Kwaliteitszorg

KwaliteitszorgOm de kwaliteitszorg voor een organisatie efficiënt te laten verlopen beschikt onze software over een uitgebreid scala aan functionaliteiten. Zo bestaat de mogelijkheid om enquêtes automatisch te versturen en klachten eenvoudig te registreren in een bijbehorend klachtendossier.

De inhoud van de verstuurde enquêtes kan geheel zelf bepaald worden via het onderhouden van enquêtedefinities. Vanzelfsprekend kunnen de ingevulde enquêtes op een overzichtelijke wijze opgevraagd worden in het systeem.

Indien een klant onverhoopt niet tevreden is, kan er een klacht bij een betreffende klant geregistreerd worden. Ook het onderhouden van klachtgebieden, klachtstatussen en klachtreacties is mogelijk. Alle gegevens worden op overzichtelijke wijze in een klachtdossier bij een betreffende klantboeking opgenomen. In dit klachtdossier kunnen ook allerlei gerelateerde documenten geplaatst worden. Deze documenten worden inzichtelijk gemaakt binnen het eigen domein op de klantenwebsite.

De geregistreerde klachten binnen het systeem kunnen toegewezen worden
aan producten en klachtgebieden, zodat er een duidelijk overzicht ontstaat van de eventuele producten die binnen het aanbod minder presteren dan andere producten.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief