Kwaliteitszorg

KwaliteitszorgOm de kwaliteitszorg voor een organisatie efficiënt te laten verlopen beschikt onze software over een uitgebreid scala aan functionaliteiten. Zo bestaat de mogelijkheid om enquêtes automatisch te versturen en klachten eenvoudig te registreren in een bijbehorend klachtendossier.

De inhoud van de verstuurde enquêtes kan geheel zelf bepaald worden via het onderhouden van enquêtedefinities. Vanzelfsprekend kunnen de ingevulde enquêtes op een overzichtelijke wijze opgevraagd worden in het systeem.

Indien een klant onverhoopt niet tevreden is, kan er een klacht bij een betreffende klant geregistreerd worden. Ook het onderhouden van klachtgebieden, klachtstatussen en klachtreacties is mogelijk. Alle gegevens worden op overzichtelijke wijze in een klachtdossier bij een betreffende klantboeking opgenomen. In dit klachtdossier kunnen ook allerlei gerelateerde documenten geplaatst worden. Deze documenten worden inzichtelijk gemaakt binnen het eigen domein op de klantenwebsite.

De geregistreerde klachten binnen het systeem kunnen toegewezen worden
aan producten en klachtgebieden, zodat er een duidelijk overzicht ontstaat van de eventuele producten die binnen het aanbod minder presteren dan andere producten.

Nieuws

Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Jitske Roos aan de slag voor 1TIS
Op het gebied van sales en marketing zocht 1TIS tijdelijke ondersteuning en heeft dit gevonden door het aantrekken van Jitske Roos.

Jitske is een bekende in de reisbranche en heeft ruim 6 jaar voor Zoover gewerkt en ruim 8 jaar bij Unigarant. Zij heeft altijd commerciële rollen vervuld en heeft voor beide bedrijven, met veel succes, groei...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief