Enquêtes

Enquêtes versturen

Alle enquêtes die via het systeem verstuurd worden naar klanten, worden in een enquêtelijst geregistreerd. De inhoud van de enquêtes wordt bepaald aan de hand van de geboekte reisonderdelen van de klant en de configuratie van de enquêtedefinitie.

Status van enquêtes

In de enquêtelijst wordt onder meer de enquête status getoond. Zo kan gekeken worden welke enquêtes al dan niet zijn ingevuld door de betreffende klanten. Daarnaast kan ook gefilterd worden op de aanmaakdatum van de enquête en de eventuele invuldatum.

Bekijken van enquêtes

Vanuit de enquêtelijst kan vanzelfsprekend direct een gewenste enquête worden ingekeken. Ook is het mogelijk om direct door te klikken naar de bijbehorende boeking.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief