Enquêtes

Enquêtes versturen

Alle enquêtes die via het systeem verstuurd worden naar klanten, worden in een enquêtelijst geregistreerd. De inhoud van de enquêtes wordt bepaald aan de hand van de geboekte reisonderdelen van de klant en de configuratie van de enquêtedefinitie.

Status van enquêtes

In de enquêtelijst wordt onder meer de enquête status getoond. Zo kan gekeken worden welke enquêtes al dan niet zijn ingevuld door de betreffende klanten. Daarnaast kan ook gefilterd worden op de aanmaakdatum van de enquête en de eventuele invuldatum.

Bekijken van enquêtes

Vanuit de enquêtelijst kan vanzelfsprekend direct een gewenste enquête worden ingekeken. Ook is het mogelijk om direct door te klikken naar de bijbehorende boeking.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief