Klachten

Klachten registreren

Alle klachten die in het systeem worden geregistreerd, worden getoond in een klachtenlijst. Klachten kunnen in het systeem geregistreerd worden via een boekingsdossier. Klanten kunnen tevens zelf een klacht registreren via hun eigen domein op de klantenwebsite.

Klachtendossiers onderhouden

Per klacht kan een dossier onderhouden worden, waar onder meer de correspondentie met de klant onderhouden wordt, alsmede interne zaken geregistreerd kunnen worden. Uiteraard kan ook een klachtenstatus meegegeven worden, evenals een signalering waarmee aangegeven kan worden dat de klacht na een X aantal dagen behandeld dient te zijn.

Er kan ook direct een document gemaild worden. Bij het opstellen van de mail wordt rekening gehouden met de communicatietaal van de klant. Deze communicatietaal is aangegeven in het scherm waar de mail wordt opgesteld en kan eventueel handmatig aangepast worden. De teksten m.b.t. titel en onderwerp voor deze mails kunnen ook meertalig onderhouden worden. Aan de hand van de geselecteerde communicatietaal worden de gekozen teksten in de juiste taal neergezet (teksten dienen hiervoor wel meertalig ingevoerd te zijn).

Klachten koppelen aan producten

Klachten kunnen toegewezen worden aan een klachtgebied of een bepaald reisonderdeel. De reisonderdelen waar de klacht aan gekoppeld kan worden, zijn de reisonderdelen die in de betreffende boeking van de klant staan. Met behulp van klachtgebieden kan een verdere onderverdeling gemaakt worden in de klachten naar eigen inzicht.

Overige functionaliteiten:

• Genereren rapporten

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief