Marketing

MarketingMarketing is binnen ieder bedrijf een belangrijk onderdeel van de organisatie. We bieden je een scala aan marketingtools aan, zoals nieuwsbrieven, brochures en een spaarpuntensysteem. De marketingtools dragen bij aan een efficiënte uitvoer van gewenste marketingactiviteiten.

Onze software ondersteunt het opmaken en versturen van nieuwsbrieven en klantmailingen, op basis van een selectie uit jouw klantenbestand en/of op basis van persoonlijke aanmelding van klant.

Het onderhoud en versturen van aanvragen voor brochures of postmailingen kan ook automatisch via het systeem verlopen.

Onze software biedt tevens de volgende mogelijkheden: het toekennen / afboeken van gespaarde punten bij klanten, het onderhouden van inzendingen & wedstrijden, het onderhouden van productfeeds.

Productfeeds zijn automatisch gegenereerde xml bestanden met actueel reisaanbod, waardoor bijvoorbeeld affiliatepartijen elke dag jouw actuele aanbod ter beschikking kunnen stellen.

Vanzelfsprekend kunnen van al deze marketingacties ook rapportages opgevraagd worden.

Nieuws

De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
NS Internationaal gaat samenwerken met 1TIS
Sommige samenwerkingen zijn heel innovatief en komen plots voorbij. Zo ook deze samenwerking met NS Internationaal.

Wij werden zeer recent benaderd...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief