Marketing

MarketingMarketing is binnen ieder bedrijf een belangrijk onderdeel van de organisatie. We bieden je een scala aan marketingtools aan, zoals nieuwsbrieven, brochures en een spaarpuntensysteem. De marketingtools dragen bij aan een efficiënte uitvoer van gewenste marketingactiviteiten.

Onze software ondersteunt het opmaken en versturen van nieuwsbrieven en klantmailingen, op basis van een selectie uit jouw klantenbestand en/of op basis van persoonlijke aanmelding van klant.

Het onderhoud en versturen van aanvragen voor brochures of postmailingen kan ook automatisch via het systeem verlopen.

Onze software biedt tevens de volgende mogelijkheden: het toekennen / afboeken van gespaarde punten bij klanten, het onderhouden van inzendingen & wedstrijden, het onderhouden van productfeeds.

Productfeeds zijn automatisch gegenereerde xml bestanden met actueel reisaanbod, waardoor bijvoorbeeld affiliatepartijen elke dag jouw actuele aanbod ter beschikking kunnen stellen.

Vanzelfsprekend kunnen van al deze marketingacties ook rapportages opgevraagd worden.

Nieuws

Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Jitske Roos aan de slag voor 1TIS
Op het gebied van sales en marketing zocht 1TIS tijdelijke ondersteuning en heeft dit gevonden door het aantrekken van Jitske Roos.

Jitske is een bekende in de reisbranche en heeft ruim 6 jaar voor Zoover gewerkt en ruim 8 jaar bij Unigarant. Zij heeft altijd commerciële rollen vervuld en heeft voor beide bedrijven, met veel succes, groei...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief