Marketing

MarketingMarketing is binnen ieder bedrijf een belangrijk onderdeel van de organisatie. We bieden U een scala aan marketingtools aan, zoals nieuwsbrieven, brochures en een spaarpuntensysteem. De marketingtools dragen bij aan een efficiënte uitvoer van gewenste marketingactiviteiten.

Onze software ondersteunt het opmaken en versturen van nieuwsbrieven en klantmailingen, op basis van een selectie uit uw klantenbestand en/of op basis van persoonlijke aanmelding van klant.

Het onderhoud en versturen van aanvragen voor brochures of postmailingen kan ook automatisch via het systeem verlopen.

Onze software biedt tevens de volgende mogelijkheden: het toekennen / afboeken van gespaarde punten bij klanten, het onderhouden van inzendingen & wedstrijden, het onderhouden van productfeeds.

Productfeeds zijn automatisch gegenereerde xml bestanden met actueel reisaanbod, waardoor bijvoorbeeld affiliatepartijen elke dag uw actuele aanbod ter beschikking kunnen stellen.

Vanzelfsprekend kunnen van al deze marketingacties ook rapportages opgevraagd worden.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief