Marketing

MarketingMarketing is binnen ieder bedrijf een belangrijk onderdeel van de organisatie. We bieden je een scala aan marketingtools aan, zoals nieuwsbrieven, brochures en een spaarpuntensysteem. De marketingtools dragen bij aan een efficiënte uitvoer van gewenste marketingactiviteiten.

Onze software ondersteunt het opmaken en versturen van nieuwsbrieven en klantmailingen, op basis van een selectie uit jouw klantenbestand en/of op basis van persoonlijke aanmelding van klant.

Het onderhoud en versturen van aanvragen voor brochures of postmailingen kan ook automatisch via het systeem verlopen.

Onze software biedt tevens de volgende mogelijkheden: het toekennen / afboeken van gespaarde punten bij klanten, het onderhouden van inzendingen & wedstrijden, het onderhouden van productfeeds.

Productfeeds zijn automatisch gegenereerde xml bestanden met actueel reisaanbod, waardoor bijvoorbeeld affiliatepartijen elke dag jouw actuele aanbod ter beschikking kunnen stellen.

Vanzelfsprekend kunnen van al deze marketingacties ook rapportages opgevraagd worden.

Nieuws

Teamwork
Teamwork is wat ons betreft essentieel voor zakelijk succes en dus ging het 1TIS team voor een gezellig avondje uit, een escape room in en werd er aansluitend met elkaar gegeten.

Het 1TIS team werd opgedeeld...
Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief