Brochure versturen

Brochureaanvragen registreren

Bij het klantdossier kunnen brochureaanvragen geregistreerd worden. Deze brochureaanvragen worden in de lijst voor te versturen brochures geplaatst.

Brochureaanvragen exporteren

Vanuit deze actielijst van brochureaanvragen is het mogelijk om alle actuele brochureaanvragen te exporteren naar een Excel bestand. Het is tevens mogelijk om de actuele brochureaanvragen via een automatische e-mail direct naar een mailinghuis te versturen. Brochureaanvragen kunnen eenmalig geëxporteerd worden en krijgen daarna automatisch een printdatum mee in het systeem. Vanuit de brochureaanvraaglijst kan ook direct doorgeklikt worden naar de betreffende klant die de brochure heeft aangevraagd, waarna de printdatum handmatig kan worden toegevoegd, indien gewenst. De brochureaanvraag verdwijnt op deze manier ook uit de lijst.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief