Brochure versturen

Brochureaanvragen registreren

Bij het klantdossier kunnen brochureaanvragen geregistreerd worden. Deze brochureaanvragen worden in de lijst voor te versturen brochures geplaatst.

Brochureaanvragen exporteren

Vanuit deze actielijst van brochureaanvragen is het mogelijk om alle actuele brochureaanvragen te exporteren naar een Excel bestand. Het is tevens mogelijk om de actuele brochureaanvragen via een automatische e-mail direct naar een mailinghuis te versturen. Brochureaanvragen kunnen eenmalig geëxporteerd worden en krijgen daarna automatisch een printdatum mee in het systeem. Vanuit de brochureaanvraaglijst kan ook direct doorgeklikt worden naar de betreffende klant die de brochure heeft aangevraagd, waarna de printdatum handmatig kan worden toegevoegd, indien gewenst. De brochureaanvraag verdwijnt op deze manier ook uit de lijst.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief