Brochure versturen

Brochureaanvragen registreren

Bij het klantdossier kunnen brochureaanvragen geregistreerd worden. Deze brochureaanvragen worden in de lijst voor te versturen brochures geplaatst.

Brochureaanvragen exporteren

Vanuit deze actielijst van brochureaanvragen is het mogelijk om alle actuele brochureaanvragen te exporteren naar een Excel bestand. Het is tevens mogelijk om de actuele brochureaanvragen via een automatische e-mail direct naar een mailinghuis te versturen. Brochureaanvragen kunnen eenmalig geëxporteerd worden en krijgen daarna automatisch een printdatum mee in het systeem. Vanuit de brochureaanvraaglijst kan ook direct doorgeklikt worden naar de betreffende klant die de brochure heeft aangevraagd, waarna de printdatum handmatig kan worden toegevoegd, indien gewenst. De brochureaanvraag verdwijnt op deze manier ook uit de lijst.

Nieuws

Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Dalstra Reizen verwelkomen wij graag als nieuwe klant
Graag laten wij weten dat wij Dalstra Reizen als nieuwe klant welkom heten en uiteraard zijn wij blij met de reden achter de keuze.
Johan Dalstra is directeur van Dalstra Reizen en liet ons het volgende weten; ”Onze keuze voor 1TIS was snel gemaakt. Door een...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief