Inzendingen

Inzendingen onderhouden

Binnen 1TIS kan een inzendingen lijst onderhouden worden. Inzendingen zijn altijd onderdeel van een wedstrijd. De namen van inzendingen zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website. De functionaliteit Wedstrijden en daarmee inzendingen, is een gedeelte in 1TIS dat indien gewenst helemaal uitgeschakeld kan worden.

Inzending koppelen aan wedstrijd

Aan iedere inzending kunnen een aantal basisgegevens gekoppeld worden, zoals de naam en omschrijving van de inzending. Uiteraard kan er een gewenst bestand gekoppeld worden aan de inzending, zoals bijvoorbeeld een jpg. afbeelding als inzending. De inzending wordt vervolgens aan een gewenste wedstrijd gekoppeld en kan getoond worden op de klantenwebsite.

Stemmen op inzendingen

Nadat de inzending op de klantenwebsite is geplaatst, kan er uiteraard door website bezoekers op gestemd worden. De stemmen worden ook bijgehouden bij de basisgegevens van iedere inzending. Via de inzendingenlijst kan direct gezien worden welke inzending de meeste stemmen heeft.

Labeling en inzendingen

Het is mogelijk om één of meerdere labels aan een gewenste inzending te hangen, t.b.v. labeling. Er kan per label bepaald worden welke tabtemplate hieraan gehangen dient te worden. Als een inzending wordt aangemaakt, wordt deze standaard aan het basislabel gekoppeld. Labeling kan in zijn volledigheid worden uitgeschakeld, waardoor bovenstaande opties niet worden getoond bij de entiteit.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief