Inzendingen

Inzendingen onderhouden

Binnen 1TIS kan een inzendingen lijst onderhouden worden. Inzendingen zijn altijd onderdeel van een wedstrijd. De namen van inzendingen zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website. De functionaliteit Wedstrijden en daarmee inzendingen, is een gedeelte in 1TIS dat indien gewenst helemaal uitgeschakeld kan worden.

Inzending koppelen aan wedstrijd

Aan iedere inzending kunnen een aantal basisgegevens gekoppeld worden, zoals de naam en omschrijving van de inzending. Uiteraard kan er een gewenst bestand gekoppeld worden aan de inzending, zoals bijvoorbeeld een jpg. afbeelding als inzending. De inzending wordt vervolgens aan een gewenste wedstrijd gekoppeld en kan getoond worden op de klantenwebsite.

Stemmen op inzendingen

Nadat de inzending op de klantenwebsite is geplaatst, kan er uiteraard door website bezoekers op gestemd worden. De stemmen worden ook bijgehouden bij de basisgegevens van iedere inzending. Via de inzendingenlijst kan direct gezien worden welke inzending de meeste stemmen heeft.

Labeling en inzendingen

Het is mogelijk om één of meerdere labels aan een gewenste inzending te hangen, t.b.v. labeling. Er kan per label bepaald worden welke tabtemplate hieraan gehangen dient te worden. Als een inzending wordt aangemaakt, wordt deze standaard aan het basislabel gekoppeld. Labeling kan in zijn volledigheid worden uitgeschakeld, waardoor bovenstaande opties niet worden getoond bij de entiteit.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief