Inzendingen

Inzendingen onderhouden

Binnen 1TIS kan een inzendingen lijst onderhouden worden. Inzendingen zijn altijd onderdeel van een wedstrijd. De namen van inzendingen zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website. De functionaliteit Wedstrijden en daarmee inzendingen, is een gedeelte in 1TIS dat indien gewenst helemaal uitgeschakeld kan worden.

Inzending koppelen aan wedstrijd

Aan iedere inzending kunnen een aantal basisgegevens gekoppeld worden, zoals de naam en omschrijving van de inzending. Uiteraard kan er een gewenst bestand gekoppeld worden aan de inzending, zoals bijvoorbeeld een jpg. afbeelding als inzending. De inzending wordt vervolgens aan een gewenste wedstrijd gekoppeld en kan getoond worden op de klantenwebsite.

Stemmen op inzendingen

Nadat de inzending op de klantenwebsite is geplaatst, kan er uiteraard door website bezoekers op gestemd worden. De stemmen worden ook bijgehouden bij de basisgegevens van iedere inzending. Via de inzendingenlijst kan direct gezien worden welke inzending de meeste stemmen heeft.

Labeling en inzendingen

Het is mogelijk om één of meerdere labels aan een gewenste inzending te hangen, t.b.v. labeling. Er kan per label bepaald worden welke tabtemplate hieraan gehangen dient te worden. Als een inzending wordt aangemaakt, wordt deze standaard aan het basislabel gekoppeld. Labeling kan in zijn volledigheid worden uitgeschakeld, waardoor bovenstaande opties niet worden getoond bij de entiteit.

Nieuws

Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Dalstra Reizen verwelkomen wij graag als nieuwe klant
Graag laten wij weten dat wij Dalstra Reizen als nieuwe klant welkom heten en uiteraard zijn wij blij met de reden achter de keuze.
Johan Dalstra is directeur van Dalstra Reizen en liet ons het volgende weten; ”Onze keuze voor 1TIS was snel gemaakt. Door een...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief