Inzendingen

Inzendingen onderhouden

Binnen TRIP kan een inzendingen lijst onderhouden worden. Inzendingen zijn altijd onderdeel van een wedstrijd. De namen van inzendingen zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website. De functionaliteit Wedstrijden en daarmee inzendingen, is een gedeelte in TRIP dat indien gewenst helemaal uitgeschakeld kan worden.

Inzending koppelen aan wedstrijd

Aan iedere inzending kunnen een aantal basisgegevens gekoppeld worden, zoals de naam en omschrijving van de inzending. Uiteraard kan er een gewenst bestand gekoppeld worden aan de inzending, zoals bijvoorbeeld een jpg. afbeelding als inzending. De inzending wordt vervolgens aan een gewenste wedstrijd gekoppeld en kan getoond worden op de klantenwebsite.

Stemmen op inzendingen

Nadat de inzending op de klantenwebsite is geplaatst, kan er uiteraard door website bezoekers op gestemd worden. De stemmen worden ook bijgehouden bij de basisgegevens van iedere inzending. Via de inzendingenlijst kan direct gezien worden welke inzending de meeste stemmen heeft.

Labeling en inzendingen

Het is mogelijk om één of meerdere labels aan een gewenste inzending te hangen, t.b.v. labeling. Er kan per label bepaald worden welke tabtemplate hieraan gehangen dient te worden. Als een inzending wordt aangemaakt, wordt deze standaard aan het basislabel gekoppeld. Labeling kan in zijn volledigheid worden uitgeschakeld, waardoor bovenstaande opties niet worden getoond bij de entiteit.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief