Inzendingen

Inzendingen onderhouden

Binnen 1TIS kan een inzendingen lijst onderhouden worden. Inzendingen zijn altijd onderdeel van een wedstrijd. De namen van inzendingen zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website. De functionaliteit Wedstrijden en daarmee inzendingen, is een gedeelte in 1TIS dat indien gewenst helemaal uitgeschakeld kan worden.

Inzending koppelen aan wedstrijd

Aan iedere inzending kunnen een aantal basisgegevens gekoppeld worden, zoals de naam en omschrijving van de inzending. Uiteraard kan er een gewenst bestand gekoppeld worden aan de inzending, zoals bijvoorbeeld een jpg. afbeelding als inzending. De inzending wordt vervolgens aan een gewenste wedstrijd gekoppeld en kan getoond worden op de klantenwebsite.

Stemmen op inzendingen

Nadat de inzending op de klantenwebsite is geplaatst, kan er uiteraard door website bezoekers op gestemd worden. De stemmen worden ook bijgehouden bij de basisgegevens van iedere inzending. Via de inzendingenlijst kan direct gezien worden welke inzending de meeste stemmen heeft.

Labeling en inzendingen

Het is mogelijk om één of meerdere labels aan een gewenste inzending te hangen, t.b.v. labeling. Er kan per label bepaald worden welke tabtemplate hieraan gehangen dient te worden. Als een inzending wordt aangemaakt, wordt deze standaard aan het basislabel gekoppeld. Labeling kan in zijn volledigheid worden uitgeschakeld, waardoor bovenstaande opties niet worden getoond bij de entiteit.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief