Mailingen

Mailingen versturen

Vanuit het systeem kunnen mailingen verstuurd worden naar klanten. Er zijn 2 soorten mailingen, namelijk nieuwsbrieven en klantmailingen. Deze 2 mailingen gebruiken verschillende bestanden om de mailing te versturen.

Ook is het mogelijk om een mailing te versturen op basis van een csv-bestand. Dit kan bij de mailingdefinitie ingesteld worden. De mailing wordt verstuurd naar alle e-mail adressen in de eerste kolom. Daarnaast kunnen de gegevens van kolom 2 etc vervangen worden. Dit is een extra variant naast de reeds bestaande klantmailing en nieuwsbrief mailing.

Nieuwsbrief mailingen versturen

Voor een nieuwsbrief mailing kunnen klanten zich registreren door hun e-mailadres in te geven. Dit zorgt voor een bestand van e-mailadressen, waar een nieuwsbrief naartoe verstuurd kan worden. Deze methode is vooral van toepassingen voor bulk mailingen; aanbiedingen die bijvoorbeeld gecommuniceerd dienen te worden naar klanten, of wekelijkse nieuwsbrieven. Er zijn van de klant dan ook geen verdere gegevens bekend dan het e-mailadres en eventueel de naam en het geslacht van de klant.

Klantmailingen versturen

Klantmailingen worden naar (een deel van) het klantenbestand verstuurd. Het klantenbestand bevat veel meer klantgegevens. Denk bijvoorbeeld, naast NAW gegevens, aan gekoppelde boekingen met boekingstatussen en geboekte bestemming(en), klant herkomst en brochureaanvragen. Door middel van filtermogelijkheden kan een klantmailing dan ook naar een specifieke groep van klanten gemaild worden. Denk bijvoorbeeld aan een kortingsactie voor klanten die meer dan 1 keer geboekt hebben voor een bepaalde bestemming, of een klantmailing voor klanten met een bepaalde klantherkomst en / of woonplaats / regio.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief