Mailingen

Mailingen versturen

Vanuit het systeem kunnen mailingen verstuurd worden naar klanten. Er zijn 2 soorten mailingen, namelijk nieuwsbrieven en klantmailingen. Deze 2 mailingen gebruiken verschillende bestanden om de mailing te versturen.

Ook is het mogelijk om een mailing te versturen op basis van een csv-bestand. Dit kan bij de mailingdefinitie ingesteld worden. De mailing wordt verstuurd naar alle e-mail adressen in de eerste kolom. Daarnaast kunnen de gegevens van kolom 2 etc vervangen worden. Dit is een extra variant naast de reeds bestaande klantmailing en nieuwsbrief mailing.

Nieuwsbrief mailingen versturen

Voor een nieuwsbrief mailing kunnen klanten zich registreren door hun e-mailadres in te geven. Dit zorgt voor een bestand van e-mailadressen, waar een nieuwsbrief naartoe verstuurd kan worden. Deze methode is vooral van toepassingen voor bulk mailingen; aanbiedingen die bijvoorbeeld gecommuniceerd dienen te worden naar klanten, of wekelijkse nieuwsbrieven. Er zijn van de klant dan ook geen verdere gegevens bekend dan het e-mailadres en eventueel de naam en het geslacht van de klant.

Klantmailingen versturen

Klantmailingen worden naar (een deel van) het klantenbestand verstuurd. Het klantenbestand bevat veel meer klantgegevens. Denk bijvoorbeeld, naast NAW gegevens, aan gekoppelde boekingen met boekingstatussen en geboekte bestemming(en), klant herkomst en brochureaanvragen. Door middel van filtermogelijkheden kan een klantmailing dan ook naar een specifieke groep van klanten gemaild worden. Denk bijvoorbeeld aan een kortingsactie voor klanten die meer dan 1 keer geboekt hebben voor een bepaalde bestemming, of een klantmailing voor klanten met een bepaalde klantherkomst en / of woonplaats / regio.

Nieuws

Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Dalstra Reizen verwelkomen wij graag als nieuwe klant
Graag laten wij weten dat wij Dalstra Reizen als nieuwe klant welkom heten en uiteraard zijn wij blij met de reden achter de keuze.
Johan Dalstra is directeur van Dalstra Reizen en liet ons het volgende weten; ”Onze keuze voor 1TIS was snel gemaakt. Door een...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief