Mailingen

Mailingen versturen

Vanuit het systeem kunnen mailingen verstuurd worden naar klanten. Er zijn 2 soorten mailingen, namelijk nieuwsbrieven en klantmailingen. Deze 2 mailingen gebruiken verschillende bestanden om de mailing te versturen.

Ook is het mogelijk om een mailing te versturen op basis van een csv-bestand. Dit kan bij de mailingdefinitie ingesteld worden. De mailing wordt verstuurd naar alle e-mail adressen in de eerste kolom. Daarnaast kunnen de gegevens van kolom 2 etc vervangen worden. Dit is een extra variant naast de reeds bestaande klantmailing en nieuwsbrief mailing.

Nieuwsbrief mailingen versturen

Voor een nieuwsbrief mailing kunnen klanten zich registreren door hun e-mailadres in te geven. Dit zorgt voor een bestand van e-mailadressen, waar een nieuwsbrief naartoe verstuurd kan worden. Deze methode is vooral van toepassingen voor bulk mailingen; aanbiedingen die bijvoorbeeld gecommuniceerd dienen te worden naar klanten, of wekelijkse nieuwsbrieven. Er zijn van de klant dan ook geen verdere gegevens bekend dan het e-mailadres en eventueel de naam en het geslacht van de klant.

Klantmailingen versturen

Klantmailingen worden naar (een deel van) het klantenbestand verstuurd. Het klantenbestand bevat veel meer klantgegevens. Denk bijvoorbeeld, naast NAW gegevens, aan gekoppelde boekingen met boekingstatussen en geboekte bestemming(en), klant herkomst en brochureaanvragen. Door middel van filtermogelijkheden kan een klantmailing dan ook naar een specifieke groep van klanten gemaild worden. Denk bijvoorbeeld aan een kortingsactie voor klanten die meer dan 1 keer geboekt hebben voor een bepaalde bestemming, of een klantmailing voor klanten met een bepaalde klantherkomst en / of woonplaats / regio.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief