Mailingen

Mailingen versturen

Vanuit het systeem kunnen mailingen verstuurd worden naar klanten. Er zijn 2 soorten mailingen, namelijk nieuwsbrieven en klantmailingen. Deze 2 mailingen gebruiken verschillende bestanden om de mailing te versturen.

Ook is het mogelijk om een mailing te versturen op basis van een csv-bestand. Dit kan bij de mailingdefinitie ingesteld worden. De mailing wordt verstuurd naar alle e-mail adressen in de eerste kolom. Daarnaast kunnen de gegevens van kolom 2 etc vervangen worden. Dit is een extra variant naast de reeds bestaande klantmailing en nieuwsbrief mailing.

Nieuwsbrief mailingen versturen

Voor een nieuwsbrief mailing kunnen klanten zich registreren door hun e-mailadres in te geven. Dit zorgt voor een bestand van e-mailadressen, waar een nieuwsbrief naartoe verstuurd kan worden. Deze methode is vooral van toepassingen voor bulk mailingen; aanbiedingen die bijvoorbeeld gecommuniceerd dienen te worden naar klanten, of wekelijkse nieuwsbrieven. Er zijn van de klant dan ook geen verdere gegevens bekend dan het e-mailadres en eventueel de naam en het geslacht van de klant.

Klantmailingen versturen

Klantmailingen worden naar (een deel van) het klantenbestand verstuurd. Het klantenbestand bevat veel meer klantgegevens. Denk bijvoorbeeld, naast NAW gegevens, aan gekoppelde boekingen met boekingstatussen en geboekte bestemming(en), klant herkomst en brochureaanvragen. Door middel van filtermogelijkheden kan een klantmailing dan ook naar een specifieke groep van klanten gemaild worden. Denk bijvoorbeeld aan een kortingsactie voor klanten die meer dan 1 keer geboekt hebben voor een bepaalde bestemming, of een klantmailing voor klanten met een bepaalde klantherkomst en / of woonplaats / regio.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief