Mailingen

Mailingen versturen

Vanuit het systeem kunnen mailingen verstuurd worden naar klanten. Er zijn 2 soorten mailingen, namelijk nieuwsbrieven en klantmailingen. Deze 2 mailingen gebruiken verschillende bestanden om de mailing te versturen.

Ook is het mogelijk om een mailing te versturen op basis van een csv-bestand. Dit kan bij de mailingdefinitie ingesteld worden. De mailing wordt verstuurd naar alle e-mail adressen in de eerste kolom. Daarnaast kunnen de gegevens van kolom 2 etc vervangen worden. Dit is een extra variant naast de reeds bestaande klantmailing en nieuwsbrief mailing.

Nieuwsbrief mailingen versturen

Voor een nieuwsbrief mailing kunnen klanten zich registreren door hun e-mailadres in te geven. Dit zorgt voor een bestand van e-mailadressen, waar een nieuwsbrief naartoe verstuurd kan worden. Deze methode is vooral van toepassingen voor bulk mailingen; aanbiedingen die bijvoorbeeld gecommuniceerd dienen te worden naar klanten, of wekelijkse nieuwsbrieven. Er zijn van de klant dan ook geen verdere gegevens bekend dan het e-mailadres en eventueel de naam en het geslacht van de klant.

Klantmailingen versturen

Klantmailingen worden naar (een deel van) het klantenbestand verstuurd. Het klantenbestand bevat veel meer klantgegevens. Denk bijvoorbeeld, naast NAW gegevens, aan gekoppelde boekingen met boekingstatussen en geboekte bestemming(en), klant herkomst en brochureaanvragen. Door middel van filtermogelijkheden kan een klantmailing dan ook naar een specifieke groep van klanten gemaild worden. Denk bijvoorbeeld aan een kortingsactie voor klanten die meer dan 1 keer geboekt hebben voor een bepaalde bestemming, of een klantmailing voor klanten met een bepaalde klantherkomst en / of woonplaats / regio.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief