Promoties

Onderhoud van promoties

Er kunnen promoties in het systeem onderhouden worden. Aan promoties kunnen kortingen gehangen worden. Klanten kunnen tijdens het boekingsproces aangeven welke promoties van toepassing zijn, waarna een eventuele korting automatisch verwerkt wordt op de boeking.
Uiteraard worden een eventuele kortingscode eerst geverifieerd, alvorens de korting op de reis wordt toegekend.

Ook is het mogelijk om maatwerk promotieacties op te zetten. Denk hierbij aan bv een koppeling met een ledenbestand van een vereniging.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief