Punttransacties

Puntenbeloningssysteem

Het systeem biedt de mogelijkheid om een punten beloningssysteem bij te houden voor klanten. Alle zogenaamde punttransacties die gedaan worden, worden bijgehouden in één punttransactielijst.

Verzamelen user generated content

Er kunnen bijvoorbeeld punten gegeven worden voor het toesturen van website teksten / info teksten die door klanten worden aangeleverd en waar men voor beloond wordt. Dit puntensysteem kan dan ook helpen bij het verkrijgen van user generated content op de klantenwebsite.

Reden punttransacties

Bij iedere punttransactie dient aangegeven te worden wat de reden van de puntentoekenning is. Sommige punttransacties worden rechtstreeks in deze lijst geplaatst vanaf de klantenwebsite n.a.v. een klant actie. Dit kan bijvoorbeeld het invullen van een enquête zijn, of het aanmelden van een nieuwe klant. Iedere punttransactie kent de status goedgekeurd, onder beoordeling en afgekeurd.

Punttransacties en statussen

Zo kan voor een bepaalde punttransactiereden worden aangegeven dat deze in de lijst komt te staan alszijnde ‘onder beoordeling’. Na goedkeuring van een medewerker kunnen vervolgens, al dan niet, punten voor de actie aan de klant worden toegekend door de status aan te passen in ‘goedgekeurd’ of ‘afgekeurd’.

Functionaliteit uitschakelen

Uiteraard kan indien gewenst het hele puntenbeloningssysteem uitgezet worden in 1TIS. Alle functionaliteiten m.b.t. dit systeem zijn onzichtbaar.

Nieuws

Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Jitske Roos aan de slag voor 1TIS
Op het gebied van sales en marketing zocht 1TIS tijdelijke ondersteuning en heeft dit gevonden door het aantrekken van Jitske Roos.

Jitske is een bekende in de reisbranche en heeft ruim 6 jaar voor Zoover gewerkt en ruim 8 jaar bij Unigarant. Zij heeft altijd commerciële rollen vervuld en heeft voor beide bedrijven, met veel succes, groei...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief