Punttransacties

Puntenbeloningssysteem

Het systeem biedt de mogelijkheid om een punten beloningssysteem bij te houden voor klanten. Alle zogenaamde punttransacties die gedaan worden, worden bijgehouden in één punttransactielijst.

Verzamelen user generated content

Er kunnen bijvoorbeeld punten gegeven worden voor het toesturen van website teksten / info teksten die door klanten worden aangeleverd en waar men voor beloond wordt. Dit puntensysteem kan dan ook helpen bij het verkrijgen van user generated content op de klantenwebsite.

Reden punttransacties

Bij iedere punttransactie dient aangegeven te worden wat de reden van de puntentoekenning is. Sommige punttransacties worden rechtstreeks in deze lijst geplaatst vanaf de klantenwebsite n.a.v. een klant actie. Dit kan bijvoorbeeld het invullen van een enquête zijn, of het aanmelden van een nieuwe klant. Iedere punttransactie kent de status goedgekeurd, onder beoordeling en afgekeurd.

Punttransacties en statussen

Zo kan voor een bepaalde punttransactiereden worden aangegeven dat deze in de lijst komt te staan alszijnde ‘onder beoordeling’. Na goedkeuring van een medewerker kunnen vervolgens, al dan niet, punten voor de actie aan de klant worden toegekend door de status aan te passen in ‘goedgekeurd’ of ‘afgekeurd’.

Functionaliteit uitschakelen

Uiteraard kan indien gewenst het hele puntenbeloningssysteem uitgezet worden in 1TIS. Alle functionaliteiten m.b.t. dit systeem zijn onzichtbaar.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief