Actietypen

Actietypen onderhouden

Het is mogelijk om actietypen in het systeem te onderhouden. Deze actietypen kunnen (automatisch) bij een boeking gekoppeld en indien gewenst, ook automatisch uitgevoerd worden. Per actietype dient onder meer aangegeven te worden wat de uitvoeringsmethode is van het actietype. Wat gebeurt er wanneer de betreffende boekingsactie uitgevoerd wordt. Zo kan er een enquête verstuurd worden bij uitvoering van de actie, indien dit als methode is aangegeven. Daarnaast dient ook bepaald te worden op welk moment in het boekingsproces het actietype al dan niet automatisch dient te worden toegevoegd; de plaatsingsmethode.

Actietypes moeten verplicht een categorie hebben. Gekozen kan worden uit de categorieën boeking, factuur, voorraaddatum en brochureaanvraag. Hierdoor is het mogelijk om op iedere plek in het systeem de gewenste selectie acties op te kunnen roepen.

Plaatsingsmethode en configuratie

Er zijn, afhankelijk van de ingevoerde plaatsingsmethode, enkele configuratiemogelijkheden mogelijk. Denk hierbij aan de mogelijkheid om aan te geven dat het actietype alleen wordt aangemaakt bij de boeking als er reisonderdelen van een bepaalde categorie / type in de boeking staan, dat bij een gewenste status van de boeking er automatisch aanvragen naar de gekoppelde leveranciers worden verstuurd, of dat de actie alleen wordt uitgevoerd indien er een klant aan de boeking hangt, of juist een wederverkoper. Ook is het mogelijk te configureren dat een gewenste factuur automatisch verstuurd wordt zodra de boeking de eerste keer definitief wordt ingeboekt.

Uitvoeringsmethode en configuratie

Afhankelijk van de gekozen uitvoeringsmethode is hier ook configuratie voor mogelijk. Wanneer in de basisgegevens is aangegeven dat er een bepaald document naar de klant verstuurd dient te worden n.a.v. het uitvoeren van de actie, dient geconfigureerd te worden hoe dit document eruit dient te zien.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief