Basisteksttypen

Standaardteksten 1TIS onderhouden

Er zijn diverse standaard teksten die in 1TIS gebruikt kunnen worden, die binnen de basisteksttypen onderhouden worden. Afhankelijk van het type standaard tekst, kunnen al dan niet nieuwe teksten worden toegevoegd. Bij basisteksttypen kan gedacht worden aan één of meerdere standaard mailteksten voor mails die vanuit een boekingsdossier, factuurdossier, klachtdossier of klantdossier verstuurd worden. Het is mogelijk om verschillende vervangingen te gebruiken in deze standaard mailteksten, zoals bijvoorbeeld het automatisch tonen van de aanhef met juiste klantnaam. Het is tevens mogelijk om losse vervangingen op te nemen. Bijvoorbeeld om zaken als d.o.b. goed meertalig te houden. De vervangingen zijn zowel mogelijk in de handmatige aanvraagmails als in de automatische acties / sell en reports. De namen van de teksten zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief