Basisteksttypen

Standaardteksten 1TIS onderhouden

Er zijn diverse standaard teksten die in 1TIS gebruikt kunnen worden, die binnen de basisteksttypen onderhouden worden. Afhankelijk van het type standaard tekst, kunnen al dan niet nieuwe teksten worden toegevoegd. Bij basisteksttypen kan gedacht worden aan één of meerdere standaard mailteksten voor mails die vanuit een boekingsdossier, factuurdossier, klachtdossier of klantdossier verstuurd worden. Het is mogelijk om verschillende vervangingen te gebruiken in deze standaard mailteksten, zoals bijvoorbeeld het automatisch tonen van de aanhef met juiste klantnaam. Het is tevens mogelijk om losse vervangingen op te nemen. Bijvoorbeeld om zaken als d.o.b. goed meertalig te houden. De vervangingen zijn zowel mogelijk in de handmatige aanvraagmails als in de automatische acties / sell en reports. De namen van de teksten zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief