Rapportbuffer

Documenten in rapportbuffer


In de rapportbuffer worden documenten geplaatst die onder meer bij een klant, boeking, klacht, producten, land, regio en plaats gegenereerd zijn met relevante informatie. Bij het genereren van deze rapporten is aangegeven dat de uitvoering dient te gebeuren door middel van de buffer.

Rapportbuffer en documenten e-mailen

Wanneer een rapport in de buffer geplaatst wordt, wordt het rapport onder water gegenereerd, klaar voor versturing (bij e-mail). Op deze manier hoeft er niet onnodig gewacht te worden op het genereren van een rapport. Alle rapporten die in de buffer staan worden vervolgens na een X aantal minuten doorgestuurd naar de ontvangers.

Rapportbuffer en documenten downloaden

Zoals aangegeven in het onderdeel rapportsjablonen binnen deze module, kan er bij het genereren van een rapport ook aangegeven worden dat het document gedownload dient te worden. Ook voor het downloaden van documenten is het mogelijk om dit via de buffer te laten verlopen. Hiervoor geldt tevens dat het downloaden en daarmee genereren van het document onder water gebeurt. In de buffer kunnen vervolgens na een X aantal minuten alle documenten met één druk op de knop gedownload worden.

Nieuws

Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Jitske Roos aan de slag voor 1TIS
Op het gebied van sales en marketing zocht 1TIS tijdelijke ondersteuning en heeft dit gevonden door het aantrekken van Jitske Roos.

Jitske is een bekende in de reisbranche en heeft ruim 6 jaar voor Zoover gewerkt en ruim 8 jaar bij Unigarant. Zij heeft altijd commerciële rollen vervuld en heeft voor beide bedrijven, met veel succes, groei...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief