Rapportbuffer

Documenten in rapportbuffer


In de rapportbuffer worden documenten geplaatst die onder meer bij een klant, boeking, klacht, producten, land, regio en plaats gegenereerd zijn met relevante informatie. Bij het genereren van deze rapporten is aangegeven dat de uitvoering dient te gebeuren door middel van de buffer.

Rapportbuffer en documenten e-mailen

Wanneer een rapport in de buffer geplaatst wordt, wordt het rapport onder water gegenereerd, klaar voor versturing (bij e-mail). Op deze manier hoeft er niet onnodig gewacht te worden op het genereren van een rapport. Alle rapporten die in de buffer staan worden vervolgens na een X aantal minuten doorgestuurd naar de ontvangers.

Rapportbuffer en documenten downloaden

Zoals aangegeven in het onderdeel rapportsjablonen binnen deze module, kan er bij het genereren van een rapport ook aangegeven worden dat het document gedownload dient te worden. Ook voor het downloaden van documenten is het mogelijk om dit via de buffer te laten verlopen. Hiervoor geldt tevens dat het downloaden en daarmee genereren van het document onder water gebeurt. In de buffer kunnen vervolgens na een X aantal minuten alle documenten met één druk op de knop gedownload worden.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief