Rapportbuffer

Documenten in rapportbuffer


In de rapportbuffer worden documenten geplaatst die onder meer bij een klant, boeking, klacht, producten, land, regio en plaats gegenereerd zijn met relevante informatie. Bij het genereren van deze rapporten is aangegeven dat de uitvoering dient te gebeuren door middel van de buffer.

Rapportbuffer en documenten e-mailen

Wanneer een rapport in de buffer geplaatst wordt, wordt het rapport onder water gegenereerd, klaar voor versturing (bij e-mail). Op deze manier hoeft er niet onnodig gewacht te worden op het genereren van een rapport. Alle rapporten die in de buffer staan worden vervolgens na een X aantal minuten doorgestuurd naar de ontvangers.

Rapportbuffer en documenten downloaden

Zoals aangegeven in het onderdeel rapportsjablonen binnen deze module, kan er bij het genereren van een rapport ook aangegeven worden dat het document gedownload dient te worden. Ook voor het downloaden van documenten is het mogelijk om dit via de buffer te laten verlopen. Hiervoor geldt tevens dat het downloaden en daarmee genereren van het document onder water gebeurt. In de buffer kunnen vervolgens na een X aantal minuten alle documenten met één druk op de knop gedownload worden.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief