Rapportbuffer

Documenten in rapportbuffer


In de rapportbuffer worden documenten geplaatst die onder meer bij een klant, boeking, klacht, producten, land, regio en plaats gegenereerd zijn met relevante informatie. Bij het genereren van deze rapporten is aangegeven dat de uitvoering dient te gebeuren door middel van de buffer.

Rapportbuffer en documenten e-mailen

Wanneer een rapport in de buffer geplaatst wordt, wordt het rapport onder water gegenereerd, klaar voor versturing (bij e-mail). Op deze manier hoeft er niet onnodig gewacht te worden op het genereren van een rapport. Alle rapporten die in de buffer staan worden vervolgens na een X aantal minuten doorgestuurd naar de ontvangers.

Rapportbuffer en documenten downloaden

Zoals aangegeven in het onderdeel rapportsjablonen binnen deze module, kan er bij het genereren van een rapport ook aangegeven worden dat het document gedownload dient te worden. Ook voor het downloaden van documenten is het mogelijk om dit via de buffer te laten verlopen. Hiervoor geldt tevens dat het downloaden en daarmee genereren van het document onder water gebeurt. In de buffer kunnen vervolgens na een X aantal minuten alle documenten met één druk op de knop gedownload worden.

Nieuws

De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
NS Internationaal gaat samenwerken met 1TIS
Sommige samenwerkingen zijn heel innovatief en komen plots voorbij. Zo ook deze samenwerking met NS Internationaal.

Wij werden zeer recent benaderd...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief