Sitebeheer

SitebeheerDe klantenwebsite is het visitekaartje van een organisatie. Via het Travel Reservation & Information Program kan de klantenwebsite op een eenvoudige manier up-to-date gehouden worden. Zo kan bijvoorbeeld de homepage content en het navigatiemenu van de klantenwebsite via het systeem geconfigureerd en onderhouden worden. Ook kunnen op eenvoudige wijze verschillende e-mailformulieren aangemaakt en onderhouden worden.

Naast deze zaken kan via het systeem zelf in de hand gehouden worden welke informatie m.b.t. diverse pagina’s al dan niet op de website getoond wordt. Hierbij kan gedacht worden aan het wel of niet tonen van pagina’s over: landen, regio’s, plaatsen, pakketreizen, losse reisonderdelen, accommodaties en excursies.

Banners of sfeerbeelden bepalen voor een groot deel de uitstraling van de website. Het systeem biedt daarom de mogelijkheid om banners of sfeerbeelden te onderhouden. Ook het onderhouden en koppelen van iconen aan producten is geen probleem.

Het is uiteraard ook erg belangrijk om te zorgen dat de klantenwebsite gevonden wordt door zoekmachines, zoals Google. Onze software speelt hier op in door verschillende mogelijkheden te bieden om onder meer paginatitels, koptitels, keywords, urls en descriptions te onderhouden.

In deze module is het ook mogelijk om je zoekmethodes verder te definiëren. Zo kan je nu in detail bijvoorbeeld de waardes van “dichtbij strand” verder definiëren. (op het strand, 500 meter) etc.

Wanneer klanten gaan boeken, gaat men vanzelfsprekend het boekingsproces in. Deze boekingsmodule is tevens voor een groot gedeelte naar eigen wens in te richten.

Met de functie E-mailformuliergroepen kunt u vragenlijsten definiëren die bestaan uit meerdere formulieren.

Nieuws

Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Jitske Roos aan de slag voor 1TIS
Op het gebied van sales en marketing zocht 1TIS tijdelijke ondersteuning en heeft dit gevonden door het aantrekken van Jitske Roos.

Jitske is een bekende in de reisbranche en heeft ruim 6 jaar voor Zoover gewerkt en ruim 8 jaar bij Unigarant. Zij heeft altijd commerciële rollen vervuld en heeft voor beide bedrijven, met veel succes, groei...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief