Sitebeheer

SitebeheerDe klantenwebsite is het visitekaartje van een organisatie. Via het Travel Reservation & Information Program kan de klantenwebsite op een eenvoudige manier up-to-date gehouden worden. Zo kan bijvoorbeeld de homepage content en het navigatiemenu van de klantenwebsite via het systeem geconfigureerd en onderhouden worden. Ook kunnen op eenvoudige wijze verschillende e-mailformulieren aangemaakt en onderhouden worden.

Naast deze zaken kan via het systeem zelf in de hand gehouden worden welke informatie m.b.t. diverse pagina’s al dan niet op de website getoond wordt. Hierbij kan gedacht worden aan het wel of niet tonen van pagina’s over: landen, regio’s, plaatsen, pakketreizen, losse reisonderdelen, accommodaties en excursies.

Banners of sfeerbeelden bepalen voor een groot deel de uitstraling van de website. Het systeem biedt daarom de mogelijkheid om banners of sfeerbeelden te onderhouden. Ook het onderhouden en koppelen van iconen aan producten is geen probleem.

Het is uiteraard ook erg belangrijk om te zorgen dat de klantenwebsite gevonden wordt door zoekmachines, zoals Google. Onze software speelt hier op in door verschillende mogelijkheden te bieden om onder meer paginatitels, koptitels, keywords, urls en descriptions te onderhouden.

In deze module is het ook mogelijk om je zoekmethodes verder te definiëren. Zo kan je nu in detail bijvoorbeeld de waardes van “dichtbij strand” verder definiëren. (op het strand, 500 meter) etc.

Wanneer klanten gaan boeken, gaat men vanzelfsprekend het boekingsproces in. Deze boekingsmodule is tevens voor een groot gedeelte naar eigen wens in te richten.

Met de functie E-mailformuliergroepen kunt u vragenlijsten definiëren die bestaan uit meerdere formulieren.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief