Sitebeheer

SitebeheerDe klantenwebsite is het visitekaartje van een organisatie. Via het Travel Reservation & Information Program kan de klantenwebsite op een eenvoudige manier up-to-date gehouden worden. Zo kan bijvoorbeeld de homepage content en het navigatiemenu van de klantenwebsite via het systeem geconfigureerd en onderhouden worden. Ook kunnen op eenvoudige wijze verschillende e-mailformulieren aangemaakt en onderhouden worden.

Naast deze zaken kan via het systeem zelf in de hand gehouden worden welke informatie m.b.t. diverse pagina’s al dan niet op de website getoond wordt. Hierbij kan gedacht worden aan het wel of niet tonen van pagina’s over: landen, regio’s, plaatsen, pakketreizen, losse reisonderdelen, accommodaties en excursies.

Banners of sfeerbeelden bepalen voor een groot deel de uitstraling van de website. Het systeem biedt daarom de mogelijkheid om banners of sfeerbeelden te onderhouden. Ook het onderhouden en koppelen van iconen aan producten is geen probleem.

Het is uiteraard ook erg belangrijk om te zorgen dat de klantenwebsite gevonden wordt door zoekmachines, zoals Google. Onze software speelt hier op in door verschillende mogelijkheden te bieden om onder meer paginatitels, koptitels, keywords, urls en descriptions te onderhouden.

In deze module is het ook mogelijk om uw zoekmethodes verder te definiëren. Zo kunt u nu in detail bijvoorbeeld de waardes van “dichtbij strand” verder definiëren. (op het strand, 500 meter) etc.

Wanneer klanten gaan boeken, gaat men vanzelfsprekend het boekingsproces in. Deze boekingsmodule is tevens voor een groot gedeelte naar eigen wens in te richten.

Met de functie E-mailformuliergroepen kunt u vragenlijsten definiëren die bestaan uit meerdere formulieren.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief