Sitebeheer

SitebeheerDe klantenwebsite is het visitekaartje van een organisatie. Via het Travel Reservation & Information Program kan de klantenwebsite op een eenvoudige manier up-to-date gehouden worden. Zo kan bijvoorbeeld de homepage content en het navigatiemenu van de klantenwebsite via het systeem geconfigureerd en onderhouden worden. Ook kunnen op eenvoudige wijze verschillende e-mailformulieren aangemaakt en onderhouden worden.

Naast deze zaken kan via het systeem zelf in de hand gehouden worden welke informatie m.b.t. diverse pagina’s al dan niet op de website getoond wordt. Hierbij kan gedacht worden aan het wel of niet tonen van pagina’s over: landen, regio’s, plaatsen, pakketreizen, losse reisonderdelen, accommodaties en excursies.

Banners of sfeerbeelden bepalen voor een groot deel de uitstraling van de website. Het systeem biedt daarom de mogelijkheid om banners of sfeerbeelden te onderhouden. Ook het onderhouden en koppelen van iconen aan producten is geen probleem.

Het is uiteraard ook erg belangrijk om te zorgen dat de klantenwebsite gevonden wordt door zoekmachines, zoals Google. Onze software speelt hier op in door verschillende mogelijkheden te bieden om onder meer paginatitels, koptitels, keywords, urls en descriptions te onderhouden.

In deze module is het ook mogelijk om je zoekmethodes verder te definiëren. Zo kan je nu in detail bijvoorbeeld de waardes van “dichtbij strand” verder definiëren. (op het strand, 500 meter) etc.

Wanneer klanten gaan boeken, gaat men vanzelfsprekend het boekingsproces in. Deze boekingsmodule is tevens voor een groot gedeelte naar eigen wens in te richten.

Met de functie E-mailformuliergroepen kunt u vragenlijsten definiëren die bestaan uit meerdere formulieren.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief