Bouwblokken

Onderhoud van bouwblokken

Het is mogelijk om zelf bouwblokken te onderhouden voor de klantenwebsite. Per bouwblok dient een code, omschrijving, bouwbloktype en publiceerbaarheid meegegeven te worden. Ieder bouwblok kan met de nodige configuratie en stylesheets opgebouwd worden.

Het is mogelijk om een menu op hoofdniveau te laten in- en uitklappen. Dit kan bij de configuratie worden ingesteld.

Met het bouwblok pakketselector kan je een listbox op de pakketgroep tonen. Deze lijst toont alle namen of subpakketnamen. Na het selecteren van het pakket, wordt de pakketinformatie van geselecteerde pakket opgeroepen door het bouwblok pakketinformatie aan te roepen.

Er is een bouwbloktype megamenu aanwezig. Met dit bouwblok kun je grote menu's opzetten die extra content of afbeeldingen bevatten. Dergelijke teksten en afbeeldingen kunnen op alle verschillende niveaus toegevoegd en getoond worden.

Er is een bouwbloktype mobielmenu aanwezig. Hiermee kan een menu getoond worden als een mobiel menu.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief