Bouwblokken

Onderhoud van bouwblokken

Het is mogelijk om zelf bouwblokken te onderhouden voor de klantenwebsite. Per bouwblok dient een code, omschrijving, bouwbloktype en publiceerbaarheid meegegeven te worden. Ieder bouwblok kan met de nodige configuratie en stylesheets opgebouwd worden.

Het is mogelijk om een menu op hoofdniveau te laten in- en uitklappen. Dit kan bij de configuratie worden ingesteld.

Met het bouwblok pakketselector kan je een listbox op de pakketgroep tonen. Deze lijst toont alle namen of subpakketnamen. Na het selecteren van het pakket, wordt de pakketinformatie van geselecteerde pakket opgeroepen door het bouwblok pakketinformatie aan te roepen.

Er is een bouwbloktype megamenu aanwezig. Met dit bouwblok kun je grote menu's opzetten die extra content of afbeeldingen bevatten. Dergelijke teksten en afbeeldingen kunnen op alle verschillende niveaus toegevoegd en getoond worden.

Er is een bouwbloktype mobielmenu aanwezig. Hiermee kan een menu getoond worden als een mobiel menu.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief