Bouwblokken

Onderhoud van bouwblokken

Het is mogelijk om zelf bouwblokken te onderhouden voor de klantenwebsite. Per bouwblok dient een code, omschrijving, bouwbloktype en publiceerbaarheid meegegeven te worden. Ieder bouwblok kan met de nodige configuratie en stylesheets opgebouwd worden.

Het is mogelijk om een menu op hoofdniveau te laten in- en uitklappen. Dit kan bij de configuratie worden ingesteld.

Met het bouwblok pakketselector kan je een listbox op de pakketgroep tonen. Deze lijst toont alle namen of subpakketnamen. Na het selecteren van het pakket, wordt de pakketinformatie van geselecteerde pakket opgeroepen door het bouwblok pakketinformatie aan te roepen.

Er is een bouwbloktype megamenu aanwezig. Met dit bouwblok kun je grote menu's opzetten die extra content of afbeeldingen bevatten. Dergelijke teksten en afbeeldingen kunnen op alle verschillende niveaus toegevoegd en getoond worden.

Er is een bouwbloktype mobielmenu aanwezig. Hiermee kan een menu getoond worden als een mobiel menu.

Nieuws

Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Dalstra Reizen verwelkomen wij graag als nieuwe klant
Graag laten wij weten dat wij Dalstra Reizen als nieuwe klant welkom heten en uiteraard zijn wij blij met de reden achter de keuze.
Johan Dalstra is directeur van Dalstra Reizen en liet ons het volgende weten; ”Onze keuze voor 1TIS was snel gemaakt. Door een...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief