Bouwblokken

Onderhoud van bouwblokken

Het is mogelijk om zelf bouwblokken te onderhouden voor de klantenwebsite. Per bouwblok dient een code, omschrijving, bouwbloktype en publiceerbaarheid meegegeven te worden. Ieder bouwblok kan met de nodige configuratie en stylesheets opgebouwd worden.

Het is mogelijk om een menu op hoofdniveau te laten in- en uitklappen. Dit kan bij de configuratie worden ingesteld.

Met het bouwblok pakketselector kan je een listbox op de pakketgroep tonen. Deze lijst toont alle namen of subpakketnamen. Na het selecteren van het pakket, wordt de pakketinformatie van geselecteerde pakket opgeroepen door het bouwblok pakketinformatie aan te roepen.

Er is een bouwbloktype megamenu aanwezig. Met dit bouwblok kun je grote menu's opzetten die extra content of afbeeldingen bevatten. Dergelijke teksten en afbeeldingen kunnen op alle verschillende niveaus toegevoegd en getoond worden.

Er is een bouwbloktype mobielmenu aanwezig. Hiermee kan een menu getoond worden als een mobiel menu.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief