Contentblokverzamelingen

Gewenste informatie tonen op tabblad

Een contentblokverzameling is onderdeel van een tabblad. Het bepaalt welke informatie er op het tabblad getoond wordt en hoe deze informatie getoond wordt. Voor meer informatie over tabbladen verwijzen wij u door naar het onderdeel Tabtemplates in deze module.

Contentblokken onderhouden

Een contentblokverzameling bestaat weer uit meerdere contentblokken. Bij ieder contentblok dient aangegeven te worden tot welk contentbloktype het blok behoort. Er zijn vele contentbloktypes aanwezig. Denk bijvoorbeeld aan een type voor CMS (teksten, afbeeldingen, films en downloads), of een type voor het tonen van ingevoerde prijzen.

Weergave van de gewenste informatie

Bij een contentblok met type CMS kan vervolgens aangegeven worden welke content er getoond moet worden en welke verschijningsvorm hiervoor gebruikt dient te worden. De verschijningsvorm bepaalt of de tekst bijvoorbeeld wordt weergegeven als een lijstje, of hier een afbeelding naast komt te staan, of hoe de tekst wordt uitgelijnd.

Nieuws

Teamwork
Teamwork is wat ons betreft essentieel voor zakelijk succes en dus ging het 1TIS team voor een gezellig avondje uit, een escape room in en werd er aansluitend met elkaar gegeten.

Het 1TIS team werd opgedeeld...
Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief