Contentblokverzamelingen

Gewenste informatie tonen op tabblad

Een contentblokverzameling is onderdeel van een tabblad. Het bepaalt welke informatie er op het tabblad getoond wordt en hoe deze informatie getoond wordt. Voor meer informatie over tabbladen verwijzen wij u door naar het onderdeel Tabtemplates in deze module.

Contentblokken onderhouden

Een contentblokverzameling bestaat weer uit meerdere contentblokken. Bij ieder contentblok dient aangegeven te worden tot welk contentbloktype het blok behoort. Er zijn vele contentbloktypes aanwezig. Denk bijvoorbeeld aan een type voor CMS (teksten, afbeeldingen, films en downloads), of een type voor het tonen van ingevoerde prijzen.

Weergave van de gewenste informatie

Bij een contentblok met type CMS kan vervolgens aangegeven worden welke content er getoond moet worden en welke verschijningsvorm hiervoor gebruikt dient te worden. De verschijningsvorm bepaalt of de tekst bijvoorbeeld wordt weergegeven als een lijstje, of hier een afbeelding naast komt te staan, of hoe de tekst wordt uitgelijnd.

Nieuws

Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Jitske Roos aan de slag voor 1TIS
Op het gebied van sales en marketing zocht 1TIS tijdelijke ondersteuning en heeft dit gevonden door het aantrekken van Jitske Roos.

Jitske is een bekende in de reisbranche en heeft ruim 6 jaar voor Zoover gewerkt en ruim 8 jaar bij Unigarant. Zij heeft altijd commerciële rollen vervuld en heeft voor beide bedrijven, met veel succes, groei...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief