Contentblokverzamelingen

Gewenste informatie tonen op tabblad

Een contentblokverzameling is onderdeel van een tabblad. Het bepaalt welke informatie er op het tabblad getoond wordt en hoe deze informatie getoond wordt. Voor meer informatie over tabbladen verwijzen wij u door naar het onderdeel Tabtemplates in deze module.

Contentblokken onderhouden

Een contentblokverzameling bestaat weer uit meerdere contentblokken. Bij ieder contentblok dient aangegeven te worden tot welk contentbloktype het blok behoort. Er zijn vele contentbloktypes aanwezig. Denk bijvoorbeeld aan een type voor CMS (teksten, afbeeldingen, films en downloads), of een type voor het tonen van ingevoerde prijzen.

Weergave van de gewenste informatie

Bij een contentblok met type CMS kan vervolgens aangegeven worden welke content er getoond moet worden en welke verschijningsvorm hiervoor gebruikt dient te worden. De verschijningsvorm bepaalt of de tekst bijvoorbeeld wordt weergegeven als een lijstje, of hier een afbeelding naast komt te staan, of hoe de tekst wordt uitgelijnd.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief