Contentblokverzamelingen

Gewenste informatie tonen op tabblad

Een contentblokverzameling is onderdeel van een tabblad. Het bepaalt welke informatie er op het tabblad getoond wordt en hoe deze informatie getoond wordt. Voor meer informatie over tabbladen verwijzen wij u door naar het onderdeel Tabtemplates in deze module.

Contentblokken onderhouden

Een contentblokverzameling bestaat weer uit meerdere contentblokken. Bij ieder contentblok dient aangegeven te worden tot welk contentbloktype het blok behoort. Er zijn vele contentbloktypes aanwezig. Denk bijvoorbeeld aan een type voor CMS (teksten, afbeeldingen, films en downloads), of een type voor het tonen van ingevoerde prijzen.

Weergave van de gewenste informatie

Bij een contentblok met type CMS kan vervolgens aangegeven worden welke content er getoond moet worden en welke verschijningsvorm hiervoor gebruikt dient te worden. De verschijningsvorm bepaalt of de tekst bijvoorbeeld wordt weergegeven als een lijstje, of hier een afbeelding naast komt te staan, of hoe de tekst wordt uitgelijnd.

Nieuws

De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
NS Internationaal gaat samenwerken met 1TIS
Sommige samenwerkingen zijn heel innovatief en komen plots voorbij. Zo ook deze samenwerking met NS Internationaal.

Wij werden zeer recent benaderd...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief