Downloadcentrum

Downloadcentrum onderhouden

Er is in 1TIS een mogelijkheid gecreëerd om een downloadcentrum te onderhouden. In dit downloadcentrum kunnen documenten toegevoegd worden in de vorm van onder meer pdf bestanden. Deze bestanden worden toegevoegd middels een boomstructuur. De bestandsnamen zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Downloadcentrum en eigen domein

Het downloadcentrum kan opgevraagd worden binnen het eigen domein van een klant. Het kan dan ook fungeren om documenten bij een klant onder de aandacht te brengen, zoals reisvoorwaarden of voorwaarden voor af te sluiten verzekeringen. Indien gewenst kan deze functionaliteit uitgezet worden, waardoor dit downloadcentrum ook niet in het eigen domein zichtbaar is.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief