Downloadcentrum

Downloadcentrum onderhouden

Er is in 1TIS een mogelijkheid gecreëerd om een downloadcentrum te onderhouden. In dit downloadcentrum kunnen documenten toegevoegd worden in de vorm van onder meer pdf bestanden. Deze bestanden worden toegevoegd middels een boomstructuur. De bestandsnamen zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Downloadcentrum en eigen domein

Het downloadcentrum kan opgevraagd worden binnen het eigen domein van een klant. Het kan dan ook fungeren om documenten bij een klant onder de aandacht te brengen, zoals reisvoorwaarden of voorwaarden voor af te sluiten verzekeringen. Indien gewenst kan deze functionaliteit uitgezet worden, waardoor dit downloadcentrum ook niet in het eigen domein zichtbaar is.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief