Downloadcentrum

Downloadcentrum onderhouden

Er is in 1TIS een mogelijkheid gecreëerd om een downloadcentrum te onderhouden. In dit downloadcentrum kunnen documenten toegevoegd worden in de vorm van onder meer pdf bestanden. Deze bestanden worden toegevoegd middels een boomstructuur. De bestandsnamen zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Downloadcentrum en eigen domein

Het downloadcentrum kan opgevraagd worden binnen het eigen domein van een klant. Het kan dan ook fungeren om documenten bij een klant onder de aandacht te brengen, zoals reisvoorwaarden of voorwaarden voor af te sluiten verzekeringen. Indien gewenst kan deze functionaliteit uitgezet worden, waardoor dit downloadcentrum ook niet in het eigen domein zichtbaar is.

Nieuws

Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Dalstra Reizen verwelkomen wij graag als nieuwe klant
Graag laten wij weten dat wij Dalstra Reizen als nieuwe klant welkom heten en uiteraard zijn wij blij met de reden achter de keuze.
Johan Dalstra is directeur van Dalstra Reizen en liet ons het volgende weten; ”Onze keuze voor 1TIS was snel gemaakt. Door een...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief