Iconen

Iconen koppelen aan webpagina's

Er kunnen iconen in 1TIS onderhouden worden, die vervolgens op gewenste webpagina’s getoond kunnen worden. Het tonen van de iconen op de gewenste webpagina wordt bepaald met behulp van een contentblok. Voor meer informatie over contentblokken verwijzen wij u door naar het onderdeel contentblokverzamelingen binnen deze module.

Iconen onderhouden

Per icoon worden een aantal basisgegevens onderhouden. Ook kan een uitlegtekst worden toegevoegd, die middels een overlib op de klantenwebsite bij het betreffende icoon getoond wordt. Uiteraard dient ook een afbeelding als icoon toegevoegd te worden. De naam en hulptekst van een icoon zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief