Iconen

Iconen koppelen aan webpagina's

Er kunnen iconen in 1TIS onderhouden worden, die vervolgens op gewenste webpagina’s getoond kunnen worden. Het tonen van de iconen op de gewenste webpagina wordt bepaald met behulp van een contentblok. Voor meer informatie over contentblokken verwijzen wij u door naar het onderdeel contentblokverzamelingen binnen deze module.

Iconen onderhouden

Per icoon worden een aantal basisgegevens onderhouden. Ook kan een uitlegtekst worden toegevoegd, die middels een overlib op de klantenwebsite bij het betreffende icoon getoond wordt. Uiteraard dient ook een afbeelding als icoon toegevoegd te worden. De naam en hulptekst van een icoon zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Nieuws

Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Dalstra Reizen verwelkomen wij graag als nieuwe klant
Graag laten wij weten dat wij Dalstra Reizen als nieuwe klant welkom heten en uiteraard zijn wij blij met de reden achter de keuze.
Johan Dalstra is directeur van Dalstra Reizen en liet ons het volgende weten; ”Onze keuze voor 1TIS was snel gemaakt. Door een...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief