Iconen

Iconen koppelen aan webpagina's

Er kunnen iconen in 1TIS onderhouden worden, die vervolgens op gewenste webpagina’s getoond kunnen worden. Het tonen van de iconen op de gewenste webpagina wordt bepaald met behulp van een contentblok. Voor meer informatie over contentblokken verwijzen wij u door naar het onderdeel contentblokverzamelingen binnen deze module.

Iconen onderhouden

Per icoon worden een aantal basisgegevens onderhouden. Ook kan een uitlegtekst worden toegevoegd, die middels een overlib op de klantenwebsite bij het betreffende icoon getoond wordt. Uiteraard dient ook een afbeelding als icoon toegevoegd te worden. De naam en hulptekst van een icoon zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief