Menuonderhoud

Gewenste menu's onderhouden

De klantenwebsite beschikt altijd over een header en footer, waarin diverse menu’s opgenomen kunnen worden. Er kan bijvoorbeeld altijd een menu aan de linkerkant van de website aanwezig zijn, alsmede een menu aan de onderkant van de klantenwebsite.

Informatie menu items

Deze menu’s kunnen zelf onderhouden worden middels dit onderdeel. Er kan aangegeven worden in welke volgorde de menu items getoond dienen te worden en naar welke webpagina er doorgelinkt dient te worden wanneer er op het menu item geklikt wordt. Zo kunnen de menu’s helemaal naar eigen wens onderhouden worden. De menu's zijn tevens meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief