Menuonderhoud

Gewenste menu's onderhouden

De klantenwebsite beschikt altijd over een header en footer, waarin diverse menu’s opgenomen kunnen worden. Er kan bijvoorbeeld altijd een menu aan de linkerkant van de website aanwezig zijn, alsmede een menu aan de onderkant van de klantenwebsite.

Informatie menu items

Deze menu’s kunnen zelf onderhouden worden middels dit onderdeel. Er kan aangegeven worden in welke volgorde de menu items getoond dienen te worden en naar welke webpagina er doorgelinkt dient te worden wanneer er op het menu item geklikt wordt. Zo kunnen de menu’s helemaal naar eigen wens onderhouden worden. De menu's zijn tevens meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Nieuws

Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Dalstra Reizen verwelkomen wij graag als nieuwe klant
Graag laten wij weten dat wij Dalstra Reizen als nieuwe klant welkom heten en uiteraard zijn wij blij met de reden achter de keuze.
Johan Dalstra is directeur van Dalstra Reizen en liet ons het volgende weten; ”Onze keuze voor 1TIS was snel gemaakt. Door een...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief