Menuonderhoud

Gewenste menu's onderhouden

De klantenwebsite beschikt altijd over een header en footer, waarin diverse menu’s opgenomen kunnen worden. Er kan bijvoorbeeld altijd een menu aan de linkerkant van de website aanwezig zijn, alsmede een menu aan de onderkant van de klantenwebsite.

Informatie menu items

Deze menu’s kunnen zelf onderhouden worden middels dit onderdeel. Er kan aangegeven worden in welke volgorde de menu items getoond dienen te worden en naar welke webpagina er doorgelinkt dient te worden wanneer er op het menu item geklikt wordt. Zo kunnen de menu’s helemaal naar eigen wens onderhouden worden. De menu's zijn tevens meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief