Prijsoverzichten

Basisinstellingen prijsoverzichten

Het is mogelijk een aantal basisinstellingen voor een prijsoverzicht te onderhouden. Een prijsoverzicht kan aan een boekingswizard gekoppeld worden, zodat een dynamische boekingswizard mogelijk is.

Prijsoverzichten configureren

Het is mogelijk om de prijsoverzichten die tijdens het boekingsproces getoond worden, naar eigen wens in te richten en te configureren, zodat zelf bepaald wordt welke gegevens getoond worden.

De uitstraling van het prijsoverzicht

Met behulp van contentblokken kan bepaald worden op welke manier de gewenste gegevens op het prijsoverzicht getoond worden.

Nieuws

Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Dalstra Reizen verwelkomen wij graag als nieuwe klant
Graag laten wij weten dat wij Dalstra Reizen als nieuwe klant welkom heten en uiteraard zijn wij blij met de reden achter de keuze.
Johan Dalstra is directeur van Dalstra Reizen en liet ons het volgende weten; ”Onze keuze voor 1TIS was snel gemaakt. Door een...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief