Prijsoverzichten

Basisinstellingen prijsoverzichten

Het is mogelijk een aantal basisinstellingen voor een prijsoverzicht te onderhouden. Een prijsoverzicht kan aan een boekingswizard gekoppeld worden, zodat een dynamische boekingswizard mogelijk is.

Prijsoverzichten configureren

Het is mogelijk om de prijsoverzichten die tijdens het boekingsproces getoond worden, naar eigen wens in te richten en te configureren, zodat zelf bepaald wordt welke gegevens getoond worden.

De uitstraling van het prijsoverzicht

Met behulp van contentblokken kan bepaald worden op welke manier de gewenste gegevens op het prijsoverzicht getoond worden.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief