Sitemaponderhoud

Basisgegevens Sitemap

Er worden een aantal basisgegevens onderhouden per sitemap. Zo zijn onder meer de naam en omschrijving van de sitemap meertalig te onderhouden. Tevens dient er een type en outputmethode voor de sitemap aangegeven te worden. De types en outputmethodes zullen in de toekomst uitgebreid worden, zodat er bv. een dynamische sitemap voor Google gecreëerd kan worden.

Onderdelen van sitemap

Het is mogelijk om een sitemap meertalig te onderhouden binnen het systeem. Deze sitemap wordt opgebouwd met behulp van een hiërarchische structuur. De sitemap kan vervolgens op de klantenwebsite in de menustructuur opgenomen worden. Voor meer informatie over het menuonderhoud verwijzen wij u door naar het onderdeel menuonderhoud binnen deze module.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief