Sitemaponderhoud

Basisgegevens Sitemap

Er worden een aantal basisgegevens onderhouden per sitemap. Zo zijn onder meer de naam en omschrijving van de sitemap meertalig te onderhouden. Tevens dient er een type en outputmethode voor de sitemap aangegeven te worden. De types en outputmethodes zullen in de toekomst uitgebreid worden, zodat er bv. een dynamische sitemap voor Google gecreëerd kan worden.

Onderdelen van sitemap

Het is mogelijk om een sitemap meertalig te onderhouden binnen het systeem. Deze sitemap wordt opgebouwd met behulp van een hiërarchische structuur. De sitemap kan vervolgens op de klantenwebsite in de menustructuur opgenomen worden. Voor meer informatie over het menuonderhoud verwijzen wij u door naar het onderdeel menuonderhoud binnen deze module.

Nieuws

Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Dalstra Reizen verwelkomen wij graag als nieuwe klant
Graag laten wij weten dat wij Dalstra Reizen als nieuwe klant welkom heten en uiteraard zijn wij blij met de reden achter de keuze.
Johan Dalstra is directeur van Dalstra Reizen en liet ons het volgende weten; ”Onze keuze voor 1TIS was snel gemaakt. Door een...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief