Sitemaponderhoud

Basisgegevens Sitemap

Er worden een aantal basisgegevens onderhouden per sitemap. Zo zijn onder meer de naam en omschrijving van de sitemap meertalig te onderhouden. Tevens dient er een type en outputmethode voor de sitemap aangegeven te worden. De types en outputmethodes zullen in de toekomst uitgebreid worden, zodat er bv. een dynamische sitemap voor Google gecreëerd kan worden.

Onderdelen van sitemap

Het is mogelijk om een sitemap meertalig te onderhouden binnen het systeem. Deze sitemap wordt opgebouwd met behulp van een hiërarchische structuur. De sitemap kan vervolgens op de klantenwebsite in de menustructuur opgenomen worden. Voor meer informatie over het menuonderhoud verwijzen wij u door naar het onderdeel menuonderhoud binnen deze module.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief