Tabtemplates

Tabtemplates en tabbladen

Met behulp van een tabtemplate kan bepaald worden hoe de productinformatie op de klantenwebsite getoond wordt m.b.t. de tabbladenstructuur en inhoud hiervan. Aan iedere entiteit in 1TIS wordt een tabtemplate gehangen, zodat alle flexibiliteit bestaat om alle informatie op de gewenste manier op de website te tonen. De tabblad namen en omschrijvingen zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Tabtemplates en webpagina's

Per tabtemplate wordt aangegeven tot welke webpagina deze behoort. Dit betekent dat wanneer hier is aangegeven dat de tabtemplate betrekking heeft op een land, deze template alleen in 1TIS bij het aanmaken van een land gekoppeld kan worden. Het is niet mogelijk de tabtemplate bij bijvoorbeeld een reisonderdeel (element) te koppelen.

Tabtemplates en contentblokverzamelingen

Daarnaast kunnen aan een tabtemplate uiteraard tabbladen gehangen worden. Aan een tabblad worden vervolgens één of meerdere contentblokverzamelingen gehangen. Deze contentblokverzamelingen bepalen welke informatie op welke manier op de website bij het betreffende tabblad getoond wordt. Voor meer informatie over contentblokverzamelingen verwijzen wij u door naar het onderdeel contentblokverzamelingen in deze module.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief