Tabtemplates

Tabtemplates en tabbladen

Met behulp van een tabtemplate kan bepaald worden hoe de productinformatie op de klantenwebsite getoond wordt m.b.t. de tabbladenstructuur en inhoud hiervan. Aan iedere entiteit in 1TIS wordt een tabtemplate gehangen, zodat alle flexibiliteit bestaat om alle informatie op de gewenste manier op de website te tonen. De tabblad namen en omschrijvingen zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Tabtemplates en webpagina's

Per tabtemplate wordt aangegeven tot welke webpagina deze behoort. Dit betekent dat wanneer hier is aangegeven dat de tabtemplate betrekking heeft op een land, deze template alleen in 1TIS bij het aanmaken van een land gekoppeld kan worden. Het is niet mogelijk de tabtemplate bij bijvoorbeeld een reisonderdeel (element) te koppelen.

Tabtemplates en contentblokverzamelingen

Daarnaast kunnen aan een tabtemplate uiteraard tabbladen gehangen worden. Aan een tabblad worden vervolgens één of meerdere contentblokverzamelingen gehangen. Deze contentblokverzamelingen bepalen welke informatie op welke manier op de website bij het betreffende tabblad getoond wordt. Voor meer informatie over contentblokverzamelingen verwijzen wij u door naar het onderdeel contentblokverzamelingen in deze module.

Nieuws

Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Dalstra Reizen verwelkomen wij graag als nieuwe klant
Graag laten wij weten dat wij Dalstra Reizen als nieuwe klant welkom heten en uiteraard zijn wij blij met de reden achter de keuze.
Johan Dalstra is directeur van Dalstra Reizen en liet ons het volgende weten; ”Onze keuze voor 1TIS was snel gemaakt. Door een...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief