Tabtemplates

Tabtemplates en tabbladen

Met behulp van een tabtemplate kan bepaald worden hoe de productinformatie op de klantenwebsite getoond wordt m.b.t. de tabbladenstructuur en inhoud hiervan. Aan iedere entiteit in 1TIS wordt een tabtemplate gehangen, zodat alle flexibiliteit bestaat om alle informatie op de gewenste manier op de website te tonen. De tabblad namen en omschrijvingen zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Tabtemplates en webpagina's

Per tabtemplate wordt aangegeven tot welke webpagina deze behoort. Dit betekent dat wanneer hier is aangegeven dat de tabtemplate betrekking heeft op een land, deze template alleen in 1TIS bij het aanmaken van een land gekoppeld kan worden. Het is niet mogelijk de tabtemplate bij bijvoorbeeld een reisonderdeel (element) te koppelen.

Tabtemplates en contentblokverzamelingen

Daarnaast kunnen aan een tabtemplate uiteraard tabbladen gehangen worden. Aan een tabblad worden vervolgens één of meerdere contentblokverzamelingen gehangen. Deze contentblokverzamelingen bepalen welke informatie op welke manier op de website bij het betreffende tabblad getoond wordt. Voor meer informatie over contentblokverzamelingen verwijzen wij u door naar het onderdeel contentblokverzamelingen in deze module.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief