Tabtemplates

Tabtemplates en tabbladen

Met behulp van een tabtemplate kan bepaald worden hoe de productinformatie op de klantenwebsite getoond wordt m.b.t. de tabbladenstructuur en inhoud hiervan. Aan iedere entiteit in TRIP wordt een tabtemplate gehangen, zodat alle flexibiliteit bestaat om alle informatie op de gewenste manier op de website te tonen. De tabblad namen en omschrijvingen zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Tabtemplates en webpagina's

Per tabtemplate wordt aangegeven tot welke webpagina deze behoort. Dit betekent dat wanneer hier is aangegeven dat de tabtemplate betrekking heeft op een land, deze template alleen in TRIP bij het aanmaken van een land gekoppeld kan worden. Het is niet mogelijk de tabtemplate bij bijvoorbeeld een reisonderdeel (element) te koppelen.

Tabtemplates en contentblokverzamelingen

Daarnaast kunnen aan een tabtemplate uiteraard tabbladen gehangen worden. Aan een tabblad worden vervolgens één of meerdere contentblokverzamelingen gehangen. Deze contentblokverzamelingen bepalen welke informatie op welke manier op de website bij het betreffende tabblad getoond wordt. Voor meer informatie over contentblokverzamelingen verwijzen wij u door naar het onderdeel contentblokverzamelingen in deze module.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief