Tabtemplates

Tabtemplates en tabbladen

Met behulp van een tabtemplate kan bepaald worden hoe de productinformatie op de klantenwebsite getoond wordt m.b.t. de tabbladenstructuur en inhoud hiervan. Aan iedere entiteit in 1TIS wordt een tabtemplate gehangen, zodat alle flexibiliteit bestaat om alle informatie op de gewenste manier op de website te tonen. De tabblad namen en omschrijvingen zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Tabtemplates en webpagina's

Per tabtemplate wordt aangegeven tot welke webpagina deze behoort. Dit betekent dat wanneer hier is aangegeven dat de tabtemplate betrekking heeft op een land, deze template alleen in 1TIS bij het aanmaken van een land gekoppeld kan worden. Het is niet mogelijk de tabtemplate bij bijvoorbeeld een reisonderdeel (element) te koppelen.

Tabtemplates en contentblokverzamelingen

Daarnaast kunnen aan een tabtemplate uiteraard tabbladen gehangen worden. Aan een tabblad worden vervolgens één of meerdere contentblokverzamelingen gehangen. Deze contentblokverzamelingen bepalen welke informatie op welke manier op de website bij het betreffende tabblad getoond wordt. Voor meer informatie over contentblokverzamelingen verwijzen wij u door naar het onderdeel contentblokverzamelingen in deze module.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief