Webpagina's

Webpagina's onderhouden

De klantenwebsite bestaat uit een groot aantal webpagina’s. Via 1TIS kunnen vele instellingen van webpagina’s zelf bepaald worden. Daarnaast wordt er duidelijk aangegeven via welke url de betreffende webpagina opgevraagd kan worden op de klantenwebsite. Per webpagina kunnen diverse zaken worden ingesteld, zoals het al dan niet tonen van bepaalde iconen en het in/uitschakelen van de cache.

In de basisgegevens van een webpagina kan een gewenste paginatemplate aan de webpagina gekoppeld worden. Ook kan aangegeven worden of er al dan niet een kruimelpad op de webpagina getoond dient te worden. Dit kruimelpad wordt getoond ten behoeve van zoekmachines; de sitestructuur wordt hiermee verduidelijkt. Het is tevens mogelijk om de tussenurl van de pagina meertalig te onderhouden t.b.v. webmarketing. Denk hierbij bv. aan www.vakanties.nl/reis/italie, waarbij het gedeelte 'reis' de tussenurl is.

Indien de functiegroep labeling aan staat, wordt de webpagina altijd geconfigureerd op basis van het actieve label in 1TIS. Door te wisselen van actieve label kan voor alle aanwezige labels de gewenste webpagina naar wens geconfigureerd worden.

Paginatemplates bij webpagina's

Het is mogelijk om aan paginatemplatetypes een paginatemplate te koppelen. Zo kan er nu een paginatemplate voor het type standaard weergave van de webpagina worden bepaald, alsmede voor het tonen van de webpagina als een popup (modal).

Standaardteksten webpagina's

Er kunnen per webpagina diverse teksten onderhouden worden. Dit kunnen teksten zijn t.b.v. webmarketing, zoals paginatitels en keywords. Er kan ook gedacht worden aan standaardteksten die op de betreffende webpagina weergegeven dienen te worden. Voor deze teksten is het ook mogelijk om vervangingen te gebruiken, zodat bijvoorbeeld op een landpagina in de koptitel standaard de correcte bestemming geplaatst wordt. De teksten bij de webpagina's kunnen meertalig onderhouden worden, t.b.v. een meertalige website.

Webpagina's en contentblokverzamelingen

Vele webpagina's binnen 1TIS zijn bijvoorbeeld transactiepagina's of pagina's waar het boekingsoverzicht op wordt getoond e.d. Deze webpagina's worden niet met een tabtemplate geconfigureerd. Hiervoor is het mogelijk om bij de webpagina zelf te bepalen hoe de getoonde informatie weergegeven wordt middels contentblokverzamelingen.

Webpagina's en bouwblokken

Op basis van de gekoppelde paginatemplate in de basisgegevens wordt een lijst met bouwblokken getoond. Hiervan wordt aangegeven of het bouwblok al dan niet in de gekoppelde paginatemplate is opgenomen. Daarnaast kan met een vinkje aangegeven worden of een bouwblok wel of niet getoond wordt.

Configuratie van webpagina's

Bij diverse webpagina's is het mogelijk een aantal extra zaken te configureren. Deze configuratie heeft betrekking op het al dan niet tonen van bepaalde onderdelen op de webpagina, zoals het tonen van een opmerkingenveld tijdens het online boekingsproces.

Nieuws

De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
NS Internationaal gaat samenwerken met 1TIS
Sommige samenwerkingen zijn heel innovatief en komen plots voorbij. Zo ook deze samenwerking met NS Internationaal.

Wij werden zeer recent benaderd...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief