Zoekmethoden

Diverse zoekmethoden

Er zijn diverse mogelijkheden aanwezig om het productaanbod uit 1TIS op de klantenwebsite op te zoeken. Zo zijn er verschillende typen zoekmethoden: voor pakketreizen, voor reisonderdelen (winkelwagen), voor aanbiedingen, voor films, voor Google Site Search, voor pakketgroepen en voor accommodaties. Per zoekmethode kunnen in 1TIS diverse zaken geconfigureerd worden. De namen en omschrijvingen van de zoekmethodes zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Configuratie zoekmethoden

Een betreffende zoekmethode kan op vele manieren geconfigureerd worden. Zo kan aangegeven worden of er gezocht kan worden op land, regio en plaats of een keuze hieruit. Daarbij kunnen ook uitlegteksten ingevoerd worden, alsmede de optie of symbolen bij de zoekresultaten al dan niet getoond dienen te worden.

Het is mogelijk om de zoekmethode te laten reageren op ingevulde zoekopties waardoor je naar een landingspagina navigeert in plaats van een zoekmethode pagina. Dit is mogelijk voor de land, regio, plaats, pakketcategorie & land / pakketcategorie pagina.

Configuratie zoekresultaten


Behalve het configureren van de zoekmethode, kan ook geconfigureerd worden op welke manier de zoekresultaten getoond worden. Zo kan onder meer aangegeven worden of er per zoekresultaat een afbeelding getoond dient te worden, het aantal karakters voor de inleidende tekst, maar ook de volgorde waarop de zoekresultaten gegroepeerd worden.

Criteria van zoekopties bepalen

Het is mogelijk om zelf criteria van zoekopties te bepalen, bv. of er gezocht kan worden op land, regio, plaats, symbolen e.d. Zo kan de zoekmethode naar wens ingericht worden. Per zoekoptie geldt verschillende configuratie en is er een optie om diverse onderdelen binnen de zoekopties meertalig te onderhouden.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief