Zoekmethoden

Diverse zoekmethoden

Er zijn diverse mogelijkheden aanwezig om het productaanbod uit 1TIS op de klantenwebsite op te zoeken. Zo zijn er verschillende typen zoekmethoden: voor pakketreizen, voor reisonderdelen (winkelwagen), voor aanbiedingen, voor films, voor Google Site Search, voor pakketgroepen en voor accommodaties. Per zoekmethode kunnen in 1TIS diverse zaken geconfigureerd worden. De namen en omschrijvingen van de zoekmethodes zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Configuratie zoekmethoden

Een betreffende zoekmethode kan op vele manieren geconfigureerd worden. Zo kan aangegeven worden of er gezocht kan worden op land, regio en plaats of een keuze hieruit. Daarbij kunnen ook uitlegteksten ingevoerd worden, alsmede de optie of symbolen bij de zoekresultaten al dan niet getoond dienen te worden.

Het is mogelijk om de zoekmethode te laten reageren op ingevulde zoekopties waardoor je naar een landingspagina navigeert in plaats van een zoekmethode pagina. Dit is mogelijk voor de land, regio, plaats, pakketcategorie & land / pakketcategorie pagina.

Configuratie zoekresultaten


Behalve het configureren van de zoekmethode, kan ook geconfigureerd worden op welke manier de zoekresultaten getoond worden. Zo kan onder meer aangegeven worden of er per zoekresultaat een afbeelding getoond dient te worden, het aantal karakters voor de inleidende tekst, maar ook de volgorde waarop de zoekresultaten gegroepeerd worden.

Criteria van zoekopties bepalen

Het is mogelijk om zelf criteria van zoekopties te bepalen, bv. of er gezocht kan worden op land, regio, plaats, symbolen e.d. Zo kan de zoekmethode naar wens ingericht worden. Per zoekoptie geldt verschillende configuratie en is er een optie om diverse onderdelen binnen de zoekopties meertalig te onderhouden.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief