Boekingsmodule

BoekingsmoduleVoor pakketreizen en jouw klanten staat een boekingsmodule ter beschikking. De manier waarop je klanten boeken kan door jou zelf gedefinieerd worden. Wil je alleen klantgegevens of ook alle deelnemer gegevens? Biedt je ruimte aan jouw klant om ook informatie van thuisblijvers in te vullen? Jouw ingestelde voorkeuren worden middels een boekingswizard voorgelegd aan jouw klant. Alle benodigde informatie komt weer direct ter beschikking in jouw backoffice en voor een deel in het persoonlijke klantdossier.

Wederverkopers

Ook jouw wederverkopers kunnen een eigen inlogmogelijkheid krijgen en op deze wijze direct als wederverkoper boeken. Vanzelfsprekend inclusief de afgesproken commissies.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief