Boekingsmodule

BoekingsmoduleVoor pakketreizen en jouw klanten staat een boekingsmodule ter beschikking. De manier waarop je klanten boeken kan door jou zelf gedefinieerd worden. Wil je alleen klantgegevens of ook alle deelnemer gegevens? Biedt je ruimte aan jouw klant om ook informatie van thuisblijvers in te vullen? Jouw ingestelde voorkeuren worden middels een boekingswizard voorgelegd aan jouw klant. Alle benodigde informatie komt weer direct ter beschikking in jouw backoffice en voor een deel in het persoonlijke klantdossier.

Wederverkopers

Ook jouw wederverkopers kunnen een eigen inlogmogelijkheid krijgen en op deze wijze direct als wederverkoper boeken. Vanzelfsprekend inclusief de afgesproken commissies.

Nieuws

Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Dalstra Reizen verwelkomen wij graag als nieuwe klant
Graag laten wij weten dat wij Dalstra Reizen als nieuwe klant welkom heten en uiteraard zijn wij blij met de reden achter de keuze.
Johan Dalstra is directeur van Dalstra Reizen en liet ons het volgende weten; ”Onze keuze voor 1TIS was snel gemaakt. Door een...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief