Boekingsmodule

BoekingsmoduleVoor pakketreizen en jouw klanten staat een boekingsmodule ter beschikking. De manier waarop je klanten boeken kan door jou zelf gedefinieerd worden. Wil je alleen klantgegevens of ook alle deelnemer gegevens? Biedt je ruimte aan jouw klant om ook informatie van thuisblijvers in te vullen? Jouw ingestelde voorkeuren worden middels een boekingswizard voorgelegd aan jouw klant. Alle benodigde informatie komt weer direct ter beschikking in jouw backoffice en voor een deel in het persoonlijke klantdossier.

Wederverkopers

Ook jouw wederverkopers kunnen een eigen inlogmogelijkheid krijgen en op deze wijze direct als wederverkoper boeken. Vanzelfsprekend inclusief de afgesproken commissies.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief