Boeking informatie

Voor de webpagina's waar boekingsinformatie wordt getoond, zijn een divers aantal contentbloktypen aanwezig. Deze contentbloktypen tonen informatie over de boeking op de klantenwebsite bij de boekingswizards en in het eigen domein. Ieder contentbloktype heeft één of meerdere verschijningsvormen, die bepalen op welke wijze de mogelijke informatie getoond wordt. Onderstaand een opsomming van de mogelijke contentbloktypes die op deze webpagina's opgevraagd kunnen worden.

Klantgegevens Bij Boeking

Deze functionaliteit selecteert op basis van een boeking de klantgegevens. Dit contentbloktype kan opgevraagd worden op de webpagina totaaloverzicht in een boekingswizard en binnen het eigen domein van klant (en wederverkoper).

Deelnemers Bij Boeking

Deze functionaliteit selecteert op basis van een boeking de deelnemergegevens. Er kunnen alleen deelnemergegevens getoond worden, waarvan is aangegeven dat deze verplicht, dan wel optioneel zijn. Dit contentbloktype kan aangeroepen worden op de webpagina totaaloverzicht in een boekingswizard en binnen het eigen domein van klant (en wederverkoper).

Boekingsantwoorden Bij Boeking

Deze functionaliteit selecteert op basis van een boeking de bijbehorende boekingsantwoorden. Dit contentbloktype kan aangeroepen worden op de webpagina totaaloverzicht in een boekingswizard en binnen het eigen domein van klant (en wederverkoper).

Basisgegevens Bij Boeking

Deze functionaliteit selecteert op basis van een boeking de basisgegevens. Dit contentbloktype kan aangeroepen worden binnen de boekingdetail pagina in het eigen domein van de klant.

Preferenties Bij Boeking

Deze functionaliteit op basis van een boeking de gekoppelde preferenties. Dit contentbloktype kan aangeroepen worden binnen de boekingdetail pagina in het eigen domein van de klant.

Memo Bij Boeking

Deze functionaliteit selecteert op basis van een boeking de gekoppelde memo’s. Dit contentbloktype kan aangeroepen worden binnen de boekingdetail pagina in het eigen domein van de klant.

Nieuws

De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
NS Internationaal gaat samenwerken met 1TIS
Sommige samenwerkingen zijn heel innovatief en komen plots voorbij. Zo ook deze samenwerking met NS Internationaal.

Wij werden zeer recent benaderd...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief