Boeking informatie

Voor de webpagina's waar boekingsinformatie wordt getoond, zijn een divers aantal contentbloktypen aanwezig. Deze contentbloktypen tonen informatie over de boeking op de klantenwebsite bij de boekingswizards en in het eigen domein. Ieder contentbloktype heeft één of meerdere verschijningsvormen, die bepalen op welke wijze de mogelijke informatie getoond wordt. Onderstaand een opsomming van de mogelijke contentbloktypes die op deze webpagina's opgevraagd kunnen worden.

Klantgegevens Bij Boeking

Deze functionaliteit selecteert op basis van een boeking de klantgegevens. Dit contentbloktype kan opgevraagd worden op de webpagina totaaloverzicht in een boekingswizard en binnen het eigen domein van klant (en wederverkoper).

Deelnemers Bij Boeking

Deze functionaliteit selecteert op basis van een boeking de deelnemergegevens. Er kunnen alleen deelnemergegevens getoond worden, waarvan is aangegeven dat deze verplicht, dan wel optioneel zijn. Dit contentbloktype kan aangeroepen worden op de webpagina totaaloverzicht in een boekingswizard en binnen het eigen domein van klant (en wederverkoper).

Boekingsantwoorden Bij Boeking

Deze functionaliteit selecteert op basis van een boeking de bijbehorende boekingsantwoorden. Dit contentbloktype kan aangeroepen worden op de webpagina totaaloverzicht in een boekingswizard en binnen het eigen domein van klant (en wederverkoper).

Basisgegevens Bij Boeking

Deze functionaliteit selecteert op basis van een boeking de basisgegevens. Dit contentbloktype kan aangeroepen worden binnen de boekingdetail pagina in het eigen domein van de klant.

Preferenties Bij Boeking

Deze functionaliteit op basis van een boeking de gekoppelde preferenties. Dit contentbloktype kan aangeroepen worden binnen de boekingdetail pagina in het eigen domein van de klant.

Memo Bij Boeking

Deze functionaliteit selecteert op basis van een boeking de gekoppelde memo’s. Dit contentbloktype kan aangeroepen worden binnen de boekingdetail pagina in het eigen domein van de klant.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief