Boeking informatie

Voor de webpagina's waar boekingsinformatie wordt getoond, zijn een divers aantal contentbloktypen aanwezig. Deze contentbloktypen tonen informatie over de boeking op de klantenwebsite bij de boekingswizards en in het eigen domein. Ieder contentbloktype heeft één of meerdere verschijningsvormen, die bepalen op welke wijze de mogelijke informatie getoond wordt. Onderstaand een opsomming van de mogelijke contentbloktypes die op deze webpagina's opgevraagd kunnen worden.

Klantgegevens Bij Boeking

Deze functionaliteit selecteert op basis van een boeking de klantgegevens. Dit contentbloktype kan opgevraagd worden op de webpagina totaaloverzicht in een boekingswizard en binnen het eigen domein van klant (en wederverkoper).

Deelnemers Bij Boeking

Deze functionaliteit selecteert op basis van een boeking de deelnemergegevens. Er kunnen alleen deelnemergegevens getoond worden, waarvan is aangegeven dat deze verplicht, dan wel optioneel zijn. Dit contentbloktype kan aangeroepen worden op de webpagina totaaloverzicht in een boekingswizard en binnen het eigen domein van klant (en wederverkoper).

Boekingsantwoorden Bij Boeking

Deze functionaliteit selecteert op basis van een boeking de bijbehorende boekingsantwoorden. Dit contentbloktype kan aangeroepen worden op de webpagina totaaloverzicht in een boekingswizard en binnen het eigen domein van klant (en wederverkoper).

Basisgegevens Bij Boeking

Deze functionaliteit selecteert op basis van een boeking de basisgegevens. Dit contentbloktype kan aangeroepen worden binnen de boekingdetail pagina in het eigen domein van de klant.

Preferenties Bij Boeking

Deze functionaliteit op basis van een boeking de gekoppelde preferenties. Dit contentbloktype kan aangeroepen worden binnen de boekingdetail pagina in het eigen domein van de klant.

Memo Bij Boeking

Deze functionaliteit selecteert op basis van een boeking de gekoppelde memo’s. Dit contentbloktype kan aangeroepen worden binnen de boekingdetail pagina in het eigen domein van de klant.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief