Boeking informatie

Voor de webpagina's waar boekingsinformatie wordt getoond, zijn een divers aantal contentbloktypen aanwezig. Deze contentbloktypen tonen informatie over de boeking op de klantenwebsite bij de boekingswizards en in het eigen domein. Ieder contentbloktype heeft één of meerdere verschijningsvormen, die bepalen op welke wijze de mogelijke informatie getoond wordt. Onderstaand een opsomming van de mogelijke contentbloktypes die op deze webpagina's opgevraagd kunnen worden.

Klantgegevens Bij Boeking

Deze functionaliteit selecteert op basis van een boeking de klantgegevens. Dit contentbloktype kan opgevraagd worden op de webpagina totaaloverzicht in een boekingswizard en binnen het eigen domein van klant (en wederverkoper).

Deelnemers Bij Boeking

Deze functionaliteit selecteert op basis van een boeking de deelnemergegevens. Er kunnen alleen deelnemergegevens getoond worden, waarvan is aangegeven dat deze verplicht, dan wel optioneel zijn. Dit contentbloktype kan aangeroepen worden op de webpagina totaaloverzicht in een boekingswizard en binnen het eigen domein van klant (en wederverkoper).

Boekingsantwoorden Bij Boeking

Deze functionaliteit selecteert op basis van een boeking de bijbehorende boekingsantwoorden. Dit contentbloktype kan aangeroepen worden op de webpagina totaaloverzicht in een boekingswizard en binnen het eigen domein van klant (en wederverkoper).

Basisgegevens Bij Boeking

Deze functionaliteit selecteert op basis van een boeking de basisgegevens. Dit contentbloktype kan aangeroepen worden binnen de boekingdetail pagina in het eigen domein van de klant.

Preferenties Bij Boeking

Deze functionaliteit op basis van een boeking de gekoppelde preferenties. Dit contentbloktype kan aangeroepen worden binnen de boekingdetail pagina in het eigen domein van de klant.

Memo Bij Boeking

Deze functionaliteit selecteert op basis van een boeking de gekoppelde memo’s. Dit contentbloktype kan aangeroepen worden binnen de boekingdetail pagina in het eigen domein van de klant.

Nieuws

Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Jitske Roos aan de slag voor 1TIS
Op het gebied van sales en marketing zocht 1TIS tijdelijke ondersteuning en heeft dit gevonden door het aantrekken van Jitske Roos.

Jitske is een bekende in de reisbranche en heeft ruim 6 jaar voor Zoover gewerkt en ruim 8 jaar bij Unigarant. Zij heeft altijd commerciële rollen vervuld en heeft voor beide bedrijven, met veel succes, groei...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief