Land informatie

Voor de landpagina zijn een divers aantal contentbloktypen aanwezig. Deze contentbloktypen tonen gekoppelde informatie aan een land op de klantenwebsite bij de landpagina. Ieder contentbloktype heeft één of meerdere verschijningsvormen, die bepalen op welke wijze de mogelijke informatie getoond wordt.
Onderstaand een opsomming van de mogelijke contentbloktypes die op deze webpagina opgevraagd kunnen worden.

Pakketlijst Bij Land

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met pakketten (met bijbehorende content) te tonen, waar het land aan gekoppeld is.

Regiolijst Bij Land

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met regio’s (met bijbehorende content) te tonen, waar het land aan gekoppeld is.

Plaatslijst Bij Land

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met plaatsen (met bijbehorende content) te tonen, waar het land aan gekoppeld is.

Vervoerslocatielijst Bij Land

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met vervoerslocaties (met bijbehorende content) te tonen, waar het land aan gekoppeld is.

Evenementlocatielijst Bij Land

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met evenementlocaties (met bijbehorende content) te tonen, die aan het land gekoppeld zijn.

Elementcategorie Bij Land

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met elementcategorieën te tonen, waar elementen met een koppeling met het betreffende land van aanwezig zijn.

Accolijst Bij Land

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met accommodaties (met bijbehorende content) te tonen, waar het land aan gekoppeld is.

Excursielijst Bij Land

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met excursies (met bijbehorende content) te tonen, waar het land aan gekoppeld is.

Aanbiedingen Bij Land

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met aanbiedingen van producten (met bijbehorende content) te tonen, waar het land aan gekoppeld is.

Reisverslag Bij land

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met reisverslagen (met bijbehorende content) te tonen, waar het land aan gekoppeld is.

Reistip Bij land

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met reistips (met bijbehorende content) te tonen, waar het land aan gekoppeld is.

Films Bij land

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met films te tonen, waar het land aan gekoppeld is.

CMS

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om content in de vorm van tekst, afbeeldingen, films en downloads te tonen, gekoppeld aan het land.

Iconen

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om iconen te tonen, die in 1TIS ingevoerd zijn.

Geocodes Bij land

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een Google map met geocoördinaten van entiteiten te tonen, die aan het land gekoppeld zijn.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief