Land informatie

Voor de landpagina zijn een divers aantal contentbloktypen aanwezig. Deze contentbloktypen tonen gekoppelde informatie aan een land op de klantenwebsite bij de landpagina. Ieder contentbloktype heeft één of meerdere verschijningsvormen, die bepalen op welke wijze de mogelijke informatie getoond wordt.
Onderstaand een opsomming van de mogelijke contentbloktypes die op deze webpagina opgevraagd kunnen worden.

Pakketlijst Bij Land

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met pakketten (met bijbehorende content) te tonen, waar het land aan gekoppeld is.

Regiolijst Bij Land

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met regio’s (met bijbehorende content) te tonen, waar het land aan gekoppeld is.

Plaatslijst Bij Land

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met plaatsen (met bijbehorende content) te tonen, waar het land aan gekoppeld is.

Vervoerslocatielijst Bij Land

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met vervoerslocaties (met bijbehorende content) te tonen, waar het land aan gekoppeld is.

Evenementlocatielijst Bij Land

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met evenementlocaties (met bijbehorende content) te tonen, die aan het land gekoppeld zijn.

Elementcategorie Bij Land

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met elementcategorieën te tonen, waar elementen met een koppeling met het betreffende land van aanwezig zijn.

Accolijst Bij Land

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met accommodaties (met bijbehorende content) te tonen, waar het land aan gekoppeld is.

Excursielijst Bij Land

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met excursies (met bijbehorende content) te tonen, waar het land aan gekoppeld is.

Aanbiedingen Bij Land

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met aanbiedingen van producten (met bijbehorende content) te tonen, waar het land aan gekoppeld is.

Reisverslag Bij land

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met reisverslagen (met bijbehorende content) te tonen, waar het land aan gekoppeld is.

Reistip Bij land

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met reistips (met bijbehorende content) te tonen, waar het land aan gekoppeld is.

Films Bij land

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met films te tonen, waar het land aan gekoppeld is.

CMS

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om content in de vorm van tekst, afbeeldingen, films en downloads te tonen, gekoppeld aan het land.

Iconen

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om iconen te tonen, die in 1TIS ingevoerd zijn.

Geocodes Bij land

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een Google map met geocoördinaten van entiteiten te tonen, die aan het land gekoppeld zijn.

Nieuws

Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Dalstra Reizen verwelkomen wij graag als nieuwe klant
Graag laten wij weten dat wij Dalstra Reizen als nieuwe klant welkom heten en uiteraard zijn wij blij met de reden achter de keuze.
Johan Dalstra is directeur van Dalstra Reizen en liet ons het volgende weten; ”Onze keuze voor 1TIS was snel gemaakt. Door een...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief