Plaats informatie

Voor de plaatspagina zijn een divers aantal contentbloktypen aanwezig. Deze contentbloktypen tonen gekoppelde informatie aan een plaats op de klantenwebsite bij de plaatspagina. Ieder contentbloktype heeft één of meerdere verschijningsvormen, die bepalen op welke wijze de mogelijke informatie getoond wordt.

Onderstaand een opsomming van de mogelijke contentbloktypes die op deze webpagina opgevraagd kunnen worden.

Pakketlijst Bij Plaats

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met pakketten (met bijbehorende content) te tonen, waar de plaats aan gekoppeld is.

Vervoerslocatielijst Bij Plaats

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met vervoerslocaties (met bijbehorende content) te tonen, waar de plaats aan gekoppeld is.

Accolijst Bij Plaats

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met accommodaties (met bijbehorende content) te tonen, waar de plaats aan gekoppeld is.

Excursielijst Bij Plaats

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met excursies (met bijbehorende content) te tonen, waar de plaats aan gekoppeld is.

Evenementlocatielijst Bij Plaats

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met evenementlocaties (met bijbehorende content) te tonen, die aan de plaats gekoppeld zijn.

Reisverslag Bij Plaats

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met reisverslagen (met bijbehorende content) te tonen, waar de plaats aan gekoppeld is.

Reistip Bij Plaats

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met reistips (met bijbehorende content) te tonen, waar de plaats aan gekoppeld is.

Films Bij Plaats

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met films te tonen, waar de plaats aan gekoppeld is.

CMS

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om content in de vorm van tekst, afbeeldingen, films en downloads te tonen, gekoppeld aan de plaats.

Iconen

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om iconen te tonen, die in 1TIS ingevoerd zijn.

Geocodes Bij Plaats

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een Google map met geocoördinaten van entiteiten te tonen, die aan de plaats gekoppeld zijn.

Nieuws

De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
NS Internationaal gaat samenwerken met 1TIS
Sommige samenwerkingen zijn heel innovatief en komen plots voorbij. Zo ook deze samenwerking met NS Internationaal.

Wij werden zeer recent benaderd...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief