Regio informatie

Voor de regiopagina zijn een divers aantal contentbloktypen aanwezig. Deze contentbloktypen tonen gekoppelde informatie aan een regio op de klantenwebsite bij de regiopagina. Ieder contentbloktype heeft één of meerdere verschijningsvormen, die bepalen op welke wijze de mogelijke informatie getoond wordt.

Onderstaand een opsomming van de mogelijke contentbloktypes die op deze webpagina opgevraagd kunnen worden.

Pakketlijst Bij Regio

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met pakketten (met bijbehorende content) te tonen, waar de regio aan gekoppeld is.

Elementlijst Bij Regio

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met elementen (met bijbehorende content) te tonen, waar de regio aan gekoppeld is.

Plaatslijst Bij Regio

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met plaatsen (met bijbehorende content) te tonen, waar de regio aan gekoppeld is.

Evenementlocatielijst Bij Regio

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met evenementlocaties (met bijbehorende content) te tonen, die aan de regio gekoppeld zijn.

Elementcategorielijst Bij Regio

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met elementcategorieën te tonen, waar elementen met een koppeling met het betreffende regio van aanwezig zijn.

Accolijst Bij Regio

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met accommodaties (met bijbehorende content) te tonen, waar de regio aan gekoppeld is.

Aanbiedingen Bij Regio

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met aanbiedingen van producten (met bijbehorende content) te tonen, waar de regio aan gekoppeld is.

Reisverslag Bij Regio

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met reisverslagen (met bijbehorende content) te tonen, waar de regio aan gekoppeld is.

Reistip Bij Regio

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met reistips (met bijbehorende content) te tonen, waar de regio aan gekoppeld is.

Films Bij Regio

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met films te tonen, waar de regio aan gekoppeld is.

CMS

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om content in de vorm van tekst, afbeeldingen, films en downloads te tonen, gekoppeld aan de regio.

Iconen

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om iconen te tonen, die in 1TIS ingevoerd zijn.

Geocodes Bij Regio

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een Google map met geocoördinaten van entiteiten te tonen, die aan de regio gekoppeld zijn.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief