Wedstrijden

Voor de wedstrijd- en bijbehorende inzendingenpagina zijn een aantal contentbloktypen. Deze contentbloktypen tonen gekoppelde informatie aan een wedstrijd of inzending op de klantenwebsite bij de wedstrijd- of inzendingpagina. Ieder contentbloktype heeft één of meerdere verschijningsvormen, die bepalen op welke wijze de mogelijke informatie getoond wordt.
Onderstaand een opsomming van de mogelijke contentbloktypes die op deze webpagina opgevraagd kunnen worden.

Inzendingen Per Wedstrijd

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met inzendingen (met bijbehorende content) te tonen, die aan de wedstrijd gekoppeld zijn. Deze functionaliteit kan vanzelfsprekend alleen op de wedstrijdpagina getoond worden.

CMS

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om content in de vorm van tekst, afbeeldingen, films en downloads te tonen, gekoppeld aan de wedstrijd of inzending.

Iconen

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om iconen te tonen, die in 1TIS ingevoerd zijn.

Nieuws

Teamwork
Teamwork is wat ons betreft essentieel voor zakelijk succes en dus ging het 1TIS team voor een gezellig avondje uit, een escape room in en werd er aansluitend met elkaar gegeten.

Het 1TIS team werd opgedeeld...
Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief