Wedstrijden

Voor de wedstrijd- en bijbehorende inzendingenpagina zijn een aantal contentbloktypen. Deze contentbloktypen tonen gekoppelde informatie aan een wedstrijd of inzending op de klantenwebsite bij de wedstrijd- of inzendingpagina. Ieder contentbloktype heeft één of meerdere verschijningsvormen, die bepalen op welke wijze de mogelijke informatie getoond wordt.
Onderstaand een opsomming van de mogelijke contentbloktypes die op deze webpagina opgevraagd kunnen worden.

Inzendingen Per Wedstrijd

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een lijst met inzendingen (met bijbehorende content) te tonen, die aan de wedstrijd gekoppeld zijn. Deze functionaliteit kan vanzelfsprekend alleen op de wedstrijdpagina getoond worden.

CMS

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om content in de vorm van tekst, afbeeldingen, films en downloads te tonen, gekoppeld aan de wedstrijd of inzending.

Iconen

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om iconen te tonen, die in 1TIS ingevoerd zijn.

Nieuws

De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
NS Internationaal gaat samenwerken met 1TIS
Sommige samenwerkingen zijn heel innovatief en komen plots voorbij. Zo ook deze samenwerking met NS Internationaal.

Wij werden zeer recent benaderd...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief