Wederverkopers

Inloggen wederverkopers

Wederverkopers hebben de mogelijkheid om in hun eigen wederverkopers domein in te loggen.

Boekingen wederverkopers

Wederverkopers kunnen door middel van een log in zich op de website kenbaar maken als wederverkoper en bezoekers kunnen via een url met hierin een wederverkoper id op de website binnen komen. Bezoekers of wederverkopers die op deze manier de website bezoeken kunnen boekingen maken die direct bij de wederverkoper geregistreerd worden. Commissie bedragen worden bij boeking direct bij de boeking geplaatst. Indien men op bovenstaande manier een bezoek aan de website brengt wordt enkel reisaanbod getoond dat aan de desbetreffende wederverkoper gekoppeld is.

Boekingen inzien

Boekingen die bij een wederverkoper geregistreerd zijn kunnen door een wederverkoper die ingelogd is ingezien worden. Commissie bedragen zijn door wederverkopers per element in te zien. Documenten die bij de boeking geplaatst zijn kunnen door de wederverkoper gedownload worden.

Product feeds

Wederverkopers kunnen vanuit hun eigen wederverkopers domein productfeeds downloaden met enkel het aanbod dat aan de desbetreffende wederverkoper gekoppeld is.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief