Wederverkopers

Inloggen wederverkopers

Wederverkopers hebben de mogelijkheid om in hun eigen wederverkopers domein in te loggen.

Boekingen wederverkopers

Wederverkopers kunnen door middel van een log in zich op de website kenbaar maken als wederverkoper en bezoekers kunnen via een url met hierin een wederverkoper id op de website binnen komen. Bezoekers of wederverkopers die op deze manier de website bezoeken kunnen boekingen maken die direct bij de wederverkoper geregistreerd worden. Commissie bedragen worden bij boeking direct bij de boeking geplaatst. Indien men op bovenstaande manier een bezoek aan de website brengt wordt enkel reisaanbod getoond dat aan de desbetreffende wederverkoper gekoppeld is.

Boekingen inzien

Boekingen die bij een wederverkoper geregistreerd zijn kunnen door een wederverkoper die ingelogd is ingezien worden. Commissie bedragen zijn door wederverkopers per element in te zien. Documenten die bij de boeking geplaatst zijn kunnen door de wederverkoper gedownload worden.

Product feeds

Wederverkopers kunnen vanuit hun eigen wederverkopers domein productfeeds downloaden met enkel het aanbod dat aan de desbetreffende wederverkoper gekoppeld is.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief