Wederverkopers

Inloggen wederverkopers

Wederverkopers hebben de mogelijkheid om in hun eigen wederverkopers domein in te loggen.

Boekingen wederverkopers

Wederverkopers kunnen door middel van een log in zich op de website kenbaar maken als wederverkoper en bezoekers kunnen via een url met hierin een wederverkoper id op de website binnen komen. Bezoekers of wederverkopers die op deze manier de website bezoeken kunnen boekingen maken die direct bij de wederverkoper geregistreerd worden. Commissie bedragen worden bij boeking direct bij de boeking geplaatst. Indien men op bovenstaande manier een bezoek aan de website brengt wordt enkel reisaanbod getoond dat aan de desbetreffende wederverkoper gekoppeld is.

Boekingen inzien

Boekingen die bij een wederverkoper geregistreerd zijn kunnen door een wederverkoper die ingelogd is ingezien worden. Commissie bedragen zijn door wederverkopers per element in te zien. Documenten die bij de boeking geplaatst zijn kunnen door de wederverkoper gedownload worden.

Product feeds

Wederverkopers kunnen vanuit hun eigen wederverkopers domein productfeeds downloaden met enkel het aanbod dat aan de desbetreffende wederverkoper gekoppeld is.

Nieuws

Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Dalstra Reizen verwelkomen wij graag als nieuwe klant
Graag laten wij weten dat wij Dalstra Reizen als nieuwe klant welkom heten en uiteraard zijn wij blij met de reden achter de keuze.
Johan Dalstra is directeur van Dalstra Reizen en liet ons het volgende weten; ”Onze keuze voor 1TIS was snel gemaakt. Door een...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief