Wederverkopers

Inloggen wederverkopers

Wederverkopers hebben de mogelijkheid om in hun eigen wederverkopers domein in te loggen.

Boekingen wederverkopers

Wederverkopers kunnen door middel van een log in zich op de website kenbaar maken als wederverkoper en bezoekers kunnen via een url met hierin een wederverkoper id op de website binnen komen. Bezoekers of wederverkopers die op deze manier de website bezoeken kunnen boekingen maken die direct bij de wederverkoper geregistreerd worden. Commissie bedragen worden bij boeking direct bij de boeking geplaatst. Indien men op bovenstaande manier een bezoek aan de website brengt wordt enkel reisaanbod getoond dat aan de desbetreffende wederverkoper gekoppeld is.

Boekingen inzien

Boekingen die bij een wederverkoper geregistreerd zijn kunnen door een wederverkoper die ingelogd is ingezien worden. Commissie bedragen zijn door wederverkopers per element in te zien. Documenten die bij de boeking geplaatst zijn kunnen door de wederverkoper gedownload worden.

Product feeds

Wederverkopers kunnen vanuit hun eigen wederverkopers domein productfeeds downloaden met enkel het aanbod dat aan de desbetreffende wederverkoper gekoppeld is.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief