Sardinia4all live met nieuwe website

Sardinia4all voor een unieke vakantie beleving

Marieke Geurts, die 7 jaar geleden met Sardinia4all begon, zegt hierover: “ We willen onze klanten iets unieks aanbieden. Een vakantiebeleving die aansluit bij de wensen van onze klanten en die begint zodra je op onze site belandt". Voor steeds meer mensen geldt dat ze graag afwisseling willen tijdens hun vakantie”, met deze nieuwe site zetten we een flinke stap voorwaarts om de wensen van onze klanten in vervulling te laten gaan”. Samen met 1TIS hopen we dit jaar nog een aantal wensen in vervulling te laten gaan, maar op dit moment zijn we trots op de nieuwe site en de flexibiliteit die de site aan de reiziger biedt”

s4awebsite

Zelf samenstellen boekingsengine

Op de nieuwe website kan de klant losse accommodaties inboeken, rondreizen inboeken, maar ook een eigen unieke rondreis zelf samenstellen. Via deze nieuwe boekingsengine wordt de klant aan de hand genomen om diverse accommodaties met een variabele duur te kiezen. Vervolgens kunnen eventuele extra's zoals excursies, autohuur en verzekeringen bij worden geboekt en worden klant- en deelnemersgegevens gevraagd.

Bekijk nu de zelf samenstellen wizard van Sardinia4all.

Duidelijke online boekingstool

TRIP biedt een duidelijke online boekingstool aan. Waarmee de drempel voor het plaatsen van een boeking of offerte aanvraag zo laag mogelijk wordt gemaakt. Wij bieden niet zomaar een online boekingstool, onze tool stimuleert aanvragen en/of boekingen. De inrichting van de tool kan specifiek worden afgestemd op uw wensen, waarbij we het plaatsen van een boeking zo eenvoudig mogelijk maken voor de klant.

Klantvriendelijke website

Bij het ontwikkelen van een nieuwe website bieden wij een volledige integratie tussen de website en de backoffice. Onze reissoftware maakt het voor onze klanten eenvoudig om productaanbod te onderhouden. Daardoor blijft de website altijd up-to-date. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de website betrouwbaarheid uitstraalt en gebruiksvriendelijk is.

totaaloplossing voor de reisbranche

Met onze software ondersteunen wij perfect het primaire proces voor het verkopen van reizen. Bekijk ons overzicht met diverse typen organisaties. Wanneer u zichzelf in een type herkent, kunt u vervolgens meer informatie over onze software terugvinden, toegespitst op uw organisatie.

Sardinia4all

De naam doet het al vermoeden, Sardinia4all biedt een grote diversiteit aan losse accommodaties en rondreizen aan in Sardinië voor iedere doelgroep. Of je nu op zoek bent naar een agriturismo, appartement, camping of vakantiewoning, Sardinia4all biedt het allemaal.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief