Sardinia4all live met nieuwe website

Sardinia4all voor een unieke vakantie beleving

Marieke Geurts, die 7 jaar geleden met Sardinia4all begon, zegt hierover: “ We willen onze klanten iets unieks aanbieden. Een vakantiebeleving die aansluit bij de wensen van onze klanten en die begint zodra je op onze site belandt". Voor steeds meer mensen geldt dat ze graag afwisseling willen tijdens hun vakantie”, met deze nieuwe site zetten we een flinke stap voorwaarts om de wensen van onze klanten in vervulling te laten gaan”. Samen met 1TIS hopen we dit jaar nog een aantal wensen in vervulling te laten gaan, maar op dit moment zijn we trots op de nieuwe site en de flexibiliteit die de site aan de reiziger biedt”

s4awebsite

Zelf samenstellen boekingsengine

Op de nieuwe website kan de klant losse accommodaties inboeken, rondreizen inboeken, maar ook een eigen unieke rondreis zelf samenstellen. Via deze nieuwe boekingsengine wordt de klant aan de hand genomen om diverse accommodaties met een variabele duur te kiezen. Vervolgens kunnen eventuele extra's zoals excursies, autohuur en verzekeringen bij worden geboekt en worden klant- en deelnemersgegevens gevraagd.

Bekijk nu de zelf samenstellen wizard van Sardinia4all.

Duidelijke online boekingstool

1TIS biedt een duidelijke online boekingstool aan. Waarmee de drempel voor het plaatsen van een boeking of offerte aanvraag zo laag mogelijk wordt gemaakt. Wij bieden niet zomaar een online boekingstool, onze tool stimuleert aanvragen en/of boekingen. De inrichting van de tool kan specifiek worden afgestemd op uw wensen, waarbij we het plaatsen van een boeking zo eenvoudig mogelijk maken voor de klant.

Klantvriendelijke website

Bij het ontwikkelen van een nieuwe website bieden wij een volledige integratie tussen de website en de backoffice. Onze reissoftware maakt het voor onze klanten eenvoudig om productaanbod te onderhouden. Daardoor blijft de website altijd up-to-date. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de website betrouwbaarheid uitstraalt en gebruiksvriendelijk is.

totaaloplossing voor de reisbranche

Met onze software ondersteunen wij perfect het primaire proces voor het verkopen van reizen. Bekijk ons overzicht met diverse typen organisaties. Wanneer u zichzelf in een type herkent, kunt u vervolgens meer informatie over onze software terugvinden, toegespitst op uw organisatie.

Sardinia4all

De naam doet het al vermoeden, Sardinia4all biedt een grote diversiteit aan losse accommodaties en rondreizen aan in Sardinië voor iedere doelgroep. Of je nu op zoek bent naar een agriturismo, appartement, camping of vakantiewoning, Sardinia4all biedt het allemaal.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief