SKIFEST live met 1TIS software

Met trots presenteren wij SKIFEST als nieuwe klant bij 1TIS.

“In slechts twee maanden een complete website en modern reserveringssysteem online. Dankzij de uitermate prettige communicatie en professionele werkwijze van 1TIS is dit gelukt. Het resultaat mag er zijn, want de eerste boekingen zijn binnen. Bedankt. Op naar het tweede project!” - Willem van der Voort, Skifest.nl.

SKIFEST

SKIFEST organiseert reizen naar de leukste feestjes in de Alpen. Hier boek je als student, 25+ en groep een betaalbare vakantie naar verschillende wintersport events. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op de nieuwe website van SKIFEST, gemaakt door ons frontend team.

Met onze software 1TIS ondersteunen wij SKIFEST als doelgroepenreizen aanbieder met de onderstaande functionaliteiten.

Duidelijke online boekingstool

1TIS biedt een duidelijke online boekingstool aan. Waarmee de drempel voor het plaatsen van een boeking of offerte aanvraag zo laag mogelijk wordt gemaakt. Wij bieden niet zomaar een online boekingstool, onze tool stimuleert aanvragen en/of boekingen. De inrichting van de tool kan specifiek worden afgestemd op uw wensen, waarbij we het plaatsen van een boeking zo eenvoudig mogelijk maken voor de klant. De rondreis kan door de klant worden aangepast, waarbij er extra opties, verlengingen of upgrades aan de reis kunnen worden toegevoegd.

Activiteiten onderhouden gericht op de doelgroep

Wij bieden de mogelijkheid om aanvullende activiteiten te onderhouden die specifiek zijn afgestemd op de wensen van de doelgroep. U kunt deze activiteiten naast de reis als extra optie aanbieden of opnemen in het reisprogramma. Denk hierbij aan duikpakketten, een bagage vervoer service of een zeilroutebeschrijving.

Eén totaaloplossing voor de reisbranche

Met onze software ondersteunen wij perfect het primaire proces voor het verkopen van reizen. Bekijk ons overzicht met diverse typen organisaties. Wanneer u zichzelf in een type herkent, kunt u vervolgens meer informatie over onze software terugvinden, toegespitst op uw organisatie.

website

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief