SKIFEST live met 1TIS software

Met trots presenteren wij SKIFEST als nieuwe klant bij 1TIS.

“In slechts twee maanden een complete website en modern reserveringssysteem online. Dankzij de uitermate prettige communicatie en professionele werkwijze van 1TIS is dit gelukt. Het resultaat mag er zijn, want de eerste boekingen zijn binnen. Bedankt. Op naar het tweede project!” - Willem van der Voort, Skifest.nl.

SKIFEST

SKIFEST organiseert reizen naar de leukste feestjes in de Alpen. Hier boek je als student, 25+ en groep een betaalbare vakantie naar verschillende wintersport events. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op de nieuwe website van SKIFEST, gemaakt door ons frontend team.

Met onze software 1TIS ondersteunen wij SKIFEST als doelgroepenreizen aanbieder met de onderstaande functionaliteiten.

Duidelijke online boekingstool

1TIS biedt een duidelijke online boekingstool aan. Waarmee de drempel voor het plaatsen van een boeking of offerte aanvraag zo laag mogelijk wordt gemaakt. Wij bieden niet zomaar een online boekingstool, onze tool stimuleert aanvragen en/of boekingen. De inrichting van de tool kan specifiek worden afgestemd op uw wensen, waarbij we het plaatsen van een boeking zo eenvoudig mogelijk maken voor de klant. De rondreis kan door de klant worden aangepast, waarbij er extra opties, verlengingen of upgrades aan de reis kunnen worden toegevoegd.

Activiteiten onderhouden gericht op de doelgroep

Wij bieden de mogelijkheid om aanvullende activiteiten te onderhouden die specifiek zijn afgestemd op de wensen van de doelgroep. U kunt deze activiteiten naast de reis als extra optie aanbieden of opnemen in het reisprogramma. Denk hierbij aan duikpakketten, een bagage vervoer service of een zeilroutebeschrijving.

Eén totaaloplossing voor de reisbranche

Met onze software ondersteunen wij perfect het primaire proces voor het verkopen van reizen. Bekijk ons overzicht met diverse typen organisaties. Wanneer u zichzelf in een type herkent, kunt u vervolgens meer informatie over onze software terugvinden, toegespitst op uw organisatie.

website

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief