SKIFEST live met 1TIS software

Met trots presenteren wij SKIFEST als nieuwe klant bij 1TIS.

“In slechts twee maanden een complete website en modern reserveringssysteem online. Dankzij de uitermate prettige communicatie en professionele werkwijze van 1TIS is dit gelukt. Het resultaat mag er zijn, want de eerste boekingen zijn binnen. Bedankt. Op naar het tweede project!” - Willem van der Voort, Skifest.nl.

SKIFEST

SKIFEST organiseert reizen naar de leukste feestjes in de Alpen. Hier boek je als student, 25+ en groep een betaalbare vakantie naar verschillende wintersport events. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op de nieuwe website van SKIFEST, gemaakt door ons frontend team.

Met onze software 1TIS ondersteunen wij SKIFEST als doelgroepenreizen aanbieder met de onderstaande functionaliteiten.

Duidelijke online boekingstool

1TIS biedt een duidelijke online boekingstool aan. Waarmee de drempel voor het plaatsen van een boeking of offerte aanvraag zo laag mogelijk wordt gemaakt. Wij bieden niet zomaar een online boekingstool, onze tool stimuleert aanvragen en/of boekingen. De inrichting van de tool kan specifiek worden afgestemd op uw wensen, waarbij we het plaatsen van een boeking zo eenvoudig mogelijk maken voor de klant. De rondreis kan door de klant worden aangepast, waarbij er extra opties, verlengingen of upgrades aan de reis kunnen worden toegevoegd.

Activiteiten onderhouden gericht op de doelgroep

Wij bieden de mogelijkheid om aanvullende activiteiten te onderhouden die specifiek zijn afgestemd op de wensen van de doelgroep. U kunt deze activiteiten naast de reis als extra optie aanbieden of opnemen in het reisprogramma. Denk hierbij aan duikpakketten, een bagage vervoer service of een zeilroutebeschrijving.

Eén totaaloplossing voor de reisbranche

Met onze software ondersteunen wij perfect het primaire proces voor het verkopen van reizen. Bekijk ons overzicht met diverse typen organisaties. Wanneer u zichzelf in een type herkent, kunt u vervolgens meer informatie over onze software terugvinden, toegespitst op uw organisatie.

website