Sunna Travel live met 1TIS software

Met trots presenteren wij Sunna Travel als nieuwe klant bij 1TIS.

[quote]

Sunna Travel
Bij Sunna Travel vindt u unieke en gevarieerde fly drives, rondreizen, themareizen en familiereizen naar het veelzijdige Italië en Oostenrijk. Daarnaast kunt u bij Sunna Travel ook los accommodaties boeken, deze zijn speciaal voor u geselecteerd op persoonlijke aandacht, een familiaire sfeer en mooie ligging. De medewerkers van Sunna Travel adviseren en helpen u graag bij het samenstellen van uw droomreis naar Italië of Oostenrijk.

Met onze reissoftware 1TIS ondersteunen wij Sunna Travel als rondreisaanbieder met onder andere de onderstaande functionaliteiten. Het aanbod van Sunna Travel blijft groeien dus neem vooral een kijkje op de website, gemaakt door ons front- end team.

Zoekmethode maatwerk
Met de zoekmethode maatkwerk van 1TIS kunnen bezoekers zoeken op naam en wordt er tijdens het typen van de zoekopdracht direct verschillende passende suggesties getoond waarnaar een bezoeker op zoek kan zijn. De suggesties worden getoond vanaf één leesteken en worden naarmate de klant meer leestekens typt hiernaar aangepast. Hiermee maakt u uw website toegankelijker en klantvriendelijker.

Klantvriendelijke website
Bij het ontwikkelen van een nieuwe website bieden wij een volledige integratie tussen de website en de backoffice. Onze reissoftware maakt het voor onze klanten eenvoudig om productaanbod te onderhouden. Daardoor blijft de website altijd up-to-date. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de website betrouwbaarheid uitstraalt en gebruiksvriendelijk is.

Eén totaaloplossing voor de reisbranche
Met onze reis software ondersteunen wij perfect het primaire proces voor het verkopen van reizen. Bekijk ons overzicht met diverse typen organisaties. Wanneer u zichzelf in een type herkent, kunt u vervolgens meer informatie over onze software terugvinden, toegespitst op uw organisatie.

Sunna website
sunnatravel.nl

Nieuws

Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Dalstra Reizen verwelkomen wij graag als nieuwe klant
Graag laten wij weten dat wij Dalstra Reizen als nieuwe klant welkom heten en uiteraard zijn wij blij met de reden achter de keuze.
Johan Dalstra is directeur van Dalstra Reizen en liet ons het volgende weten; ”Onze keuze voor 1TIS was snel gemaakt. Door een...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief