Sunna Travel live met 1TIS software

Met trots presenteren wij Sunna Travel als nieuwe klant bij 1TIS.

[quote]

Sunna Travel
Bij Sunna Travel vindt u unieke en gevarieerde fly drives, rondreizen, themareizen en familiereizen naar het veelzijdige Italië en Oostenrijk. Daarnaast kunt u bij Sunna Travel ook los accommodaties boeken, deze zijn speciaal voor u geselecteerd op persoonlijke aandacht, een familiaire sfeer en mooie ligging. De medewerkers van Sunna Travel adviseren en helpen u graag bij het samenstellen van uw droomreis naar Italië of Oostenrijk.

Met onze reissoftware 1TIS ondersteunen wij Sunna Travel als rondreisaanbieder met onder andere de onderstaande functionaliteiten. Het aanbod van Sunna Travel blijft groeien dus neem vooral een kijkje op de website, gemaakt door ons front- end team.

Zoekmethode maatwerk
Met de zoekmethode maatkwerk van 1TIS kunnen bezoekers zoeken op naam en wordt er tijdens het typen van de zoekopdracht direct verschillende passende suggesties getoond waarnaar een bezoeker op zoek kan zijn. De suggesties worden getoond vanaf één leesteken en worden naarmate de klant meer leestekens typt hiernaar aangepast. Hiermee maakt u uw website toegankelijker en klantvriendelijker.

Klantvriendelijke website
Bij het ontwikkelen van een nieuwe website bieden wij een volledige integratie tussen de website en de backoffice. Onze reissoftware maakt het voor onze klanten eenvoudig om productaanbod te onderhouden. Daardoor blijft de website altijd up-to-date. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de website betrouwbaarheid uitstraalt en gebruiksvriendelijk is.

Eén totaaloplossing voor de reisbranche
Met onze reis software ondersteunen wij perfect het primaire proces voor het verkopen van reizen. Bekijk ons overzicht met diverse typen organisaties. Wanneer u zichzelf in een type herkent, kunt u vervolgens meer informatie over onze software terugvinden, toegespitst op uw organisatie.

Sunna website
sunnatravel.nl

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief