Vacature Junior Projectleider

One Travel Industry Solution (1TIS ) is een organisatie die één totaaloplossing biedt voor reisorganisaties met haar eigen ontwikkelde software GRIP. Momenteel maken meer dan 75 reisorganisaties gebruik van deze software. Naast het ontwikkelen van de software ondersteunen wij reisorganisaties met het inrichten van de software, het ontwikkelen van website(s) en het koppelen met andere partijen.

Wij zijn een dynamische en innovatieve organisatie met een team van 20 medewerkers. Er heerst een professionele, maar informele werksfeer. 1TIS is gevestigd in Rijswijk. Bij 1TIS doe je als junior projectleider alles wat binnen je macht ligt om GRIP zo goed mogelijk bij onze klanten te implementeren en onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen.

Wat verwachten we van jou bij 1TIS?

Als junior projectleider voer je onder begeleiding implementatie-opdrachten uit. Je weet op enthousiaste en overtuigende wijze de toegevoegde waarde van onze GRIP software op klanten over te brengen. Je geeft uitleg over het doel en de werking van de GRIP software en zoekt graag samen met collega’s en klant naar de ideale oplossing. Daarnaast train je klanten in het gebruik van de software en adviseer je hen hoe ze de software zo optimaal mogelijk kunnen inzetten om hun doelstellingen te bereiken. Ook het geven van uitleg over nieuw ontwikkelde software behoort tot je takenpakket.

Wat vragen wij van jou?

HBO of WO werk- en denkniveau.
Je leert snel, toont initiatief en hebt bovenmatig analytisch inzicht
Je communiceert sterk en je bent goed in het stellen van de juiste vragen om wensen en mogelijkheden helder te krijgen
Je bent in staat om technische oplossingen helder te verwoorden richting klant en collega
Je werkt efficiënt en je weet hoofd- en bijzaken goed van elkaar te scheiden
Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.
Kennis van de reisbranche is een pré

1TIS biedt

Een goed salaris, in overeenstemming met opleiding, leeftijd en ervaring.
Een uitdagende en groeigerichte werkomgeving
Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden
Uitdagende projecten en verantwoordelijkheden
Doorgroeimogelijkheden

Procedure

Sollicitaties kunnen ingestuurd worden tot en met 24 juni 2018

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief