Vacature stagiaire sales & marketing

1TIS is een jonge organisatie die één totaaloplossing biedt voor reisorganisaties met haar eigen ontwikkelde software TRIP. Momenteel maken meer dan 60 reisorganisaties gebruik van onze software.

Naast het ontwikkelen van de software ondersteunen wij reisorganisaties met het inrichten van de software, het ontwikkelen van de website(s), het onderhouden van websites én online marketing. Wij zijn een dynamische en innovatieve organisatie met een team van ongeveer 20 medewerkers. Er heerst een professionele, maar informele werksfeer. 1TIS is gevestigd in Rijswijk.

Per jaar bieden wij plaats aan één stagiaire op onze afdeling marketing & verkoop. Tijdens de stageperiode zal je meewerken op de afdelingen sales & marketing en operatie, hiernaast is er de mogelijkheid te werken aan je (afstudeer) opdracht. Deze opdracht kan in overleg bepaald worden. We zijn op zoek naar een gedreven, leergierig, nieuwsgierig, ambitieus en open persoon.

Je profiel

- Je volgt een relevante HBO opleiding
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden
- Je vindt het leuk om in teamverband te werken
- Je bent leergierig en accuraat

Je taken

- Meewerken op de afdeling sales & marketing en operatie
- Je hebt direct contact met onze klanten
- Je voert ondersteunende werkzaamheden uit voor de commercieel manager
- Het uitvoeren van verschillende onderzoeken
- Een uitdagende praktijk gerichte stageopdracht

Wat bieden wij?

Wij bieden je een leuke, leerzame en uitdagende stageplaats in een jonge, informele en ambitieuze organisatie, met een uitdagende stage.

Spreekt deze stage jou aan? Stuur dan jouw motivatie en jouw CV in via onderstaand formulier.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief