Vacature stagiaire sales & marketing

1TIS is een jonge organisatie die één totaaloplossing biedt voor reisorganisaties met haar eigen ontwikkelde software 1TIS. Momenteel maken meer dan 60 reisorganisaties gebruik van onze software.

Naast het ontwikkelen van de software ondersteunen wij reisorganisaties met het inrichten van de software, het ontwikkelen van de website(s), het onderhouden van websites én online marketing. Wij zijn een dynamische en innovatieve organisatie met een team van ongeveer 20 medewerkers. Er heerst een professionele, maar informele werksfeer. 1TIS is gevestigd in Rijswijk.

Per jaar bieden wij plaats aan één stagiaire op onze afdeling marketing & verkoop. Tijdens de stageperiode zal je meewerken op de afdelingen sales & marketing en operatie, hiernaast is er de mogelijkheid te werken aan je (afstudeer) opdracht. Deze opdracht kan in overleg bepaald worden. We zijn op zoek naar een gedreven, leergierig, nieuwsgierig, ambitieus en open persoon.

Je profiel

- Je volgt een relevante HBO opleiding
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden
- Je vindt het leuk om in teamverband te werken
- Je bent leergierig en accuraat

Je taken

- Meewerken op de afdeling sales & marketing en operatie
- Je hebt direct contact met onze klanten
- Je voert ondersteunende werkzaamheden uit voor de commercieel manager
- Het uitvoeren van verschillende onderzoeken
- Een uitdagende praktijk gerichte stageopdracht

Wat bieden wij?

Wij bieden je een leuke, leerzame en uitdagende stageplaats in een jonge, informele en ambitieuze organisatie, met een uitdagende stage.

Spreekt deze stage jou aan? Stuur dan jouw motivatie en jouw CV in via onderstaand formulier.

Nieuws

De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
NS Internationaal gaat samenwerken met 1TIS
Sommige samenwerkingen zijn heel innovatief en komen plots voorbij. Zo ook deze samenwerking met NS Internationaal.

Wij werden zeer recent benaderd...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief