Vacature UX Designer (32-40 uur)

One Travel Industry Solution (1TIS ) is een jonge organisatie die één totaaloplossing biedt voor reis- en evenementenorganisaties met haar eigen ontwikkelde software 1TIS. Momenteel maken meer dan 60 reisorganisaties gebruik van deze software.

Naast het ontwikkelen van de software ondersteunen wij reisorganisaties met het inrichten van de software, het ontwikkelen van de e-commerce website(s), het onderhouden en verder ontwikkelen van websites én online marketing. Wij zijn een dynamische en innovatieve organisatie met een team van ongeveer 20 medewerkers. Er heerst een professionele, maar informele werksfeer. 1TIS is gevestigd in Rijswijk.

Bij 1TIS werk je als UX Designer niet alleen om de User Experience van de e-commerce website(s) te ontwikkelen en verbeteren, maar daarnaast werk je ook dagelijks aan complexe workflows in 1TIS om zo te zorgen dat onze klanten de beste mogelijke ervaring hebben en op een efficiënte manier kunnen werken. Gebruikerservaring zie je als een belangrijk element van productontwikkeling.

Wat doe jij als UX Designer bij One Travel Industry Solution?

Als geen ander ben jij in staat om de requirements van eindgebruikers en klanten te vertalen in concrete oplossingen om een betere beleving en efficiënt gebruik van het product of systeem te bewerkstelligen. Je onderzoekt workflows en de eisen en wensen die aan het product gesteld worden, maakt interactieve prototypes, ontwerpt creatieve oplossingen en test deze met gebruikers. Je bent als UX designer vroegtijdig bij projecten betrokken waarbij er veel afstemming plaatsvindt met (eind)gebruikers, de product owner, marketing en andere stakeholders. Je werkt aan softwarematige interfaces van o.a. responsive e-commerce website en complexe online applicaties.

Wat vragen wij van jou?

Afgeronde Bachelor of Master opleiding met een specialisatie in Industrial Design, Human Technology Interaction of (Human) Media Interaction
Minimaal 2 jaar ervaring als UX designer en ervaring in 1 of meerdere facetten van het UX design proces (user research, interaction design, visual design, prototyping, user testing)
Ervaring met het creëren van designs voor mobiele apps is een pré
Kennis van prototyping tools
Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om in complexe omgevingen de kern van vraagstukken te achterhalen
Jij bent creatief van geest en in staat om zelfstandig de business- en gebruikerseisen naar concrete ontwerp oplossingen te vertalen
Je hebt aantoonbare kennis en ervaringen met een user centered design proces in product/software ontwikkeling
Je kunt een brug vormen tussen diverse creatieve en technische disciplines binnen het ontwerp- en ontwikkelproces

Wat bieden wij?

Een goed salaris, in overeenstemming met opleiding, leeftijd en ervaring
Uitdagende werkomgeving, projecten en verantwoordelijkheden
Doorgroeimogelijkheden