Vakantie24 met 2 nieuwe websites live

“Met de nieuwe vormgeving, structuur en zoekfunctie, vinden onze klanten nog makkelijker en sneller de perfecte vakantie!” - Vasco van Gent, Vakantie24

Met trots presenteren wij de nieuwe website van Vakantie24. Dit keer bleef het niet tot een website beperkt, maar is er ook een Duitstalige versie (Urlaub12.de) gemaakt om ook die markt te kunnen bedienen. Ook kan er met een speciale module via partners direct bij hen geboekt worden.

v24live.jpg

Vakantie24 en Urlaub12

Vakantie24.nl is een vakantiespecialist op het gebied van familievakanties en vakantieparken. Zoek op de kaart of gebruik de uitgebreide zoekfilters om een passende camping te vinden. Per camping wordt een duidelijk overzicht accommodaties van accommodaties gegeven, zodat ook snel een passend verblijfstype kan worden gevonden. Uiteraard kan via de website direct geboekt worden.

Prijsmatrix

Bij Vakantie24 hebben we wederom met succes onze nieuwe prijsmatrix gebruikt, waarmee per datum aangegeven kan worden of het mogelijk is om aan te komen op de camping, en daarbij ook aan te geven welke verblijfsduren op deze datum mogelijk zijn.

Klantvriendelijke website

Bij het ontwikkelen van een nieuwe website bieden wij een volledige integratie tussen de website en de backoffice. Onze reissoftware maakt het voor onze klanten eenvoudig om productaanbod te onderhouden. Daardoor blijft de website altijd up-to-date. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de website betrouwbaarheid uitstraalt en gebruiksvriendelijk is.

Eén totaaloplossing voor de reisbranche

Met onze software ondersteunen wij perfect het primaire proces voor het verkopen van reizen. Bekijk ons overzicht met diverse typen organisaties. Wanneer u zichzelf in een type herkent, kunt u vervolgens meer informatie over onze software terugvinden, toegespitst op uw organisatie.