Verslag: cursussen aftersales & conversieoptimalisatie

Verslag: Cursussen aftersales & conversieoptimalisatie

Afgelopen maand hebben Monica Groeneveld (Projectleider / Accountmanager) en Joël Kingma (Frontend developer / Supervisor frontend) een aftersales cursus & conversie optimalisatie cursus verzorgd voor onze klanten.

Aftersales

Aftersales bestaat uit al het klantcontact dat na verkoop plaatsvindt. Een goede mogelijkheid daarvoor is het versturen van enquêtes. Binnen 1TIS bestaat de mogelijkheid om per reisonderdeel een beoordeling te vragen aan de klant in de vorm van een cijfer, eventueel met een toelichting. De vragenlijst wordt daardoor toegespitst op de specifieke reis van de klant. Het proces van verzenden en het tonen van reviews op de website kan volledig geautomatiseerd worden. Momenteel wordt gewerkt aan een uitbreiding van de enquêtemodule, waar we samen met de deelnemers over na hebben gedacht.

Ook is het mogelijk om binnen 1TIS klachten te registreren. Het dossier kan worden toegewezen aan een reiselement. De beantwoording kan ook direct vanuit 1TIS worden gedaan, zodat het dossier te allen tijden compleet is en alle correspondentie op een centrale plaats is terug te vinden.

Door: Monica Groeneveld

Conversie optiemalisatie

In een constant innoverende markt is het van belang om continu te innoveren en te optimaliseren. Vanuit die gedachte, om onze klanten beter te maken en te ondersteunen, is deze conversie optimalisatie cursus ontstaan. Het doel van de presentatie was het verhogen van kennis van onze klanten en hen bewust laten worden van alle mogelijkheden die er op dit gebied zijn.

Er was een leuke gevarieerde set aan klanten aanwezig: van verre rondreis maatwerkspecialisten tot georganiseerde busreisspecialisten. Door de proactieve houding van de aanwezige konden we vanuit verschillend perspectieven de discussie aangaan. Hierdoor konden we nog meer diepgang uit de presentatie halen.

Onder andere onderstaande onderwerpen hebben we de revue laten passeren, afgewisseld met praktijk opdrachten.

• Wat zijn de basis richtlijnen voor een website
• Wat zijn kwalitatief goede “call 2 actions”
• Hoe zorg je voor een hoog converterende funnel
• Hoe creëer je een landingspage met lage bounce
• Hoe kan je effectief schaarste creëren
• Waar moet een boekingsstraat aan voldoen
• Wat zijn verschillende strategieën per device

Door: Joël Kingma

Nieuws

Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Jitske Roos aan de slag voor 1TIS
Op het gebied van sales en marketing zocht 1TIS tijdelijke ondersteuning en heeft dit gevonden door het aantrekken van Jitske Roos.

Jitske is een bekende in de reisbranche en heeft ruim 6 jaar voor Zoover gewerkt en ruim 8 jaar bij Unigarant. Zij heeft altijd commerciële rollen vervuld en heeft voor beide bedrijven, met veel succes, groei...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief