Vernieuwde vertrekkalender Estivant

"Het hebben van de vertrekkalender was een grote wens vanuit Estivant. Hiermee bieden we onze bezoeker gemak bij het vinden van zijn/haar ideale eenouder-/ en singlevakantie en een actueel overzicht van het gehele aanbod.

De samenwerking met 1TIS liep gesmeerd. We hebben samen kunnen sparren om tot de juiste en beste oplossingen te komen en de communicatie gebeurt gemakkelijk en efficiënt. We zijn tevreden met het resultaat!" – Tessa de Wolf, Estivant.

Estivant

Estivant is al meer dan 15 jaar verantwoordelijk voor onvergetelijke eenoudervakanties. Estivant bedenkt en organiseert met de grootste passie vakanties waar je blij van wordt; een totaalbelevenis voor kinderen én ouders. Naast eenoudervakanties biedt Estivant ook singlereizen aan. Estivant is de grootste singlereizenspecialist van Nederland.

Met onze reis software 1TIS ondersteunen wij Estivant als doelgroepenreizen aanbieder. Voor Estivant hebben wij een vertrekkalender ontwikkeld voor zowel de eenoudervakanties als de singlereizen.

Vertrekkalender

In de vertrekkalender van Estivant ziet een klant in één overzicht alle vertrekdata van de verschillende eenoudervakanties of singlereizen. Daarnaast werkt de vertrekkalender als een soort zoekmethode. Zo kunnen klanten hun ideale vakantie vinden door te zoeken op bestemming, reisduur, leeftijd of maand.

De singlereizen met een groen vinkje hebben vertrekgarantie. Door te klikken op het icoontje met de groene poppetjes zien klanten welke andere eenoudergezinnen of singles de vakantie al geboekt hebben. Daarnaast kunnen klanten in de vertrekkalender de prijs van de reis, het type vervoer en de beschikbaarheid vinden. Ook kunnen klanten doorklikken naar meer informatie over een specifieke reis.

Bekijk nu de vernieuwde vertrekkalender van Estivant.

Eén totaaloplossing voor de reisbranche

Met onze reissoftware ondersteunen wij perfect het primaire proces voor het verkopen van reizen. Bekijk ons overzicht van diverse typen reisorganisaties. Wanneer u zichzelf in een type herkent, kunt u vervolgens meer informatie over onze reissoftware terugvinden, toegespitst op uw reisorganisatie.

vertrekkalender estivant

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief