Vernieuwde vertrekkalender Estivant

"Het hebben van de vertrekkalender was een grote wens vanuit Estivant. Hiermee bieden we onze bezoeker gemak bij het vinden van zijn/haar ideale eenouder-/ en singlevakantie en een actueel overzicht van het gehele aanbod.

De samenwerking met 1TIS liep gesmeerd. We hebben samen kunnen sparren om tot de juiste en beste oplossingen te komen en de communicatie gebeurt gemakkelijk en efficiënt. We zijn tevreden met het resultaat!" – Tessa de Wolf, Estivant.

Estivant

Estivant is al meer dan 15 jaar verantwoordelijk voor onvergetelijke eenoudervakanties. Estivant bedenkt en organiseert met de grootste passie vakanties waar je blij van wordt; een totaalbelevenis voor kinderen én ouders. Naast eenoudervakanties biedt Estivant ook singlereizen aan. Estivant is de grootste singlereizenspecialist van Nederland.

Met onze reis software TRIP ondersteunen wij Estivant als doelgroepenreizen aanbieder. Voor Estivant hebben wij een vertrekkalender ontwikkeld voor zowel de eenoudervakanties als de singlereizen.

Vertrekkalender

In de vertrekkalender van Estivant ziet een klant in één overzicht alle vertrekdata van de verschillende eenoudervakanties of singlereizen. Daarnaast werkt de vertrekkalender als een soort zoekmethode. Zo kunnen klanten hun ideale vakantie vinden door te zoeken op bestemming, reisduur, leeftijd of maand.

De singlereizen met een groen vinkje hebben vertrekgarantie. Door te klikken op het icoontje met de groene poppetjes zien klanten welke andere eenoudergezinnen of singles de vakantie al geboekt hebben. Daarnaast kunnen klanten in de vertrekkalender de prijs van de reis, het type vervoer en de beschikbaarheid vinden. Ook kunnen klanten doorklikken naar meer informatie over een specifieke reis.

Bekijk nu de vernieuwde vertrekkalender van Estivant.

Eén totaaloplossing voor de reisbranche

Met onze reissoftware ondersteunen wij perfect het primaire proces voor het verkopen van reizen. Bekijk ons overzicht van diverse typen reisorganisaties. Wanneer u zichzelf in een type herkent, kunt u vervolgens meer informatie over onze reissoftware terugvinden, toegespitst op uw reisorganisatie.

vertrekkalender estivant

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief