Vernieuwde vertrekkalender Estivant

"Het hebben van de vertrekkalender was een grote wens vanuit Estivant. Hiermee bieden we onze bezoeker gemak bij het vinden van zijn/haar ideale eenouder-/ en singlevakantie en een actueel overzicht van het gehele aanbod.

De samenwerking met 1TIS liep gesmeerd. We hebben samen kunnen sparren om tot de juiste en beste oplossingen te komen en de communicatie gebeurt gemakkelijk en efficiënt. We zijn tevreden met het resultaat!" – Tessa de Wolf, Estivant.

Estivant

Estivant is al meer dan 15 jaar verantwoordelijk voor onvergetelijke eenoudervakanties. Estivant bedenkt en organiseert met de grootste passie vakanties waar je blij van wordt; een totaalbelevenis voor kinderen én ouders. Naast eenoudervakanties biedt Estivant ook singlereizen aan. Estivant is de grootste singlereizenspecialist van Nederland.

Met onze reis software 1TIS ondersteunen wij Estivant als doelgroepenreizen aanbieder. Voor Estivant hebben wij een vertrekkalender ontwikkeld voor zowel de eenoudervakanties als de singlereizen.

Vertrekkalender

In de vertrekkalender van Estivant ziet een klant in één overzicht alle vertrekdata van de verschillende eenoudervakanties of singlereizen. Daarnaast werkt de vertrekkalender als een soort zoekmethode. Zo kunnen klanten hun ideale vakantie vinden door te zoeken op bestemming, reisduur, leeftijd of maand.

De singlereizen met een groen vinkje hebben vertrekgarantie. Door te klikken op het icoontje met de groene poppetjes zien klanten welke andere eenoudergezinnen of singles de vakantie al geboekt hebben. Daarnaast kunnen klanten in de vertrekkalender de prijs van de reis, het type vervoer en de beschikbaarheid vinden. Ook kunnen klanten doorklikken naar meer informatie over een specifieke reis.

Bekijk nu de vernieuwde vertrekkalender van Estivant.

Eén totaaloplossing voor de reisbranche

Met onze reissoftware ondersteunen wij perfect het primaire proces voor het verkopen van reizen. Bekijk ons overzicht van diverse typen reisorganisaties. Wanneer u zichzelf in een type herkent, kunt u vervolgens meer informatie over onze reissoftware terugvinden, toegespitst op uw reisorganisatie.

vertrekkalender estivant

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief