Busrondreizen

Als busrondreis aanbieder heb je gedurende de uitvoer van de reis met verschillende facetten te maken.

Het begint al bij aanvang van de reis, waar de klanten kunnen kiezen voor verschillende opstapplaatsen in Nederland / België.
De opstaplocatie met het juiste tijdstip van vertrek, dient iedere individuele klant correct te ontvangen.
Ook de hele planning voor de chauffeurs dient overzichtelijk te zijn middels de chauffeurslijsten. Welke klant stapt waar op, zit op welke stoel en heeft welke opties bijgeboekt.

Met onze backoffice software maak je ook een planning van de indeling van de bussen. Vaak is het mogelijk om bij boeken een vaste stoel plaats te reserveren. Welke klant heeft een Comfort Class stoel geboekt en wie bijvoorbeeld een Comfort Class Plus stoel.

Stel je hebt een minimum aantal deelnemers voor een reis en deze zijn behaald, met hoeveel deelnemers is het dan commercieel interessant om de reis mee uit te breiden? Het sturen op marge op basis van de groepsgrootte dat kan goed met onze backoffice software. Je maakt voorafgaand een calculatie op basis van een groepsgrootte en hier koppel je staffelprijzen aan.

Vaak kunnen klanten zich inschrijven voor een busrondreis voor een specifieke datum en is het een vooraf samengestelde reis met een vast programma. Deze reis leg je gemakkelijk eenmalig vast in onze backoffice software, met alle bijbehorende reisbeschrijvingen en iedere individuele klant ontvangt de offerte compleet uitgewerkt met slechts één druk op de knop. Uiteraard compleet voorzien met alle accommodatie beschrijvingen en de beschrijvingen van de activiteiten op locatie.

Het inplannen van reisleiders per busrondreis en per datum is makkelijk te realiseren en zo krijgt elke reisleider per reis zijn deelnemerslijsten, met alle specifieke gegevens van de individuele deelnemers.
Indien het mogelijk is, dat er bij een reis op basis van de individuele inschrijving een verlenging bij te boeken is, dan dient dit goed vastgelegd te worden. Ook dit is met onze software goed mogelijk.

Vaak gaat een busrondreis pas door met een minimum aantal inschrijvingen. Ten behoeve van de voorraad is het van belang, dat er in het systeem opties ingeboekt kunnen worden. Het is mogelijk om opties in ons backoffice systeem te zetten. Op het moment dat de reis definitief doorgaat, zet de je de opties om naar definitieve boekingen.
Basispakket
€ 129,-
Per maand

Klantonderhoud

Boekingen registreren

Factureren

Mailintegratie

Producten beheren

Signaleringen en documenten

1 Gebruiker, VPS-type 1

Meer informatie? Bekijk ons basispakket.

Deze extra modules zijn heel handig bij het compleet maken van uw groepsreizen

Schaalbaar

Een licentie bij 1TIS is schaalbaar. Ben je nu een grote of een kleine organisatie. Je kan bij 1TIS terecht. Je kunt het aantal gebruikers en de capaciteit van je eigen server upgraden.

Klanten die onze groepsreizen gebruiken

Heb je vragen over de opbouw van de modules? Of wil je meer informatie over de verschillende pakketten? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.