Camper Aanbieders

Als aanbieder van camperreizen weet je hoe belangrijk het is om de meest actuele tarieven te hebben van de externe leveranciers. Wekelijks lezen wij, middels koppelingen met de externe leveranciers, de actuele campertarieven in. Hierdoor zijn de prijzen op de website continu actueel.

Wij weten dat het camperproduct dusdanig flexibel is, dat eigenlijk geen enkele boekingen hetzelfde is. Iedere klant kiest zijn of haar eigen ophaallocatie, alsook de inlever locatie. Vaak wordt er gerekend met een one way fee. Uiteraard is het van belang dat alle data correct in het backoffice systeem staat, zodat de klant exact weet waar hij aan toe is en de externe leverancier ook de juiste data van deze boeking ontvangt.

Uiteraard wil je een offerte snel kunnen samenstellen, middels het kunnen aanvinken van de standaard tekst beschrijvingen. Alle losse elementen staan in de backoffice benoemd en zelf maak je er de juiste combinaties van in een offerte.
Vervolgens kan jouw klant deze offerte online goedkeuren en krijgt de offerte de status boeking en wordt het proces van de aanbetaling in gang gezet.

Bij het camperpoduct kun je zaken als een camperuitrusting en bijvoorbeeld een mijlenpakket bijboeken. In het boekingsproces worden deze bijproducten automatisch getoond, waardoor de klant deze opties direct kan bijboeken.

Een klant kan kiezen uit verschillende campertypes. Alle campertypes voer je eenmalig op in de backoffice software en vervolgens vink je per offerte de gewenste types aan, die passen bij het reisgezelschap. Zodat de klant zelf zijn gewenste camper kan gaan boeken.

Het pre-night boeken is een veel voorkomende wens van de klant en uiteraard zit dit ook als optie in onze software.

De communicatie met jouw leveranciers dient goed en spoedig te verlopen. Wij hebben de bouwsteen Leveranciers. Met deze bouwsteen registreer je de leverancier en de bijbehorende gegevens. Leveranciers kun je koppelen aan contracten of reisonderdelen en alle communicatie met de leverancier wordt hier automatisch vastgelegd.
Basispakket
€ 129,-
Per maand

Klantonderhoud

Boekingen registreren

Factureren

Mailintegratie

Producten beheren

Signaleringen en documenten

1 Gebruiker, VPS-type 1

Meer informatie? Bekijk ons basispakket.

Deze extra modules zijn heel handig bij het compleet maken van uw groepsreizen

Schaalbaar

Een licentie bij 1TIS is schaalbaar. Ben je nu een grote of een kleine organisatie. Je kan bij 1TIS terecht. Je kunt het aantal gebruikers en de capaciteit van je eigen server upgraden.

Klanten die onze groepsreizen gebruiken

Heb je vragen over de opbouw van de modules? Of wil je meer informatie over de verschillende pakketten? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.