Incentives

Als incentive specialist stel je een reis samen voor een besloten groep. Een unieke reis, die nagenoeg altijd op maat is samengesteld op basis van de wensen en budgetten van jouw klant.

In de offertefase heb je vaak met meerdere contactpersonen van het bedrijf te maken en wil je deze personen allen toegang geven tot de offerte. In onze backoffice software is dit mogelijk.
Sterker nog; de contactpersonen krijgen een eigen portaal om in te loggen.

Ook komt het met regelmaat voor dat mensen zich individueel kunnen inschrijven en ook individueel willen betalen. Dit behoort ook tot de mogelijkheden met onze software.

Werk je met een DMC dan is het van belang dat je alle communicatie onderling goed vastlegt en dat alle wijzigingen 1 op 1 naar de DMC gaan. Uiteraard hebben wij dit goed doorvertaald in onze software. Werk je zonder DMC en doe je rechtstreeks zaken met je inkooppartners, ook hebben we speciale koppelingen gemaakt voor de inkooppartners en dat de relevante gegevens 1 op 1 automatisch worden uitgewisseld.

Tijdens de reis is het noodzakelijk dat de operationele leveranciers deelnemerslijsten hebben en alle communicatie van de reis kunnen inzien.

Ook hebben wij een bouwsteen ontwikkeld, specifiek voor begeleiders. Je registreert hierin zelf de begeleiders met hun contactgegevens en vervolgens koppel je begeleiders aan de betreffende reisdata. Alle communicatie met de begeleiders wordt hier automatisch vastgelegd.

Elke reisleider krijgt per reis zijn deelnemerslijsten, met alle specifieke gegevens van de individuele deelnemers.
Basispakket
€ 129,-
Per maand

Klantonderhoud

Boekingen registreren

Factureren

Mailintegratie

Producten beheren

Signaleringen en documenten

1 Gebruiker, VPS-type 1

Meer informatie? Bekijk ons basispakket.

Deze extra modules zijn heel handig bij het compleet maken van uw groepsreizen

Schaalbaar

Een licentie bij 1TIS is schaalbaar. Ben je nu een grote of een kleine organisatie. Je kan bij 1TIS terecht. Je kunt het aantal gebruikers en de capaciteit van je eigen server upgraden.

Klanten die onze groepsreizen gebruiken

Heb je vragen over de opbouw van de modules? Of wil je meer informatie over de verschillende pakketten? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.