Individuele maatwerkreizen

Als specialist op het gebied van individuele maatwerkreizen, weet je als geen ander, dat het best complex is achter de schermen. De reizen dienen vlekkeloos te worden vastgelegd in je backoffice, want alle reizen zijn op maat gemaakt. Iedere klant krijgt zijn of haar eigen reisprogramma, afgestemd op de individuele wensen.

Iedere offerte is uniek en zeker de accommodatie beschrijvingen, de activiteiten en de bezienswaardigheden dienen in de offerte goed uitgewerkt te staan. Uiteraard wil je een offerte snel kunnen samenstellen, middels het kunnen aanvinken van de standaard tekst beschrijvingen. Alle losse elementen staan in de backoffice benoemd en zelf maak je er de juiste combinaties van in een offerte.

Met onze backoffice software maak je gemakkelijk de calculaties van de reis op maat. De prijs wordt per reiziger uitgerekend, in combinatie met andere losse reis componenten, zoals bijvoorbeeld autohuur, de vlucht, de accommodaties en de verzekeringen module.

De communicatie met jouw leveranciers dient goed en spoedig te verlopen. Wij hebben de bouwsteen Leveranciers. Met deze bouwsteen registreer je de leverancier en de bijbehorende gegevens. Leveranciers kun je koppelen aan contracten of reisonderdelen en alle communicatie met de leverancier wordt hier automatisch vastgelegd.

Wij weten als geen ander dat adhoc inkopen, met regelmaat voorkomt bij individuele maatwerkreizen. Uiteraard is het dan ook noodzakelijk dat je in je backoffice alle afspraken goed vastlegt, behorende bij de betreffende reis.

Diverse onderdelen van de reis zijn vaak op aanvraag. Wij hebben een aanvraagmodule in onze software zitten, waardoor je per reis kunt aangeven wat er op aanvraag staat en nog niet akkoord is gegeven.

Klanten krijgen een eigen ‘mijn omgeving’ in onze backoffice software. In dit portaal deel je verschillende zaken met de klant. De klant kan hier zijn offerte goedkeuren, zijn facturen inzien en ook betalen. Alle reisbescheiden zijn hier terug te vinden en gedurende de reis kan de klant hier ook gemakkelijk met jouw reisbedrijf communiceren.
Basispakket
€ 129,-
Per maand

Klantonderhoud

Boekingen registreren

Factureren

Mailintegratie

Producten beheren

Signaleringen en documenten

1 Gebruiker, VPS-type 1

Meer informatie? Bekijk ons basispakket.

Deze extra modules zijn heel handig bij het compleet maken van uw groepsreizen

Schaalbaar

Een licentie bij 1TIS is schaalbaar. Ben je nu een grote of een kleine organisatie. Je kan bij 1TIS terecht. Je kunt het aantal gebruikers en de capaciteit van je eigen server upgraden.

Klanten die onze groepsreizen gebruiken

Heb je vragen over de opbouw van de modules? Of wil je meer informatie over de verschillende pakketten? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.