Individuele rondreizen

Als individuele rondreis aanbieder biedt je vaak een vooraf samengestelde reis aan met een vast programma. Vaak is deze reis een rondreis en zijn de accommodaties en de activiteiten per dag vastgelegd gedurende de hele reis. Een klant kan kiezen om wel of niet deel te nemen aan de aanvullende activiteiten en uiteraard dient de agent ter plaatse te weten, wat de klant heeft afgenomen.

Deze reis leg je gemakkelijk eenmalig vast in onze backoffice software, met alle bijbehorende reisbeschrijvingen en iedere individuele klant ontvangt de offerte compleet uitgewerkt met slechts één druk op de knop. Uiteraard compleet voorzien met alle accommodatie beschrijvingen en de beschrijvingen van de activiteiten op locatie.

De daadwerkelijke uitvoer van de reis is gemakkelijk, omdat alle componenten uit de offerte achter de schermen los staan ingeboekt.

Een kenmerk van de individuele rondreis is het aanbieden van dagelijks vertrek voor jouw klanten. Vaak ook nog vanaf verschillende luchthavens met verschillende vertrektijden. In onze backoffice software is een koppeling met Amadeus, waardoor alle data rondom de vluchten realtime gekoppeld is.

Bij individuele rondreizen hanteer je een vaste calculatie op basis van de losse segmenten. In de backoffice staan alle losse segmenten benoemd en per reis kun je de gewenste segmenten samenvoegen om tot een eindsom te komen per reis.

De inkoopcontracten met lokale agenten en DMC's leg je allemaal vast in ons systeem en zijn per reis te koppelen.
Ook hebben we speciale koppelingen gemaakt voor de inkooppartners, zodat de relevante gegevens van de klant en zijn afgenomen reis 1 op 1 automatisch worden uitgewisseld.

Een gedegen en vlotte communicatie met leveranciers is van essentieel belang. Wij hebben hiervoor een leveranciersportaal ontwikkeld. In dit portaal vindt alle communicatie met de leverancier plaats. Je slaat er contracten in op, maar ook alle e-mail communicatie vindt hier plaats. Zo zijn gemaakte afspraken altijd gemakkelijk en snel terug te vinden en te herleiden.
Basispakket
€ 129,-
Per maand

Klantonderhoud

Boekingen registreren

Factureren

Mailintegratie

Producten beheren

Signaleringen en documenten

1 Gebruiker, VPS-type 1

Meer informatie? Bekijk ons basispakket.

Deze extra modules zijn heel handig bij het compleet maken van uw groepsreizen

Schaalbaar

Een licentie bij 1TIS is schaalbaar. Ben je nu een grote of een kleine organisatie. Je kan bij 1TIS terecht. Je kunt het aantal gebruikers en de capaciteit van je eigen server upgraden.

Klanten die onze groepsreizen gebruiken

Heb je vragen over de opbouw van de modules? Of wil je meer informatie over de verschillende pakketten? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.