Zonvakanties

Als zonvakantie aanbieder biedt je een vakantie aan bestaande uit één accommodatie waar de klant gedurende zijn hele vakantie in verblijft. Vaak is er ook slechts sprake van één vervoerscomponent.

Waar vaak de lastigheid zit bij zonvakanties is dat er sprake is van ingewikkelde hotel contracten. De keuzemogelijkheden voor de klant ten aanzien van zijn accommodatie zijn vaak zeer divers. Van mogelijkheden zoals een kamer met zeezicht, wel of geen balkon. En wat te denken van geschakelde kamers voor de kinderen, als er een familievakantie geboekt wordt. Of twee éénpersoonsbedden of een groot bed. De verschillende kamertypes waar je bij het boeken uit kunt kiezen.
Uiteraard dienen deze hotel contracten met alle individuele afspraken goed in de backoffice vastgelegd te worden en ook dient het juiste hotel aan de juiste reis gekoppeld te zijn.

Omdat de accommodatie van groot belang is voor de klant, dienen de juiste hotelbeschrijvingen, met alle keuzemogelijkheden ook correct te worden weergegeven in de offerte. Met onze backoffice software voer je eenmalig de accommodatie beschrijving op, waarna je deze informatie zowel op de website, als in de offerte en de reisbescheiden opnieuw gebruikt.

Uiteraard wil je een offerte snel kunnen samenstellen, middels het kunnen aanvinken van de standaard tekst beschrijvingen. Alle losse elementen staan in de backoffice benoemd en zelf maak je er de juiste combinaties van in een offerte.

De communicatie met jouw leveranciers dient goed en spoedig te verlopen. Wij hebben de bouwsteen Leveranciers. Met deze bouwsteen registreer je de leverancier en de bijbehorende gegevens. Leveranciers kun je koppelen aan contracten of reisonderdelen en alle communicatie met de leverancier wordt hier automatisch vastgelegd.

Wij weten als geen ander dat adhoc inkopen, met regelmaat voorkomt bij zonvakanties. Uiteraard is het dan ook noodzakelijk dat je in je backoffice alle afspraken goed vastlegt, behorende bij de betreffende reis.

Ook zijn er met regelmaat accommodaties op aanvraag. Met onze aanvraagmodule leg je alle gemaakte afspraken snel en gemakkelijk vast. Ook kun je per reis zien, wat er op aanvraag staat en nog niet akkoord is gegeven.

Het beheren van je voorraad is essentieel en door onze module voorraadbeheer wordt je alle inzichten geboden. Hierdoor kun je snel marketingacties rondom een bepaalde zonvakantie uitzetten.


Met het basispakket krijgt elke klant standaard modules die aangevuld worden met de specifieke add-ons.
Basispakket
€ 129,-
Per maand

Klantonderhoud

Boekingen registreren

Factureren

Mailintegratie

Producten beheren

Signaleringen en documenten

1 Gebruiker, VPS-type 1

Meer informatie? Bekijk ons basispakket.

Deze extra modules zijn heel handig bij het compleet maken van uw groepsreizen

Schaalbaar

Een licentie bij 1TIS is schaalbaar. Ben je nu een grote of een kleine organisatie. Je kan bij 1TIS terecht. Je kunt het aantal gebruikers en de capaciteit van je eigen server upgraden.

Klanten die onze groepsreizen gebruiken

Heb je vragen over de opbouw van de modules? Of wil je meer informatie over de verschillende pakketten? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.