Aanmelden webinar Prijsplannen

Het vertalen van de prijzen in een contract, naar de prijzen in het systeem, levert diverse uitdagingen op. Met name wanneer je met een minder eenvoudige prijsopbouw te maken hebt zoals in Amerika. Binnen de standaard prijsschema’s loop je tegen situaties aan waar de prijs niet accuraat voor berekend kan worden , omdat je met uitzonderingen en uiteenlopende soorten kostenopbouw bij bepaalde samenstellingen van het reisgezelschap te maken hebt.

Uiteraard wil je dat de prijzen op de website, zo dicht mogelijk in de buurt komen van de uiteindelijke prijzen. Dit in de combinaties van het aantal personen, de leeftijden van de personen, per groep personen, per periode, per duur of per dag en graag ook met specifieke actiekortingen en toeslagen.

De twee voornaamste methodes waarmee verkoopprijzen door GRIP kunnen worden berekend, zijn prijsschema’s en prijsplannen. Doordat er bij prijsschema’s steeds meer flexibiliteit werd gevraagd, is er een nieuwe methode in het leven geroepen; prijsplannen.

Nu is een overstap naar prijsplannen niet bij iedereen direct nodig, maar heeft het wel zijn voordelen ten opzichte van prijsschema’s.

Zo zijn er meer types van prijsplannen dan er van prijsschema’s zijn, omdat er met prijsplannen meer soorten prijsopbouw verwerkt kunnen worden en nauwkeuriger berekent kunnen worden. Daarnaast is het mogelijk om de berekening van de verkoopprijs in het keuzemenu op de website sneller te laten berekenen.

In dit webinar nemen we prijsplannen onder de loep, om jou een beeld te geven welke mogelijkheden er zijn en om je meer grip te geven op de prijzen op jouw website.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief