Aanmelden webinar Werklijst en Mail

In dit webinar introduceren wij twee nieuwe functionaliteiten om je communicatie intern en extern te vereenvoudigen. Met behulp van de integratie van email en de werklijst in GRIP.

Er is de mogelijkheid om e-mails te importeren naar de bijbehorende boeking of klant, waardoor jij deze e-mails voortaan niet meer in de inbox behandelt, maar direct vanuit GRIP.

Daarnaast introduceren wij de werklijst in GRIP. De werklijst kan worden gebruikt om onbehandelde e-mails, memo’s en acties te structureren en in te zien. Leidinggevenden en medewerkers kunnen de toedeling beheren en vervolgens direct naar de betreffende mail, memo of actie in GRIP gaan.

Deze webinar zal plaatsvinden op 27 juni om 14.00

Wij zien jou graag als deelnemer bij dit webinar.

Nieuws

Groot project met onze klant Campers Down Under is afgerond
De afgelopen maanden hebben wij met een heel team hard gewerkt aan de maatwerkmodule voor Campers Down Under en wij zijn uiteraard trots dat wij onderstaande terugkoppeling hebben gekregen van Karin Kramer directeur / eigenaar van Campers Down
Maatwerk-applicatie I-calender voor Ilios Reizen ontwikkeld
Ilios Reizen werkt met veel kleinschalige accommodaties samen en kwam daarom met de vraag of het mogelijk was om I-calender te koppelen aan het backoffice systeem. Dit, om de beschikbaarheid van deze accommodaties te automatiseren. Niet de specifieke aantallen, maar beschikbaar of niet beschikbaar.

Middels I-calender wordt de voorraad van een kleine accommodatie bepaald.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief