Aanmelden webinar Werklijst en Mail

In dit webinar introduceren wij twee nieuwe functionaliteiten om je communicatie intern en extern te vereenvoudigen. Met behulp van de integratie van email en de werklijst in GRIP.

Er is de mogelijkheid om e-mails te importeren naar de bijbehorende boeking of klant, waardoor jij deze e-mails voortaan niet meer in de inbox behandelt, maar direct vanuit GRIP.

Daarnaast introduceren wij de werklijst in GRIP. De werklijst kan worden gebruikt om onbehandelde e-mails, memo’s en acties te structureren en in te zien. Leidinggevenden en medewerkers kunnen de toedeling beheren en vervolgens direct naar de betreffende mail, memo of actie in GRIP gaan.

Deze webinar zal plaatsvinden op 27 juni om 14.00

Wij zien jou graag als deelnemer bij dit webinar.

Nieuws

Verbouwing kantoor
Na 11 jaar vonden wij het tijd voor een nieuwe indeling van ons pand en ook een nieuwe frisse look.
Afgelopen maanden is er hard gewerkt om de verbouwing te realiseren en wij zijn dan ook trots dat het is gelukt.
Een aantal keren hebben wij wat geschoven met de afdelingen zodat er gewoon doorgewerkt kon worden en ook de verbouwing kon plaats...
Feiten eerste half jaar 2018
Wij vinden het leuk om een aantal feiten met jullie te delen over het eerste half jaar van 2018.

Dit eerste half jaar zijn door onze klanten in totaal 81.080 boekingen in ons backoffice systeem gemaakt. Maar liefst één klant was goed voor 15.437 boekingen.

Het gemiddeld aantal boekingen per klant, zit op 795 boekingen over di...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief