Zoekmethode maatwerk 1TIS uitgebreid met zoeken op naam

Met de nieuwe functionaliteit voor de zoekmethode maatwerk is het nu mogelijk te zoeken op de naam van de verschillende entiteiten. Entiteiten kunnen bijvoorbeeld zijn: land, regio of een accommodatie.

Hoe werkt het?

Met het zoeken op naam wordt er tijdens het typen van de zoekopdracht direct verschillende passende suggesties getoond waarnaar de klant opzoek kan zijn. De suggesties worden getoond vanaf één leesteken en worden naarmate de klant meer leestekens typt hiernaar aangepast. Zie onderstaand een voorbeeld van hoe de uitbreiding van de bestaande zoekmethode maatwerk eruit ziet.

Wat levert het op?

Voorheen moest er vooraf gedefinieerd worden in de zoekmethode maatwerk waarop klanten konden zoeken. Bijvoorbeeld op: land, regio of accommodatie. Nadeel hiervan was dat u voor elke entiteit een aparte zoekbalk nodig had. Hierdoor krijgt u meerdere zoekbalken op uw website of door te kiezen voor één of twee entiteiten een beperkte zoekmogelijkheid voor uw bezoekers.

Met de verbeterde maatwerk zoekmethode heeft u maar één zoekbalk nodig op uw website voor het zoeken op naam van verschillende entiteiten. Hierdoor vinden klanten sneller en makkelijker naar waar ze opzoek zijn dan met de huidige zoekmethode maatwerk. Daarmee maakt u uw website toegankelijker en klantvriendelijker. Dit draagt allemaal bij aan het langer vasthouden van klanten op uw website. En dit vergroot weer de kans op een uiteindelijke offerteaanvraag of boeking.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag! Laat hier een bericht achter, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op.

Zoekmethode maatwerk
Nieuwe zoekmethode maatwerk

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief