Zoekmethode maatwerk TRIP uitgebreid met zoeken op naam

Met de nieuwe functionaliteit voor de zoekmethode maatwerk is het nu mogelijk te zoeken op de naam van de verschillende entiteiten. Entiteiten kunnen bijvoorbeeld zijn: land, regio of een accommodatie.

Hoe werkt het?

Met het zoeken op naam wordt er tijdens het typen van de zoekopdracht direct verschillende passende suggesties getoond waarnaar de klant opzoek kan zijn. De suggesties worden getoond vanaf één leesteken en worden naarmate de klant meer leestekens typt hiernaar aangepast. Zie onderstaand een voorbeeld van hoe de uitbreiding van de bestaande zoekmethode maatwerk eruit ziet.

Wat levert het op?

Voorheen moest er vooraf gedefinieerd worden in de zoekmethode maatwerk waarop klanten konden zoeken. Bijvoorbeeld op: land, regio of accommodatie. Nadeel hiervan was dat u voor elke entiteit een aparte zoekbalk nodig had. Hierdoor krijgt u meerdere zoekbalken op uw website of door te kiezen voor één of twee entiteiten een beperkte zoekmogelijkheid voor uw bezoekers.

Met de verbeterde maatwerk zoekmethode heeft u maar één zoekbalk nodig op uw website voor het zoeken op naam van verschillende entiteiten. Hierdoor vinden klanten sneller en makkelijker naar waar ze opzoek zijn dan met de huidige zoekmethode maatwerk. Daarmee maakt u uw website toegankelijker en klantvriendelijker. Dit draagt allemaal bij aan het langer vasthouden van klanten op uw website. En dit vergroot weer de kans op een uiteindelijke offerteaanvraag of boeking.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag! Laat hier een bericht achter, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op.

Zoekmethode maatwerk
Nieuwe zoekmethode maatwerk

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief