Zoekmethode maatwerk 1TIS uitgebreid met zoeken op naam

Met de nieuwe functionaliteit voor de zoekmethode maatwerk is het nu mogelijk te zoeken op de naam van de verschillende entiteiten. Entiteiten kunnen bijvoorbeeld zijn: land, regio of een accommodatie.

Hoe werkt het?

Met het zoeken op naam wordt er tijdens het typen van de zoekopdracht direct verschillende passende suggesties getoond waarnaar de klant opzoek kan zijn. De suggesties worden getoond vanaf één leesteken en worden naarmate de klant meer leestekens typt hiernaar aangepast. Zie onderstaand een voorbeeld van hoe de uitbreiding van de bestaande zoekmethode maatwerk eruit ziet.

Wat levert het op?

Voorheen moest er vooraf gedefinieerd worden in de zoekmethode maatwerk waarop klanten konden zoeken. Bijvoorbeeld op: land, regio of accommodatie. Nadeel hiervan was dat u voor elke entiteit een aparte zoekbalk nodig had. Hierdoor krijgt u meerdere zoekbalken op uw website of door te kiezen voor één of twee entiteiten een beperkte zoekmogelijkheid voor uw bezoekers.

Met de verbeterde maatwerk zoekmethode heeft u maar één zoekbalk nodig op uw website voor het zoeken op naam van verschillende entiteiten. Hierdoor vinden klanten sneller en makkelijker naar waar ze opzoek zijn dan met de huidige zoekmethode maatwerk. Daarmee maakt u uw website toegankelijker en klantvriendelijker. Dit draagt allemaal bij aan het langer vasthouden van klanten op uw website. En dit vergroot weer de kans op een uiteindelijke offerteaanvraag of boeking.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag! Laat hier een bericht achter, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op.

Zoekmethode maatwerk
Nieuwe zoekmethode maatwerk

Nieuws

Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Jitske Roos aan de slag voor 1TIS
Op het gebied van sales en marketing zocht 1TIS tijdelijke ondersteuning en heeft dit gevonden door het aantrekken van Jitske Roos.

Jitske is een bekende in de reisbranche en heeft ruim 6 jaar voor Zoover gewerkt en ruim 8 jaar bij Unigarant. Zij heeft altijd commerciële rollen vervuld en heeft voor beide bedrijven, met veel succes, groei...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief