Zoekmethode maatwerk 1TIS uitgebreid met zoeken op naam

Met de nieuwe functionaliteit voor de zoekmethode maatwerk is het nu mogelijk te zoeken op de naam van de verschillende entiteiten. Entiteiten kunnen bijvoorbeeld zijn: land, regio of een accommodatie.

Hoe werkt het?

Met het zoeken op naam wordt er tijdens het typen van de zoekopdracht direct verschillende passende suggesties getoond waarnaar de klant opzoek kan zijn. De suggesties worden getoond vanaf één leesteken en worden naarmate de klant meer leestekens typt hiernaar aangepast. Zie onderstaand een voorbeeld van hoe de uitbreiding van de bestaande zoekmethode maatwerk eruit ziet.

Wat levert het op?

Voorheen moest er vooraf gedefinieerd worden in de zoekmethode maatwerk waarop klanten konden zoeken. Bijvoorbeeld op: land, regio of accommodatie. Nadeel hiervan was dat u voor elke entiteit een aparte zoekbalk nodig had. Hierdoor krijgt u meerdere zoekbalken op uw website of door te kiezen voor één of twee entiteiten een beperkte zoekmogelijkheid voor uw bezoekers.

Met de verbeterde maatwerk zoekmethode heeft u maar één zoekbalk nodig op uw website voor het zoeken op naam van verschillende entiteiten. Hierdoor vinden klanten sneller en makkelijker naar waar ze opzoek zijn dan met de huidige zoekmethode maatwerk. Daarmee maakt u uw website toegankelijker en klantvriendelijker. Dit draagt allemaal bij aan het langer vasthouden van klanten op uw website. En dit vergroot weer de kans op een uiteindelijke offerteaanvraag of boeking.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag! Laat hier een bericht achter, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op.

Zoekmethode maatwerk
Nieuwe zoekmethode maatwerk