De klant aan het woord Mireille Kenter Marketing Manager bij SRC Reizen

'Voor SRC Reizen biedt 1TIS de beste software oplossing voor onze complete bedrijfsvoering. Als aanbieder van groepsreizen, individuele reizen (FIT) en maatwerk is het in het verleden lastig gebleken om een reserveringssysteem te vinden, die voor de afhandeling van al deze reistypen, geschikt is. Wij hoorden vele positieve verhalen over 1TIS.

De belangrijkste redenen om voor 1TIS te kiezen waren voor ons dat het een Nederlands bedrijf is, dat we zowel voor het reserveringssysteem als ook voor de bouw van de website bij een partij terecht konden en dat er door de link met NRV veel kennis van de reisbranche bij 1TIS aanwezig is.

Vooral dit laatste blijkt elke keer weer van meerwaarde te zijn. Je praat niet over de inrichting van een systeem, maar je praat over de inrichting van je bedrijfsprocessen en hoe de software hier het beste je kan ondersteunen, of je processen zelfs kan verbeteren. Wij maken zo echte efficiencyslagen, die onze bedrijfsvoering ten goede komt.

In de dagelijkse praktijk betekent dit, dat we in de laatste 2 jaar de overstap hebben kunnen maken naar digitale facturatie, digitale reisbescheiden en voor elke reiziger een persoonlijke reispagina met zijn documenten en informatie over zijn vakantie. Daarnaast maken we nu grote stappen met de inrichting van offertes voor individuele reizen en maatwerkreizen die rechtstreeks uit het softwaresysteem GRIP komen. En ook de werklijsten worden als positief ervaren.

Natuurlijk zijn veranderingen in een organisatie lastig, maar wanneer een systeem het werk uiteindelijk eenvoudiger en minder omslachtig maakt, dan is de verandering uiteindelijk geen probleem.

Kortom, zowel de software als de mensen bij 1TIS hebben ons de afgelopen tweeënhalf jaar vooruit geholpen. En daarnaast is de samenwerking ook nog eens heel goed. Wij zijn tevreden!´