Ons vertrekpunt

In 2008 is 1TIS opgericht door Rico van Loenen en Dick Broeke; beiden zeer ervaren in de reis- en ICT-branche. De combinatie van de jarenlange ervaring in de reisbranche én de IT-kennis, was een mooi vertrekpunt bij de oprichting. In de afgelopen 15 jaar is er dan ook een solide en zeer uitgebreide backoffice software neergezet, welke staat als een huis. Inmiddels werken meer dan 120 reisorganisaties uit Nederland, België en Duitsland met onze software.

Verder ontwerpen wij ook websites voor onze klanten, die 1 op 1 gekoppeld zijn met de backoffice en blijven wij investeren om de beste te willen zijn als het gaat om het automatiseringsvraagstuk voor de reisbranche. Om dit te realiseren, zijn wij continu bezig met de doorontwikkeling van onze software en doen dit samen met onze klanten. Wij luisteren naar de wensen die leven en voeren deze door in de praktijk. Het bijkomende voordeel hiervan is dat elke klant meelift op de toevoegingen van nieuwe functionaliteiten.

Daarnaast willen wij dat je als klant kunt meegroeien met onze software. Hier geven wij invulling aan door te kunnen starten met een basispakket van onze software, welke je gedurende de jaren kunt uitbreiden met meer modules en bouwstenen. Je betaalt als klant dus nooit voor iets wat je niet gebruikt en voor jou niet relevant is. Deze aanpak heeft inmiddels zijn vruchten afgeworpen, want ook vele startende ondernemers zijn hierdoor klanten van ons vanaf het eerste uur.

Alle ontwikkelingen vinden plaats vanuit ons kantoor in Nederland. Wij werken dan ook met Nederlandse programmeurs en wij besteden niets uit aan derden. Het voordeel voor onze klanten hiervan is dat je één gesprekspartner hebt, in plaats van meerdere leveranciers. Bovendien volgen wij al jaren alle nieuwste mogelijkheden rondom techniek en beveiliging en vertalen deze naar de praktijk.

Met ons team van 15 medewerkers werken wij dagelijks vol enthousiasme aan de producten waarmee wij dus inmiddels ruim 110 klanten uit de Nederlandse, Belgische en Duitse reisbranche, dagelijks bedienen. Dit team bestaat uit softwareontwikkelaars, backend developers, front-end developers, designers en projectleiders. Ook werken wij met stagiaires, omdat wij van mening zijn dat studenten een mooie bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkelingen van ons bedrijf.

Missie
De missie van 1TIS is het ontwerpen, leveren en innoveren van klantgerichte software die onze klanten een aantoonbare voorsprong oplevert. Bovendien realiseren wij een soepele implementatie via persoonlijke en betrouwbare service.

Visie
1TIS streeft naar een softwaresysteem dat voor ieder type en omvang reisorganisatie eenvoudig in gebruik is en allesomvattend qua functionaliteiten. Wij willen de belangrijkste softwareleverancier zijn van de totaaloplossing voor de reisbranche in Nederland en België.

Graag stellen wij ons team aan jou voor;

Betrouwbaar

Wij zijn eerlijk en toegankelijk en bieden zekerheid aan onze klanten door het leveren van kwalitatieve producten.

Klantgericht

Onze software is afgestemd op de specifieke individuele wensen van onze klanten. Wij denken mee als gesprekspartner.

Innovatief

Wij spelen in op nieuwe ontwikkelingen in de reisbranche en omarmen de kansen die er zijn om zoveel mogelijk te automatiseren.

Het team

rico.png

Rico van Loenen

Directeur/Eigenaar

Favoriete vakantiebestemming: Momenteel zijn mijn favoriete vakantielanden Oostenrijk en Frankrijk. Dit zowel in de zomer als de winter.

Trots op: Als eigenaar en initiator ben ik zeer trots op hetgeen we als totale organisatie bereikt hebben. Een prachtige softwareoplossing voor de reisbranche, een mooie klantportefeuille en een fantastisch team.

richard.png

Richard van Heulen

Projectleiding & Ondersteuning

Favoriete vakantiebestemming: Stedentrips. Favoriete plekken: Barcelona en Londen (en Amsterdam).

Trots op: Ik heb in de afgelopen tijd veel klanten kunnen helpen met het maken van reisbescheiden en lijsten die de procesgang van de klant versnelt en werk uit handen neemt.

1tis-11-2016-311.jpg

Mark Freese

CTO

Trots op: Ik ben er trots op dat we met elkaar mooie producten afleveren aan onze klanten, waarbij iedereen zijn steentje bijdraagt.

Trots op: Het samenwerken met leuke, goede en creatieve collega’s om samen met hun een mooi, complex en toch gebruiksvriendelijk product te ontwikkelen.

inge_overons.png

Inge Hendriks

Frontend Developer

Favoriete vakantiebestemming: Zonvakanties zijn mijn favoriet: lekker bruinbakken en tot rust komen. Met name als favoriete vakantieland Italië voor het lekkere eten en het weer.

Trots op: Het omzetten van de wens van de klant naar een perfect functionerende website.

kevin.png

Kevin van Andel

Softwareontwikkeling

Favoriete vakantiebestemming: Australië.

Trots op: Mijn bijdrage aan functionele en technische standaarden voor zowel het ontwikkelteam als de software.

ricardo.jpg

Ricardo den Dulk

Softwareontwikkeling

Favoriete vakantiebestemming: Mijn favoriete vakantie bestemming is Frankrijk vanwege het lekkere weer en de open -en vriendelijke mensen.

Trots op: Mijn bijdrage te kunnen leveren aan het uitbreiden van onze software applicatie op verschillende fronten.

Matthijs Hoek

Frontend Developer

Favoriete vakantiebestemming: Mijn favoriete vakantiebestemming is Scandinavië. Het heeft prachtige uitzichten en de Aurora Borealis vind ik echt prachtig.

Trots op: Ik vind het een uitdaging om altijd het beste resultaat neer te zetten en om mooie strakke websites te maken voor onze klanten. Websites waar ik iedere keer weer trots op ben als ik ze voorbij zie komen.

Luca Simonis

Frontend Developer

Favoriete vakantiebestemming: Oostenrijk! Een ideaal land om lekker door bossen en over bergen te struinen.

Trots op: Mijn bijdragen aan de mooie websites van onze klanten, die ik dan later kan aanwijzen wanneer vrienden en familie hun vakanties gaan boeken.

Jitske Roos

Sales & Marketing

Favoriete vakantiebestemming: Om de diversiteit zijn Amerika, Italie, Frankrijk en Spanje mijn favoriete vakantielanden.

Trots op: Binnen de reisbranche heb ik 1TIS vanuit Sales & Marketing beter op de kaart gezet én hierdoor meer gezicht gegeven. Dit heeft geresulteerd dat wij veel nieuwe én tevreden klanten in korte tijd hebben mogen verwelkomen. Verder is de huidige website ook voor een groot deel uit mijn koker gekomen.

Patrick van Vugt

Sales & Marketing

Favoriete vakantiebestemming: Oostenrijk. Een heerlijk land voor jong en oud. Al jaren komen wij met de kinderen in dit prachtige land met mooie natuur en indrukwekkende vergezichten. Voor ons een echte aanrader!

Trots op: Dat ik mijn jarenlange ervaring in de reisbranche mag en kan gebruiken om (nieuwe) klanten te adviseren in hun keus voor een goed backoffice systeem en boekbare website. Ik ben er dan ook trots op om een bijdrage te leveren aan de verdere groei van dit bedrijf.

Peter Duijs

Peter Duijs

Product owner

Favoriete vakantiebestemming: Zuid-Afrika en de Verenigde Staten. Allebei bieden ze een fantastische combinatie van mooie steden en ongelooflijk natuurschoon. Ik zou mijn reizen zo weer overdoen!

Trots op: Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van de 1TIS familie en mag werken aan toonaangevende software in de reisbranche!

Nick Martijn

Webbeheer & Ondersteuning

Favoriete vakantiebestemming: Colombia, vanwege zijn diversiteit aan prachtige natuur en stranden. Met name de kleurrijke stad Cartagena is het bezoeken waard.

Trots op: Zoals de software met de klant blijft meegroeien, ben ik trots dat ik mag meegroeien in deze gedreven organisatie vol mensen met passie voor IT in de reisbranche. Met name het directe contact met de klant tijdens een project is waar ik energie van krijg.

Rob Stavenuiter

Productowner

Favoriete vakantiebestemming: Mijn favoriete vakantiebestemming is Oostenrijk. In dit land kun je gemakkelijk de rust opzoeken, de natuur is er 's winters maar ook in de zomer prachtig.

Trots op: Dat ik als productowner mag bijdragen aan het uitbreiden en verbeteren van de 1TIS backoffice software.

Angelo de Vos

Angelo de Vos

Backend Developer

Favoriete vakantiebestemming: Mijn favoriete vakantie bestemming is Thailand vooral voor het lekkere eten.

Trots op: Dat ik mooie nieuwe features kan ontwikkelen voor onze software en dat ik kan bijdragen aan het team.

Beyza Dogan

Stagiaire

Favoriete vakantiebestemming: Turkije! Vanwege de warme mensen en alle uitgaansmogelijkheden. Er valt altijd wel wat te doen.

Trots op: Dat ik stage mag lopen en samen kan werken met het gezellige 1TIS team.

Jeroen Moor

Productowner

Favoriete vakantiebestemming: Ik heb niet echt 1 favoriet en ik kom het liefst nergens vaker dan 1 keer: de wereld is zo groot. Meestal hou ik wel van de bestemmingen buiten de gebaande paden: Marokko, Gambia, Lombok, Montenegro en Albanië bijvoorbeeld.

Trots op: Ik ben blij om aan de toonaangevende software in de reisbranche te mogen werken waar ik elke dag meerwaarde in functionaliteit en gebruiksgemak probeer te leveren.

Dave Fredriksz

Productowner

Favoriete vakantiebestemming: Ik hou er van om nieuwe landen te bezoeken, maar voor nu is het Afrika. Met name Kenia vanwege de prachtige safaris, maar ook Namibië en Zuid-Afrika zijn prachtige bestemmingen.

Trots op: Ik ben er trots op om deel uit te maken van het 1TIS team met als doel het vertalen van klantwensen naar goed functionerende websites. Zo kunnen de uiteindelijke klanten alvast genieten van vakanties, voordat ze al vertrokken zijn.