Ons vertrekpunt

In 2008 is 1TIS opgericht door Rico van Loenen en Dick Broeke; beiden zeer ervaren in de reisbranche en de ICT-branche. De combinatie van de reisbranche én IT-kennis, was een mooi vertrekpunt bij de oprichting. Rico heeft in 2008 de basis neergezet van het huidige softwareproduct en heeft het product in de afgelopen jaren met klanten verder doorontwikkeld.

Ruim 20 medewerkers werken dagelijks vol enthousiasme aan de producten en er worden inmiddels ruim 90 klanten uit de reisbranche, dagelijks bedient.

Ons team bestaat uit software ontwikkelaars, backend developers, front-end developers, designers en projectleiders.

Graag stellen wij ons team aan jou voor;

Betrouwbaar

Wij zijn eerlijk en toegankelijk en bieden zekerheid aan onze klanten door het leveren van kwalitatieve producten.

Klantgericht

Onze software is afgestemd op de specifieke individuele wensen van onze klanten. Wij denken mee als gesprekspartner.

Innovatief

Wij spelen in op nieuwe ontwikkelingen in de reisbranche en omarmen de kansen die er zijn om zoveel mogelijk te automatiseren.

Het team

rico.png

Rico van Loenen

Directeur / Eigenaar

Favoriete vakantiebestemming: Momenteel zijn mijn favoriete vakantielanden Oostenrijk en Frankrijk. Dit zowel in de zomer als de winter.

Trots op: Als eigenaar en initiator ben ik zeer trots op hetgeen we als totale organisatie bereikt hebben. Een prachtige softwareoplossing voor de reisbranche, een mooie klantportefeuille en een fantastisch team.

richard.png

Richard van Heulen

Projectleiding & Ondersteuning

Favoriete vakantiebestemming: Stedentrips. Favoriete plekken: Barcelona en Londen (en Amsterdam).

Trots op: Ik heb in de afgelopen tijd veel klanten kunnen helpen met het maken van reisbescheiden en lijsten die de procesgang van de klant versnelt en werk uit handen neemt.

misja.png

Misja Roeleveld

Projectleiding & verkoop

Favoriete vakantiebestemming: Verschillende landen in Latijns-Amerika met Colombia als favoriet!

Trots op: Ik heb de afgelopen jaren meerdere klanten kunnen helpen om met onze software hun bedrijfsprocessen te verbeteren en een renderende website te ontwikkelen.

monica.png

Monica Groeneveld

Projectleiding & ondersteuning

Favoriete vakantiebestemming: Mijn mooiste reis was naar Nieuw-Zeeland. De fjorden, bergen, stranden en de relaxte mensen zijn de lange reis meer dan waard!

Trots op: Ik ben er trots op dat we met elkaar mooie producten afleveren aan onze klanten, waarbij iedereen zijn steentje bijdraagt.

1tis-11-2016-311.jpg

Mark Freese

CTO

Trots op: Ik ben er trots op dat we met elkaar mooie producten afleveren aan onze klanten, waarbij iedereen zijn steentje bijdraagt.

Trots op: Het samenwerken met leuke, goede en creatieve collega’s om samen met hun een mooi, complex en toch gebruiksvriendelijk product te ontwikkelen.

leander.png

Leander Matse

Websiteontwikkeling

Favoriete vakantiebestemming: Mijn favoriete vakantie bestemming? Gran Canaria voor de zon, en Oostenrijk voor de sneeuw!

Trots op: Het realiseren van strakke, functionele en vooral mooie websites voor onze klanten. Ik denk graag met de klant mee om de website net even dat extraatje mee te geven. Zoals animaties, effecten en stukjes script om de ervaring op zo'n website leuker te maken, maar ook te verbeteren.

danny.png

Danny Baraké

Softwareontwikkeling

Favoriete vakantiebestemming: Alle bestemmingen waar het mooi is onder water!

Trots op: Ik heb de afgelopen jaren op meerdere fronten onze software verbeterd, versneld en vereenvoudigd. Waardoor onze klanten optimaal kunnen profiteren van onze uitstekende software.

inge_overons.png

Inge Hendriks

Websiteontwikkeling

Favoriete vakantiebestemming: Zonvakanties zijn mijn favoriet: lekker bruinbakken en tot rust komen. Met name als favoriete vakantieland Italië voor het lekkere eten en het weer.

Trots op: Het omzetten van de wens van de klant naar een perfect functionerende website.

kevin.png

Kevin van Andel

Softwareontwikkeling

Favoriete vakantiebestemming: Australië.

Trots op: Mijn bijdrage aan functionele en technische standaarden voor zowel het ontwikkelteam als de software.

ricardo.jpg

Ricardo den Duik

Junior Software Ontwikkelaar

Favoriete vakantiebestemming: Mijn favoriete vakantie bestemming is Frankrijk vanwege het lekkere weer en de open -en vriendelijke mensen.

Trots op: Mijn bijdrage te kunnen leveren aan het uitbreiden van onze software applicatie op verschillende fronten.

maurice.jpg

Maurice Remmerswaal

Projectleider

Favoriete vakantiebestemming: Maleisië, incl. Borneo. Wat een mooi land! Lieve mensen, lekker eten, prachtige stranden en wat een natuur! Wildlife op Borneo is echt fascinerend.

Trots op: Dat ik voor een dynamisch, innovatief bedrijf kan werken die zich inzet om de reisbranche de verbeteren en optimaliseren. Ik draag mijn steentje bij door klanten ondersteuning te bieden en helpen bij het implementeren van onze software.

angelo.png

Angelo de Vos

Junior Softwareontwikkelaar.

Favoriete vakantiebestemming: Mijn favoriete vakantie bestemming is Thailand vanwege het heerlijke eten

Trots op: Het kunnen ondersteunen van het team en een bijdrage hebben aan het verbeteren van de software applicatie.

niek.png

Niek van Asperen

Softwareontwikkelaar

Favoriete vakantiebestemming: België. Dat is goed te doen met de (wat kleinere) kids.

Trots op: Door de tijd heen veranderen wensen én technieken. Een grote uitdaging is om de kracht van wat er al staat te combineren met nieuwe ideeën en oplossingen om aan de wensen te kunnen blijven voldoen. Het zichtbare resultaat (geavanceerde functionaliteiten, versnellingen, verbeteringen aan de stabiliteit etc.) van dit soort oplossingen is iets om met voldoening op terug te kijken.

Bibi

Bibi Cloo

Jr. projectleider

Favoriete vakantiebestemming: Amerika is toch wel mijn meest favoriete vakantieland, vooral de relaxte sfeer in Florida, de parken, het shoppen en de heerlijke temperatuur. Graag zou ik de Westkust ook willen ontdekken en deze rondreis zou ik dan heel graag afsluiten met een paar heerlijke dagen op Hawaii. De steden van de Oostkust in combinatie met Canada en verlenging in Florida staan ook nog hoog op ons lijstje. Andere grote favoriet is Spanje, heerlijk genieten van zon, zee, strand, markten, steden en lekker eten!

Trots op:het feit dat ik nu deel uit maak van het 1TIS-team en dat ik mijn meer dan 10 jaar ervaring als gebruiker van GRIP nu kan gebruiken om samen met mijn collega's een mooi en gebruiksvriendelijk product voor onze klanten te maken!

Jitske Roos

Sales & Marketing

Favoriete vakantiebestemming: Om de diversiteit zijn Amerika, Italie, Frankrijk en Spanje mijn favoriete vakantielanden.

Trots op:Binnen de reisbranche heb ik 1TIS vanuit Sales & Marketing beter op de kaart gezet én hierdoor meer gezicht gegeven. Dit heeft geresulteerd dat wij veel nieuwe én tevreden klanten in korte tijd hebben mogen verwelkomen. Verder is de huidige website ook voor een groot deel uit mijn koker gekomen.

Patrick van Vugt

Verkoop

Favoriete vakantiebestemming: Oostenrijk. Een heerlijk land voor jong en oud. Al jaren komen wij met de kinderen in dit prachtige land met mooie natuur en indrukwekkende vergezichten. En nee, Oostenrijk is niet alleen om te gaan wandelen. Er zijn zoveel actieve uitjes die je kunt gaan doen met de kinderen, waardoor we ons eigen nooit vervelen. Maar ook eens lekker gaan winkelen of ergens uitgebreid gaan dineren behoort tot de mogelijkheden. Voor ons een echte aanrader!

Trots op:Ten eerste dat ik deel mag uitmaken van een mooi team met fijne collega's die iedere dag de klant te woord staat met hun kunde. En dat ik mijn jarenlange ervaring in de reisbranche mag en kan gebruiken om (nieuwe) klanten te adviseren in hun keus voor een goed backoffice systeem en boekbare website. Al vanaf mijn eerste dag bij 1TIS sta ik klaar om te luisteren naar de wensen van zowel nieuwe als bestaande klanten om zo tot de beste keus te komen voor hun automatisering. Ik ben er dan ook trots op om een bijdrage te leveren aan de verdere groei van dit bedrijf.